Reclamă

Cate Blanchett, Monica Bellucci și Jenna Ortega au strălucit la premiera filmului Beetlejuice 2. Cum au pozat cele trei actrițe la Festivalul de Film de la Veneția 2024

Cate Blanchett, Monica Bellucci și Jenna Ortega au strălucit la premiera filmului Beetlejuice 2. Cele trei actrițe au pozat împreună pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția 2024. Festvalul de anul acesta s-a deschis cu premiera mult anticipată a continutării fantasy Beetlejuice Beetlejuice.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 29 august 2024, 11:58

Jenna Ortega, figura principală a filmului, s-a alăturat uimitoarei Cate Blanchett pe covorul roșu. Alături de ele au fost și Winona Ryder, dar și Monica Belluci. Timpul nu și-a lăsat amprenta asupra unora dintre cele mai apreciate actrițe de la Hollywood.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cate Blanchett, Monica Bellucci și Jenna Ortega au strălucit la premiera filmului Beetlejuice 2

Tânăra actriță, în vârstă de 21 de ani, joacă rolul lui Astrid Deetz în film. Jenna Ortaga a artat incredibil și a fost plină de farmec într-un ansamblu roșu cu bretele subțiri.

Tânăra a impresionat încă din primul moment în care a pășit pe covorul roșu în ținuta sa plină de glamour. Jenna a fost însoțit de Cate, care a emanat o aură plină de glamour.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Jenna Ortega într-o rochie roșie cu tul la Festivalul de Film de la Veneția 2024
Jenna Ortega, figura principală a filmului, s-a alăturat uimitoarei Cate Blanchett pe covorul roșu / Profimedia Images
Reclamă

Cate a optat pentru o rochie aurie. Actrița, în vârstă de 55 de ani, a arătat senzațional în ansamblul elegant fără bretele, împodobit cu podoabe strălucitoare în jurul bustului.

Cate, care s-a alăturat numelor sonore precum Taylor Russel, Izabel Goulart și Oppy Delevingne, și-a combinat look-ul uimitor cu tocuri argintii.

Actrița Monica Bellucci, în vârstă de 59 de ani, a avut o sosire uluitoare pe covorul roșu. Monica, care o interpretează pe Delores în film, a sosit alături de partenerul său, Tim Burton, care este și regizorul filmului.

Reclamă

Monica a ales să îmbrace o rochie neagră cu mâneci bufante. Vedeta filmului, Winona Ryder, în vârstă de 52 de ani, care interpretează rolul principal al Lydiei, a uimit într-o fustă cu volane și o jachetă nonconformistă.

Actorii de renume s-au strâns pe covorul roșu de la Festivalul de Film de la Veneția 2024.

Jenna Ortega, cunoscută pentru rolul său din Wednesday, este una dintre cele mai tinere actrițe care s-au alăturat producției Beetlejuice 2.

Ce alte vedete au participat la premiera Beetlejuice 2

Fosta iubită a lui Harry Styles, Taylor, a făcut o prezentare incredibilă la premiera filmului. Ea a ales să poarte o rochie transparentă cu corset.

Diva a pozat plină de încredere pe covorul roșu, a relatat DailyMail. Taylor s-a asigurat că lasă la vedere multă piele în timp ce a pășit plină de eleganță.

Între timp, modelul brazilian Izabel s-a alăturat la scurt timp în spatele lui Cate și Taylor, întorcând capetele într-un ansamblu complet negru, cu o fustă strălucitoare.

Diva, în vârstă de 39 de ani, a optat pentru o rochie neagră fără bretele, care lăsa la vedere un picior lung și tonifiat. Sora mai mare a modelului Cara Delevingne, Poppy, în vârstă de 38 de ani, a sosit la premieră într-un costum din satin.

Actrița și producătorul de film american Sigourney Weaver, în vârstă de 74 de ani, și-a arătat frumusețea într-un cardigan cu paiete și o fustă neagră.

Willem Dafoe, în vârstă de 69 de ani, a avut o apariție elegantă într-un costum bleumarin și negru. Actorul a pozat împreună cu iubita sa soție, Giada Colagrande. Beetlejuice 2 al lui Tim Burton a deschis Festivalul de Film de la Veneția 2024.

Între timp, publicația PageSix a scris că Sigourney Weaver va primi prestigiosul premiu Leul de Aur pentru întreaga sa carieră.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×