Reclamă

Ce manifestă fiecare zodie în parte până pe 25 august 2024, potrivit astrelor

Nativii arată ceea ce își doresc cu adevărat în perioada următoare. Luna Plină le reamintește zodiilor că este important să se oprească și să-și valorifice munca. Află ce manifestă fiecare zodie în parte până pe 25 august 2024 și vezi ce arată astrele.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 22 august 2024, 9:17 / Actualizat: 23 august 2024, 12:08

Luna Plină în Vărsător arată că este important ca anumite situații să fie construite încă de la început. Fiecare nativi depășește lucruri care pot deveni frustrante. Energia lor va fi diferită începâng cu 22 august 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce manifestă fiecare zodie în parte până pe 25 august 2024

Este posibil ca anumiți nativi să fie ținuți într-o presiune constantă. Astrele spun că răbdarea este esențială, mai ales atunci când comunicarea lipsește cu desăvârșire. Zodiile sunt sfătuite să își pregătească un jurnal și să se concentreze pe scrierea ideilor simple.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec se concentrează asupra prieteniilor de durată. Analizează fiecare aspect al lor și caută energia pentru a-și vedea oamenii dragi în tot mai multe ipostaze. Experiențele îi țin entuziasmați și pregătiți să se supună celor în care au încredere. Își doresc noi prieteni în grup, dar asta înseamnă că vor depune mai mult efort în acest sens.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur vor fi ținuți sub presiuni în această perioadă. Inspirația pe care o au vine datorită astrelor. O vor introduce în viața personală și își vor da drumul pasiunii. Este moment să se disciplineze în anumite situații și să privească spre viitor într-un mod optimist. Experimentează situații pe care nu le-au mai trăit până acum. Noi momente îi vor ajuta să gândească limpede.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor fi nevoiți să treacă prin zile foarte incomode. Situațiile conflictuale îi vor ajuta să înțeleagă faptul că trebuie să fie răbdători cu cei din jur, chiar și atunci când nu-și doresc asta. Luna Plină în Vărsător adaugă tot mai multă energie în viața lor, arată Yourtango.com. Au nevoie de surprize pline de creativitate pentru a funcționa într-un mod normal.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vor fi proprii lor eroi. Își vor recăpăta încrederea în propria persoană și vor acționa în consecință. Sunt motivați să lucreze la proiecte noi și să se concentreze asupra vieții personale. E important să nu se mai gândească la trecut și să îmbrățișeze cu optimism viitorul. Acest tranzit îi ajută să vadă lucrurile într-un mod extrem de diferit.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Rac sunt înconjurați de dragoste, însă un sentiment care îi face să fie complet legați de persoana pe care o au lângă ei. Aceste relații i-au afectat în trecut. Acum se pregătesc să-și continuie călătoria mult mai entuziasmați și fără efort. Îmbrățișează suportul pe care îl primesc din partea celor dragi, însă își doresc să-și continuie această călătorie singuri.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au maturitatea emoțională pentru a acționa în consecință. Procesele pe care le traversează sunt importante atunci când sunt create alături de persoane în care au încredere. Ei au nevoie de conexiune, încredere și iubire, spune Astrology.com. Dacă vor să continuie și să învețe este important să se vindece de anumite traume din trecut.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt ajutați de către astre spre a-și încărca bateriile și a reflecta asupra ideilor recente. Învață lecții valoroase despre iubire și încredere. Se concentrează asupra vieții romantice și sunt entuziasmați de relațiile cu oameni apropiați. Este o perioadă în care se reconectează cu anumite persoane pe care le-au crezut pierdute.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt pregătiți să se bucure de energia pe care o primesc din partea astrelor. Chiar dacă își vor modifica planurile de viitor, nu mai au nicio scăpare în a și le îndeplini. Mercur continuă să fie într-o poziție retrogradă, astfel că situațiile din carieră și visele planificate vor suferi modificări.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt sfătuiți să își aleagă alte proiecte pe care să se concentreze în viață. Vor descoperi că au noi pasiuni pe care nu și le-au imaginat. Vor continua să crească pe plan personal și profesional și să se alinieze mai bine și în viața profesională. Ceea ce construiesc în prezent îi va ajuta cu siguranță pe viitor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se simt tot mai mândri în procesul lor de a se dezvolta. Valorea pe care o atribuie în prezent pentru comunitatea lor ajunge să îi facă mult mai încrezători în propria persoană. Vor să se împace cu cei cărora le-au greșit și fac mișcări serioase în acest sens. Vor să adauge planuri serioase înainte ca energia să îi părăsească.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător reflectă asupra acțiunilor din trecut și sunt pregătiți să depășească cele mai dificile momente. Zilele acestea vor realiza că pot avea încredere în propria persoană. Sunt pregătiți să le demonstreze acest lucru și celor din jur. Rețeta către succes este la un pas mai aproape. Se simt motivați și dornici să-și construiască o viață perfectă.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești își reconfigurează traseul și observă foarte ușor ce anume au greșit în trecut și cum se pot redresa în prezent. Sunt pregătiți să întoarcă pagina și să se bucure de experiențe care să-i entuziasmeze. Își vor îndrepta atenția către relații și dinamica acestora. Posibil să fie nevoiți să repare anumite prietenii.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cercul zodiacal cu toate cele 12 zodii pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie. Explicațiile astrologilor
Nativii se află tot mai aproape de dorințele lor, iar iubirea și prietenia îi salvează și de această dată. Află ce poate manifesta fiecare zodie în parte la începutul lunii septembrie și cum prietenia...
2
O femeie care se plimbă pe plajă
Sănătate
Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort
Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult....
3
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
4
Ben Affleck în timp ce pleacă de la birou după ce s-a întâlnit cu Jennifer Lopez
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins de fotografi
Jennifer Lopez și Ben Affleck s-au întâlnit pentru prima dată după divorț. Momentul tensionat a fost surprins imediat de fotografi. Reuniunea lor ține primele pagini ale presei internaționale. Cei doi foști soți nu reușesc...
5
Jennifer Lopez a mers la mall cu copiii ei după divorțul de Ben Affleck
Divertisment
Cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Fanii au fost surprinși să o vadă pe divă în astfel de ipostaze
Fotografii au surprins cum a sărbătorit Jennifer Lopez divorțul de Ben Affleck. Vedeta latino a fost însoțită de copiii săi și un grup de prieteni. Cântăreața pare că a trecut peste dezamăgirile în dragoste...
PARTENERI
×