Reclamă

Ce machiaj poți alege în funcție de zodie. Care sunt sfaturile specialiștilor

Fiecare dintre noi are propriile preferințe în materie de modă și frumusețe. Totul ține de dorința ta și de ceea ce vrei să le transmiți celor din jur despre tine. O bună parte dintre tendințele și alegerile tale sunt influențate de semnul tău zodiacal. Află ce machiaj poți alege în funcție de zodie.

Simina Drăguț
Simina Drăguț
Publicat: 24 iunie 2023, 6:25

Zodiile au fiecare anumite trăsături de personalitate. Dacă ești pasionată de astrologie, aceasta îți poate sugera să optezi pentru anumite culori sau stiluri. Chiar dacă se întâmplă să nu te regăsești în totalitate în aceste descrieri, te poți inspira dacă îți dorești să încerci ceva nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce machiaj poți alege în funcție de zodie

Astrele îți dezvăluie ce stil de machiaj ți se potrivește cel mai bine. Ai nevoie doar de puțină curiozitate și imaginație pentru a experimenta noi tehnici și nuanțe care îți pot evidenția atitudinea și vestimentația. Astfel, afli ce gusturi și ce preferințe te reprezintă, potrivit specialiștilor Glamour.

De asemenea, poți urmări cele mai recente tendințe în frumusețe. Acestea te împing să încerci lucruri noi și să-ți transformi înfățișarea de la o zi la alta.

Berbec

Berbecii sunt recunoscuți pentru natura lor energică, hotărâtă, aventuroasă și încrezătoare. În acest caz, te atrag culorile vibrante și nuanțele îndrăznețe și aprinse. Nu te temi să alegi fardul de obraz roz și feminin care se menține în tendințe anul acesta.

Reclamă

Taur

Dacă ești Taur și te întrebi ce machiaj poți alege în funcție de zodie, este bine să știi că te simți cel mai bine atunci când alegi un look classic, care nu se demodează niciodată. Poți încerca un stil de modă veche, cum ar fi Hollywood glamour, combinat cu un ruj roșu aprins. Astfel, obții un look elegant și strălucitor, conform specialiștilor Miss Malini.

Gemeni

Reclamă

Nativii din zodia Gemeni sunt recunoscuți ca firi pasionale, care întâmpină dificultăți dacă trebuie să ia decizii. De aceea, înclini spre stiluri de machiaj neconvenționale și creative, unde poți adăuga orice culoare îți dorești. Probabil te simți confortabil când porți culori contrastante sau combinații neobișnuite de nuanțe.

Rac

Începe cu o tehnică simplă. Un machiaj monocromatic poate fi o extensie perfectă a personalității tale. Acesta îți poate pune în valoare aerul romantic și abordabil. Un astfel de look subtil îți poate evidenția natura empatică, înțelegătoare, loială și sensibilă.

Leu

Dacă vrei să afli ce machiaj poți alege în funcție de zodie, ia în considerare că nativii din zodia Leu au personalități carismatice, distractive, încrezătoare și mândre. Un look cu o nuanță vibrantă, aplicată în colțul intern al ochiului poate fi o modalitate eficientă de a-ți scoate în evidență trăsăturile de personalitate. Poți folosi culori neon sau orice alt ton intens.

Fecioară

Liniile de tuș executate cu precizie pot fi o idee interesantă și potrivită pentru Fecioare. Acestea iubesc perfecționismul, iar ambiția și spiritul de lider le urmează la orice pas. Te caracterizează tehnicile de machiaj care redau un aspect curat și uniform.

Balanță

Machiajele în nuanțe romantice și delicate pot fi perfecte pentru nativii din zodia Balanță. Arta și lucrurile cu un aspect estetic plăcut te atrag în mod deosebit. Nuanțele nude strălucitoare îți pot dezvălui latura sociabilă și fermecătoare. Așa îți exprimi viziunea luminoasă asupra vieții, prin intermediul căreia emani în permanență energie pozitivă.

Scorpion

Dacă te întrebi ce machiaj poți alege în funcție de zodie, optează pentru culori închise și intense. Probabil ai o preferință pentru machiajul smokey eyes, executat fără limite clar definite. Ți se potrivesc tehnicile dramatice, cu linii groase, în stiluri aproape gotice. Un smokey, cu un aspect puternic și difuz se integrează bine în latura ta emoțională.

Săgetător

Săgetătorul iubește să experimenteze lucruri noi, iar uneori încalcă regulile pe care le respectă cu strictețe. În acest caz, poți adapta un look clasic, cum este stilul pin-up. Poți adăuga linii grafice și culori neon, folosind noi culori și forme.

Capricorn

Dacă vrei să știi ce machiaj poți alege în funcție de zodie, reține că pentru nativii din zodia Capricorn se recomandă produse iluminatoare. Un machiaj natural, abia sesizabil poate fi o idee bună pentru persoanele care apreciază simplitatea și ordinea. Tonurile de culoare estompate, care conturează subtil liniile feței se potrivesc cu personalitatea ta practică, loială și independentă.

Vărsător

Vărsătorii pot adopta machiajul în acuarelă. Găsești o mulțime de palete de culori special concepute pentru a această tehnică. Pentru o fire neconvențională, creativă și nonconformistă ca a ta poate însemna o nouă modalitate de a încerca noi look-uri neobișnuite și pline de culoare.

Pești

Ești unul dintre visătorii zodiacului și iubești vibrațiile apei, de aceea înclini spre machiaje ce exprimă delicatețe și prospețime. Nu te atrag stilurile grafice, cu linii puternice. O tendință de machiaj subtil, cum ar fi sprâncenele laminate, poate fi o alegere bună deoarece nu-ți impune să te rezumi la o singură tehnică de machiaj. Acestea pot fi adaptate la o mulțime de alte look-uri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×