Reclamă

Antonela Roccuzzo i-a dedicat un mesaj emoționant lui Messi. Ce a spus despre bărbatul alături de care are trei copii

Leo Messi și-a sărbătorit din nou titlul obținut la Qatar 2022. Acum, evenimentul a avut loc în fața oamenilor săi din Buenos Aires. Cu această ocazie, Antonela Roccuzzo i-a dedicat un mesaj emoționant lui Messi, bărbatul alături de care are trei copii.

Publicat: 30 martie 2023, 7:24

O adevărată petrecere care a avut loc pe echipei naționalei de fotbal a Argentinei, în primul meci al Argentinei în rolul de campioană mondială.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonela Roccuzzo i-a dedicat un mesaj emoționant lui Messi

Conduși de Lionel Messi, jucătorii echipei naționalei de fotbal a Argentinei s-au lăudat cu titlul Qatar 2022 în fața publicului lor. Sărbătoarea a fost intens apreciată de fani. Un alt motiv de bucurie este victorie cu 2-0 în fața Panama. Golul grozav al lui Leo Messi dintr-o lovitură liberă a ridicat tribunele în picioare.

Festivitățile au început înaintea meciului cu Canaleros, Echipa națională de fotbal a statului Panama. Fiecare membru al Echipei Naționale Argentinei a ieșit pe teren însoțit de câte un trofeu.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă

Printre cei mai importanți participanți s-au numărat și familiile lor, inclusiv a lui Messi, care nu a ratat niciun moment din spectacol: „Leo, te iubim”, a fost mesajul pe care Antonela Roccuzzo l-a dedicat soțului ei.

Partenera fotbalistului Paris Saint Germain nu a ratat ocazia de a-i dedica câteva cuvinte căpitanului echipei naționalei de fotbal a Argentinei pentru munca depusă în Qatar 2022.

„Dragostea pentru minge, pentru țara și oamenii tăi. Dragoste pentru echipa ta, care s-a dovedit a fi un grup de prieteni. Dragostea care se întoarce triplată pentru toți cei care pot percepe acea energie nobilă cu care îți faci treaba. Dragoste, Bucurie, Emoție împărtășită. Toate acestea și multe altele au fost trăite aseară. MULȚUMESC INFINIT”, a distribuit ea pe contul său de Instagram.

Reclamă

Antonela Roccuzzo a publicat mesajul recent, alături de trei fotografii, în care se vede cum ea și cei trei copii l-au susținut pe Estadio Monumental de Nunez. Thiago, Mateo și Ciro, copiii săi, au fost mândri de tatăl lor.

Antonela îl susține mereu pe Leo Messi

Antonela Roccuzzo este alături de partenerul ei de foarte mulți ani. Cei doi se cunosc de la vârsta de cinci ani și au crescut împreună în aceeași zonă din Rosario, Argentina.

Messi și Antonella au o relație din 2008. Chiar dacă aveau copii împreună, cei doi s-au căsătorit în 2017 la Barcelona. Au împreună trei fii, pe Thiago, Mateo și Ciro. Se pare că relația lor din copilărie a durat mult și peste ani, cu toate schimbările care au avut loc în viața celor doi. Acum sunt considerați unul dintre cele mai sudate cupluri și au o familie frumoasă împreună. Antonela și Leo s-au cunoscut prin intermediul unui verișor al ei, iar de atunci au rămas împreună.

Antonela a absolvit Facultatea de Medicină Dentară, dar cu toate acestea, ea a fost mereu atrasă de industria frumuseții. Trăsăturile sale fizice au ajutat-o în acest sens. Antonela este considerată una dintre cele mai frumoase soții de fotbaliști și destul de apreciată în lumea celebrităților de peste hotare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×