Reclamă

Alege luna în care te-ai născut și vezi care e trăsătura ta dominantă. Descoperă ce calitate te definește

Fiecare aspect din viața noastră poate să denote un amănunt despre personalitatea pe care o avem. Alege luna în care te-ai născut și vezi care e trăsătura ta dominantă. Află care este calitatea care te definește cel mai bine.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 23 noiembrie 2023, 6:51

Nu doar zodia îți poate influența personalitatea și comportamentul, ci și luna în care te-ai născut. Poți afla mai multe detalii despre tine sau despre persoanele din jurul tău doar cunoscând luna de naștere. Dacă ești pasionată de aceste aspecte, atunci acest articol este potrivit pentru tine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alege luna în care te-ai născut și vezi care e trăsătura ta dominantă

Ne place să admitem sau nu, luna de naștere are o influență puternică asupra personalității noastre. Studiile efectuate de cercetători au demonstrat că perioada în care ne naștem are un cuvânt greu de spus asupra personalității noastre, dar și a succesului în viață. Chiar și culoarea lunii îți va dezvălui ceva despre tine.

Oricât de incredibil ar putea să sune, luna în care te-ai născut va avea un efect direct asupra ta. Acest lucru ți-ar putea descifra aspecte mai puțin cunoscute despre personalitatea pe care o ai. Descoperă și tu ce calitate te definește cel mai bine. În felul acesta poți să descoperi lucruri noi și să te cunoști în profunzime.

Ianuarie – Feminină

Despre persoanele născute în luna ianuarie se spune că sunt feminine și atente la cei din jurul lor. Acestea sunt mereu precaute cu sentimentele persoanelor din jurul lor. Pun energia feminină pe primul loc și încearcă să dea dovadă de eleganță și stil ori de câte ori apar în public.

Reclamă

Ele sunt atrase de oameni care emană o energie pozitivă și care știu să îmbrățișeze orice provocare.

Februarie – Puternică

Femeile născute în luna februarie sunt puternice și asumare. Ele au capacitatea de a lua decizii ferme și de a face față cu brio provocărilor. Aceste femei adoră să primească provocări și să cucerească noi obiective. Pentru ele nimic nu este prea greu, mai ales când vine vorba de ceea ce își doresc cu adevărat.

Reclamă

Martie – Inteligentă

Luna martie este caracterizată de femeile inteligente. Ele sunt agere și știu să se adapteze cu ușurință la orice situație. Adoră să poarte conversații lungi despre diferite subiecte și să-și pună în valoare inteligența. Femeile acestea reușesc să cucerească orice bărbat cu doar câteva cuvinte.

Aprilie – Amuzantă

Luna aprilie vorbește despre trăsătura dominantă a femeilor cu simțul umorului dezvoltat. Ele sunt amuzante și știu cum să privească viața dintr-o perspectivă optimistă. Chiar și momentele grele pot fi depășite dacă își păstrează zâmbetul pe buze. Nimic nu este imposibil pentru o femeie fermecătoare, care știe cum să zâmbească în fața provocărilor zilnice.

Mai – Loială

Femeile născute în luna mai sunt loiale și implicate în relație. Ele își doresc să trăiască povești de iubire desprinse din basme. Pun accent pe familie și pe conexiunea puternică pe care o leagă cu oamenii din jurul lor. Aceste femei sunt prietene ideale, care îți vor sta alături chiar și în cele mai grele momente. Pentru ele loialitatea este mai presus de orice, scrie Astrology.com.

Iunie – Ambițioasă

Nimic nu poate sta în calea unei femei născute în luna iunie. Aceasta este puternică, hotărâtă și ambițioasă. Femeile născute în această lună nu renunță cu ușurință, luptă pentru ceea ce își doresc și dau dovadă de perseverență. Ele știu că munca le va aduce acolo unde visează și fac tot posibilul pentru a-și transforma visul în realitate.

Iulie – Perfecționiștă

Femeile născute în luna iulie sunt perfecționiste. Acestea sunt atente la detalii și își doresc să facă totul ca la carte. Pentru ele nimic nu este imposibil. Chiar și atunci când pare că au terminat un proiect, ei vor mai găsi ceva de muncă și vor mai lucra la ultimele detalii.

August – Atentă

O femeie născută în luna august este atentă. Aceasta pune preț pe informațiile pe care le deține și face tot posibilul pentru a se afirma. Această femeie pune accent pe abilitatea ei de a vedea detaliile din conversație înaintea celorlalți. Ele vor încerca mereu să dea dovadă de profesionalism.

Septembrie – Jucăușă

Despre femeile născute în luna septembrie se spune că sun jucăușe. Acestea găsesc mereu un motiv să se bucure de viață. Adoră surprizele mici, dar pregătite din suflet. Oamenii care stau în preajma lor se îndrăgostesc imediat de energia pozitivă pe care o emană, dar și de zâmbetul fermecător. O astfel de femeie va transforma viața într-o joacă.

Octombrie – Iubitoare

Femeile din luna octombrie sunt iubitoare. Ele au o dragoste impresionată pentru persoanele din jurul lor. Se îndrăgostesc cu ușurință și uneori ajung să fie rănite cu ușurință. Cu toate acestea, femeile născute în luna octombrie vor da mereu dovadă de empatie, scrie Times of India.

Noimebrie – Sensibilă

Luna noiembrie este pentru femeile sensibile. Această lună este specifică doamnelor care au o sensibilitate aparte. Ele știu să aprecieze frumosul, să iubească din tot sufletul și să trăiască fiecare clipă la maximum.

Decembrie – Visătoare

Despre femeile născute în luna decembrie se spune că sunt visătoare. Acestea adoră să viseze cu ochii deschiși și să-și creeze viața pe care și-o doresc. Ele sunt femeile care vor să se afirme în tot ceea ce fac. Pentr ele este important să trăiască într-o lume a tuturor posibilităților.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×