Reclamă

Ce spune Demi Moore despre starea de sănătate a lui Bruce Willis. Fostul soț al actriței duce o bătălie grea pentru viața sa

Actorul din Die Hard duce o bătălie dificilă pentru viața sa. De când a aflat că suferă de demență frontotemporală, Willis a decis să se retragă din lumina reflectoarelor și să înceapă tratamentul necesar. Chiar dacă boala de care suferă este una incurabilă, actorul trece printr-o mulțime de procese pentru a avea parte de „o viață cât mai normală”. Află ce spune Demi Moore despre starea de sănătate a lui Bruce Willis.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 15 octombrie 2024, 6:39

Demi Moore a împărtășit vești noi despre starea de sănătate a fostului ei soț, Bruce Willis, care este și tatăl celor trei fiice pe care le au împreună. Vedeta a oferit mai mult einformații îm timpul participării sale la Festivalul Internațional de Film Hamptons 2024, de la New York.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce spune Demi Moore despre starea de sănătate a lui Bruce Willis

Demi Moore a fost onorată cu Career Achievement in Acting Award în cadrul Festivalului de Film. Cu această ocazie, actrița le-a mulțumit celor dragi pentru susținerea pe care a primit-o de-a lungul carierei sale.

Printre cei amintiți în discursul său de mulțumire, Demi l-a menționat și pe Bruce Willis. Actrița a descris starea actuală a fostului ei soț ca fiind „stabilă” pe fondul diagnosticului de afazie și demență frontotemporală.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Demi Moore și Bruce Willis în timp ce se iau în brațe pe o scenă din Los Angeles în anul 2018
Demi Moore va rămâne alături de Bruce Willis până la final / Getty Images
Reclamă

„Știi, am mai spus asta. Boala este ceea ce este boala. Cred că trebuie să fii într-o acceptare profundă a ceea ce se întâmplă, dar pentru locul în care se află, el este stabil acum.”, a spus Demi audienței în timpul unei discuții live moderată de Alina Cho.

Demi a fost recent în vizită la fostul ei soț. Ea și Bruce Willis au fost căsătoriți pentru 13 ani și au păstrat o relație strânsă chiar și după divorț.

Demi a declarat în trecut faptul că o să-i rămână alături fostului ei soț „până în ultimul moment”. Actrița este de părere că el mai bine este să rămână alături de fostul ei soț în evoluția bolii sale și să se bucure de fiecare clipă.

Reclamă

Cum a început povestea de iubire dintre Demi Moore și Bruce Willis

Demi Moore și Bruce Willis s-au întâlnit la premiera filmului Stakeout, la care Moore a participat cu logodnicul său de la acea vreme, Emilio Estevez.

La scurt timp după premieră, Moore și Willis au început să se întâlnească. Cei doi s-au căsătorit câteva luni mai târziu, în luna noiembrie a aceluiași an, relatează DailyMail.

De-a lungul poveștii lor de iubire, Moore și Willis au adus pe lume trei fiice, rumer, 36 de ani, care tocmai a devenit mămică, Scout, 33 de ani, și Tallulah, 30 de ani.

După o căsnicie de mai bine de un deceniu, Willis și Moore au anunțat divorțul în 1998, dar divorțul nu a fost finalizat până în 2000.

În ciuda despărțirii, fostul cuplu a rămas apropiat și și-a împărtășit îndatoririle de co-parenting. Willis și-a continuat viața și s-a recăsătorit cu cea de-a doua sa soție, Emma Heming, în 2009.

Actorul și actuala sa soție au îmrpeună două fiice: Mabel, 12 ani, și Evelyn, 10 ani. Emma este cea care postează în mod constant informații despre starea de sănătate a actorului. Vedeta încearcă să atragă atenția la nivel internațional asupra bolii cu care se confruntă mii de persoane.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Sufleu de mere în două vase, decorate cu felii de mere, batoane de scorțișoară, anason stelat și fulgi de migdale
Rețete
Sufleu de mere. Rețeta unui desert pufos și delicios
Desertul sufleu de mere este simplu și ușor de preparat, perfect pentru iubitorii de fructe și pentru cei care apreciază deserturile fine, cu o textură pufoasă și delicată. Acest preparat combină aroma dulce și...
2
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat feliată pe un tocător și o căpățână de usturoi
Rețete
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat
Această pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat este perfectă pentru a fi savurată în orice moment al zilei, având o textură aerată și o aromă bogată. Spre deosebire de pâinea...
3
O femeie matură care se machiază
Frumusețe
Greșeli de machiaj care te pot îmbătrâni și mai mult după 50 de ani, potrivit specialiștilor în make-up. Secretele lor au fost dezvăluite
Make-up artiștii profesioniști cu experiență au o mulțime de secrete care merită dezvăluite. Ele ne pot ușura viața, mai ales după o anumită vârstă. Oricât de mult ai avea grijă de pielea ta, trecerea...
4
fată frumoasă care zâmbește într-o zi însorită alături de prieteni
Horoscop
Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024. Ce spun astrele
Atunci când vine vorba despre schimbare, fiecare va găsi o șansă de a aduce ceva nou în viața lui. Lecțiile de viață pe care fiecare zodie le va învăța până pe 20 octombrie 2024...
5
O femeie care aplică ulei de ricin pe păr
Frumusețe
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos, spun specialiștii. Cum îl poți adăuga în rutina ta de beauty
Uleiul de ricin este secretul unui păr sănătos. Dacă ești în căutarea unui ser de păr multifuncțional, uleiul de ricin este produsul salvator. Fie că te confrunți cu mâncărimi ale scalpului, căderea părului sau...
PARTENERI
×