Reclamă

Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină

Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul să plantezi fiecare intenție pe care o ai. Obiectivele setate sunt acum extrem de importante.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 2 iulie 2024, 9:49

Atunci când este Lună Plină vei culege roadele muncii, dar îți vei observa și progresul și vei încerca să te eliberezi de lucruri care nu îți mai servesc. Pe data de 6 iulie este important să-ți setezi intențiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Calendarul fazelor lunii în iulie 2024

Luna Nouă va avea loc pe data de 6 iulie 2024. În ceea ce privește Primul Pătrar, acesta va fi p 14 iulie 2024. De asemenea, Luna Plină se va face remarcată pe 21 iulie, iar Ultimul Pătrar va fi pe 29 iulie. Atunci când este observat fenomenul de Lună Nouă, înseamnă că astrul se identifică între Pământ și Soare.

De asemenea, fața luminată a sa nu este observată de pe Pământ. Se marchează astfel începutul unui ciclu lunar. În astrologie acest moment marchează noi începuturi. Dacă îți dorești începerea unui nou proiect, acum este momentul, arată Yourtango.com.

Dorințele interioare sunt în acest moment mult mai ușor de vizualizat. Dacă până acum nu dădeai dovadă de energie, iată că nimic nu te mai poate opri din acest punct. Primul Pătrar apare atunci când Luna este doar pe jumătate luminată. Se află de asemenea la 90 de grade distanță de Soare.

În luna Iulie a anului 2024, acest eveniment va fi marcat în calendar pe data de 14 iulie. Energia pe care o dorești de la viață este importantă în acest punct.

Reclamă

Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut

Luna Plină pică pe 21 iulie

În acest punct, Luna este pe partea opusă a Pământului față de Soare. Partea pe care o vedem este complet luminată. Mulți nativi simt o energie intensă atunci când vine vorba despre acest moment. Va avea loc pe 21 iulie și astfel se vor începe noi proiecte.

Reclamă

În ceea ce privește Ultimul Pătrar, acesta are loc atunci când Luna este pe jumătate luminată, însă se află în scădere. Este momentul perfect în care reflecția este importantă. Acum are loc un nou ciclu lunar, spune Astrology.com. Va avea loc pe data de 29 iulie. Experiențele noi, dar și curățenia fizică și psihică sunt acum la mare căutare.

Dacă pentru unii Luna Plină aduce bucurie, iată că pentru alții vine cu teamă. Este o fază pe care multă lume o folosește în diferite scopuri. Atunci când este vizibil acest moment pe cer, apare un conflict între Soare și Lună. Este o formă ideală de a spune că este momentul pentru o schimbare.

Energia fiecărui nativ începe astfel să crească odată cu apariția Lunii Pline. Apoi, în funcție de energia personală, aceasta va rămâne sau se va transforma. Este o perioadă în care se aduc la suprafață momentele importante din viață. În funcție de zonă, popoarele au avut de-a lungul timpului superstiții legate de Luna Plină. Aceasta a fost văzut ca fiind malefică.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×