Reclamă

Adevăratul motiv pentru care conacul lui Jennifer Lopez și Ben Affleck nu s-a vândut. Proprietatea de 68 de milioane de dolari e de peste 100 de zile pe piață

Ai mai jos mai multe despre adevăratul motiv pentru care conacul lui Jennifer Lopez și Ben Affleck nu s-a vândut. Au trecut 100 de zile de când Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au listat proprietatea din Los Angeles pe piață pentru 68 de milioane de dolari, înainte de cererea de divorț.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 octombrie 2024, 7:24

Lopez, 55 de ani, și Affleck, 52 de ani, au achiziționat proprietatea cu 12 dormitoare și 24 de băi în mai 2023 pentru 60,8 milioane de dolari și au re-listat locuința de 38.000 de metri pătrați la începutul acestui an, înaintea despărțirii lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adevăratul motiv pentru care conacul lui Jennifer Lopez și Ben Affleck nu s-a vândut

Ei cer 68 de milioane de dolari după ce au făcut o serie de renovări pe proprietatea imensă.

Jason Oppenheim e un celebru agent imobiliar. Acesta a declarat că Lopez și Affleck nu trebuie să-și facă griji pentru începutul lent al vânzării.

„Ar fi fost surprinzător ca locuința să se vândă în mai puțin de 100 de zile”, a declarat co-fondatorul Oppenheim Group pentru presă. „Majoritatea caselor de această amploare sunt pe piață timp de șase luni și, în multe cazuri, mult mai mult.”

Potrivit acestuia, grupul de potențiali cumpărători este mult mai mic din cauza cheltuielilor financiare masive asociate vânzării.

Reclamă

Oamenii care au fonduri tind, de asemenea, să se uite la mai multe proprietăți. Ei vor să aștepte o potențială reducere a prețului, a mai menționat el.

De asemenea, sunt luate în considerare cheltuielile lunare estimate la 283.666 de dolari cu care se confruntă proprietarul de case în taxe, costuri de securitate și alte taxe asociate.

Casa, care oferă, de asemenea, facilități precum un penthouse de 5.000 de metri pătrați, o casă pentru agenții de pază cu dormitoare, o casă pentru personal și un garaj pentru 12 mașini, este, de asemenea, în competiție cu alte locuințe de lux din zona Los Angeles.

Reclamă

Alte case opulente aflate în prezent pe piață includ proprietatea Trousdale Estates. Aceasta e deținută în prezent de mogulul de echipamente sportive James Jannard.

JLo și Ben Affleck ar putea pierde bani din vânzarea casei

De asemenea, la vânzare, pentru o valoare de 65 de milioane de dolari, este casa din Beverly Hills numită The Peak. Aceasta este pe piață de mai bine de doi ani.

O altă casă din Beverly Hills, redusă la 56,9 milioane de dolari în iulie de la 64 de milioane de dolari. Are șapte dormitoare, 15 băi și peste 17.005 de metri pătrați.

Oppenheim a mai spus că JLo și Ben ar trebui să se aștepte să primească mai puțini bani atunci când casa se va vinde.

„Este probabil să vândă casa în intervalul de la 58 de milioane de dolari până la 60 de milioane de dolari”, a spus el.

Oppenheim a mai declarat că locația specifică a proprietății creează un alt factor care complică lucrurile pentru Lopez și Affleck.

El a spus că locația geografică a casei „este situată în zona oficiului poștal Beverly Hills, care din punct de vedere tehnic este în orașul Los Angeles” și „nu în orașul independent Beverly Hills”. Așa că, „vor trebui să plătească un impozit de peste 3 milioane de dolari”.

El a adăugat: „Ar putea pierde mai mult de 5 milioane de dolari după comisioane, taxe etc”.

JLo a depus actele de divorț în ziua în care se împlineau 2 ani de la nuntă

Divorțul celor doi din 20 august 2024 a venit după luni de speculații în jurul relației dintre cântăreața-actriță și actorul-regizor. Lopez a depus documentele în ziua aniversării de doi de la nunta lor.

Lopez și Affleck și-au reaprins dragostea în 2021, la aproape 17 ani după ce și-au anulat logodna. Ei și-au amânat nunta din septembrie 2003.

În aprilie 2021, au apărut informații conform cărora cei doi își reluau legătura. S-a întâmplat după despărțirea lui Lopez de fostul star MLB Alex Rodriguez.

Cuplul și-a confirmat relația pe Instagram în iulie. Ei au revenit pe covorul roșu la Festivalul de Film de la Veneția din 2021.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fată care se bucură și zâmbește și care ține frunze în mână într-o zi însorită
Horoscop
2 zodii diurne vor avea noroc cu carul. Vezi dacă te numeri printre ele
Nativii guvernați de Soare sunt cei mai norocoși în această perioadă. Mai precis, 2 zodii diurne vor avea noroc cu carul din partea astrelor. Vezi dacă te numeri printre ele și ce spun specialiștii...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și reprezintă acea zodie care își schimbă viața începând cu luna noiembrie 2024
Horoscop
Zodia care își schimbă viața începând cu luna noiembrie 2024. Acest nativ are parte de multe reușite
Astrologii au dezvăluit care este zodia care își schimbă viața începând cu luna noiembrie 2024. Acest nativ are parte de multe reușite pe plan personal și profesional. Este o perioadă de bun augur pentru...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și stă într-o pădure de tomană în timp ce citește dintr-o carte faptul că soarta se schimbă complet pentru două semne zodiacale începând cu 25 octombrie 2024
Horoscop
Soarta se schimbă complet pentru aceste semne zodiacale în ziua de 25 octombrie 2024. Află dacă te numeri printre ele
Soarta se schimbă complet pentru aceste semne zodiacale în ziua de 25 octombrie 2024. Aceste semne zodiacale vor experimenta abundența și bunăstarea. Luna se va alinia cu Uranus și va forma o situație plină...
4
fată frumoasă care face yoga într-o cameră însorită cu o pisică
Horoscop
Lecțiile de viață pe care le vor învăța zodiile până pe 27 octombrie 2024. Ce spun astrele
Nativii vor avea o vedere de ansamblu a ceea ce se întâmplă în jurul lor. Lecțiile de viață pe care le vor învăța zodiile până pe 27 octombrie 2024 vor rămâne cu ele o...
5
Nicole Kidman, cu părul blond prins la spate
Divertisment
Covorul roșu de la Academy Museum Gala 2024. Cum s-au îmbrăcat vedetele la eveniment
Covorul roșu de la Academy Museum Gala 2024 este din nou o sursă de inspirație pentru ținute de gală care să te scoată din anonimat. Vedetele au purtat cele mai spectaculoase look-uri pentru o...
PARTENERI
×