Reclamă

Care este semnul tău solar, în funcție de zodie. Ce spune despre tine și cum se calculează

În astrologie, soarele simbolizează egoul și mândria. El este numit inima de foc a ființei noastre, dezvăluind esența spiritului fiecăruia dintre noi. Află care este semnul tău solar, în funcție de zodie.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 martie 2024, 7:14

În timp ce semnul tău solar nu este totul, înțelegerea lui este ca și cum ai arunca o privire asupra întregului plan al personalității tale. În astrologie, semnul tău solar este determinat de semnul zodiacal în care a fost soarele în timpul zilei și lunii în care te-ai născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Care este semnul tău solar, în funcție de zodie

Semnul solar simbolizează esența personalității tale, inclusiv trăsăturile legate de ego-ul, unitatea și puterea ta. Înțelegerea semnului tău solar este esențială pentru conștientizarea de sine, oferind perspective asupra comportamentului tău general și a sentimentelor pe care le ai.

Pentru a-ți găsi semnul solar, trebuie doar să știi în ce anotimp zodiacal se încadrează nașterea ta. Iată datele fiecărui semn zodiacal.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Element: Foc
Mod: Cardinal
Conducător planetar: Marte

Dacă ești Berbec, ai o personalitate puternică, ușor impulsivă. Nu ești delo genul de persoană care să stea pe loc și să lase totul să treacă. Ești mai puternică cu energia din jurul tău, căutând constant entuziasm și aventură. Dacă lucrurile devin plictisitoare, pleci în căutare de senzații tari în altă parte.

Reclamă

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Element: Pământ
Mod: Fix
Conducător planetar: Venus

Tu ești întruchiparea stabilității și a empatiei, găsindu-ți alinare în plăcerile mai scumpe ale vieții. În timp ce apreciezi luxul, nu vrei ca cei din jur să vadă asta la tine. Cauți confort și relaxare mai presus de orice. Etica ta de lucru îți echilibrează dorința de confort, făcându-te un aliat de încredere în orice circumstanță.

Reclamă

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Element: Aer
Mod: Mutabil
Conducător planetar: Mercur

Dacă ai soarele în Gemeni, ești un comunicator foarte bun, plin de curiozitate și versatilitate. Cu o serie de interese și inspirații, viața ta este o gamă colorată de explorare și descoperire. Conduși de Mercur, planeta comunicării și intelectului, Gemenii posedă o minte agilă, care bâzâie constant cu idei și inovații.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Element: Apa
Mod: Cardinal
Conducător planetar: Lună

Dacă ai soarele în Rac, probabil că ești un suflet inteligent și tandru din punct de vedere emoțional, dar și cu o stăpânire de sine mare. A fi condus de lună îți oferă o intuiție puternică, făcându-te un cititor foarte bun al oamenilor, la înțelegerea contextului subtil și la înțelegerea atmosferei emoționale din mediul din care faci parte.

Leu (23 iulie – 22 august)

Element: Foc
Mod: Fix
Riglă planetară: Soare

Dacă soarele tău este în Leu, probabil că ești o persoană fermecătoare, căreia îi place să fie în lumina reflectoarelor. Leul este condus de soare, ceea ce înseamnă că acesta este locul în care Leul este cel mai puternic. Încrederea nu este doar ceva ce simți, este ceva ce pot vedea și alții.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Element: Pământ
Mod: Mutabil
Conducător planetar: Mercur

Dacă soarele tău este în Fecioară, ești un perfecționist motivat să găsească medii în care să-și exerseze abilitățile și talentele. Fecioarele au o capacitate înnăscută de a privi o situație sau problemă și de a se concentra pe soluții. Condus de Mercur, planeta ideilor și a informațiilor, ești incredibil de receptivă. Poți privi o situație în mod obiectiv și poți da sfaturi solide.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Element: Aer
Mod: Cardinal
Conducător planetar: Venus

Dacă soarele tău este în Balanță, probabil că ești un fluture social care prețuiește armonia în detrimentul conflictului. Înțelegi importanța integrării și a comunicării. Această adaptabilitate îți permite să te descurci în diverse situații și să-ți faci foarte ușor prieteni.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Element: Apa
Mod: Fix
Conducător planetar: Marte/Pluto

Dacă soarele tău este în Scorpion, nu ești doar pasionată și hotărâtă, ești suficient de bună să-i atragi pe cei din jur de partea ta. Deții o forță care poate nu este întotdeauna evidentă, dar care te face foarte bună la modelarea subtilă a opiniilor și la obținerea sprijinului pentru ideile tale. Cu o mentalitate „all-in” față de viață, muncă și relații, Scorpionii abordează totul cu dăruire intensă.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Element: Foc
Mod: Mutabil
Conducător planetar: Jupiter

Dacă soarele tău este în Săgetător, ești un căutător de senzații tari. Pentru tine este o provocare să stai prea mult timp într-un singur loc. Condus de Jupiter, planeta cunoașterii și expansiunii, ești un adevărat student al vieții care preferă să învețe prin experiență personală. Există puține lucruri care te intimidează.

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Element: Pământ
Mod: Cardinal
Conducător planetar: Saturn

Dacă soarele tău cade în Capricorn, ești în mod inerent ambițioasă, care ține fără efort frâiele în fiecare aspect al vieții tale. Condus de Saturn, ești condusă de o dorință adânc înrădăcinată de a lăsa o amprentă memorabilă asupra lumii. Se spune că Capricornii îmbătrânesc invers, înflorind odată cu vârsta.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Element: Aer
Mod: Fix
Conducător planetar: Saturn/Uranus

Dacă soarele tău este în Vărsător, ești un suflet vizionar alimentat de o căutare constantă a adevărului și dreptății. Ești cea care vorbește fără teamă atunci când lucrurile nu sunt în regulă. Ai șansa de a spune ideile, emani strălucire, oferind perspective care îi lasă muți de uimire pe cei din jur.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Element: Apa
Mod: Mutabil
Conducător planetar: Jupiter/Neptun

Întruchipezi esența visătorului creativ, cu un izvor nesfârșit de idei. Mintea ta este ca un ocean vast, plin de visuri și fantezii care așteaptă să fie explorate. Cu toate acestea, te trezești adesea pierdută în nori, îndepărtându-te în imaginația ta, pierzând contactul cu realitatea. Să-ți pui fanteziile în acțiuni și activități practice este o provocare pentru tine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×