Reclamă

4 zodii care vor străluci în aprilie 2023. A venit momentul să se facă remarcate

Este timpul tău să strălucești! Cel puțin, este momentul tău dacă ești una dintre următoarele patru semne zodiacale. Aprilie va fi o lună grozavă pentru tine când vine vorba de toată acea energie a personajului principal pe care o vei emana. Ai mai jos lista cu 4 zodii care vor străluci în aprilie 2023.

Publicat: 9 aprilie 2023, 7:19

Este lumea ta, iar toți ceilalți doar trăiesc în ea. Dacă ești una dintre zodiile de mai jos, astrele spun că nimic nu îți poate sta în cale. Fiecare lucru pe care vrei să-l faci va ieși așa cum îți planifici și nimic nu te poate scoate din starea ta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

4 zodii care vor străluci în aprilie 2023

Climatul cosmic favorizează succesul pentru aceste patru semne zodiacale. Astrele sunt de partea Berbecilor, a Gemenilor, a Fecioarelor și a Scorpionilor și le ajută să strălucească în fiecare lucru pe care își propun să-l facă. Cei din jur devin doar sprijin, dar sunt puține momentul în care nativii de mai sus au nevoie de ajutor.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Vei fi personajul principal într-un fel de Life of the Party. De îndată ce intri într-o cameră, toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Oamenii îți adoră căldura și energia, viața ta agitată, ideile tale bombastice. În aprilie, vei transforma fiecare cameră în care intri într-o mică petrecere a ta.

Chiar dacă este doar o vizită la cabinetul medicului, personalul va pleca cu zâmbetul pe buze după ce a petrecut ultima jumătate de oră vorbind cu tine. Ești distractivă, fără griji și întotdeauna lași lucrurile care nu te avantajează în urma ta.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Vei fi personajul principal într-un fel de Manic Pixie Dream Girl. Faci lucrurile puțin diferit și acea parte unică a ta va fi ceea ce toată lumea apreciază în luna aprilie. Ai genul de energie ciudată care atrage oamenii. E ca și cum ai fi centrul propriului tău univers.

Dar la fel ca Manic Pixie Dream Girls din filme, s-ar putea să atragi oameni care sunt interesați doar de felul în care îi faci să se simtă, și nu cine pentru cine ești de fapt în adâncul sufletului. Ai grijă cu oamenii care au energie negativă asupra ta.

Reclamă

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Vei fi personajul principal într-un fel Making Things Happen. Există două feluri de oameni. Cei care visează la lucruri mari și cei care fac din acele vise realitate. Tu faci parte din ultima categorie. În luna aprilie, te vei trezi că faci toate lucrurile care sunt eliminate de pe listele de sarcini ale altora.

Oamenii vor observa și chiar dacă nu o vor face, vei avea totuși încrederea profundă că poți face față în orice fel de situație. De asemenea, nu uita că te afli printre zodiile care atrag mereu banii în viața lor.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Vei fi personajul principal într-un fel Brooding Mystery. Știm cu toții că ridici ziduri masive în jurul inimii tale. Ești cunoscută pentru asta, dar asta nu se traduce întotdeauna în a părea mai interesantă. Ei bine, pregătește-te, pentru că luna aprilie te va găsi drept o persoană cool și misterioasă.

Vei atrage oameni care vor să învețe totul despre tine, dar se vor mulțumi și cu o simplă propoziție. Vei face oamenii să leșine, ceea ce este în regulă pentru tine, atâta timp cât nu se apropie prea mult.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×