Reclamă

Cele mai bune citate ale Reginei Elisabeta a II-a de-a lungul anilor. Ce a transmis poporului cu ocazia Crăciunului

În cei 70 de ani în care a condus Marea Britanie, Regina Elisabeta a II-a a spus o mulțime de vorbe cu tâlc. Iată câteva dintre cele mai bune citate ale Reginei Elisabeta a II-a de-a lungul anilor.

Publicat: 24 decembrie 2021, 7:17

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut cea mai lungă domnie din istorie pe tron. Majestatea Sa este una dintre cele mai puternice femei din lume. Deciziile sunt cele care contează în ceea ce privește istoria țării. De când a început pandemia, Regina s-a izolat la Castelul Windsor. Iată cum a fost decorat în acest an de Crăciun.

Cele mai bune citate ale Reginei Elisabeta a II-a de-a lungul anilor

La Palatul Buckingham, Regina Elisabeta a găzduit o mulțime de evenimente. Tot de acolo a oferit o mulțime de discursuri care au rămas în istorie de-a lungul anilor. Vorbele ei sunt mereu cu impac și tâlc. Atunci când a vorbit pentru popor, toată lumea a ascultat cu mare atenție.

People.com a făcut o selecție a celor mai importante citate rostite de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Iată câteva dintre ele.

Ce a transmis poporului cu ocazia Crăciunului

„Merită să ne amintim că deseori pașii mici, nu salturile uriașe, sunt cei care aduc cea mai durabilă schimbare”, este un citat din discursul Majestății Sale rostit cu ocazia sărbătorii de Crăciun în 2019.

Reclamă

„Să nu ne luăm prea în serios. Niciunul dintre noi nu are monopolul înțelepciunii”, a spus Regina Elisabeta a II-a cu ocazia Crăciunului în 1991.

„Lumea noastră modernă cere timp și atenție. Nevoia de a ne aminti responsabilitățile față de ceilalți este mai mare ca oricând”, a spus Majestatea Sa în timpul discursului cu ocazia Crăciunului în 2002.

„Când viața pare grea, cei curajoși nu se culcă și acceptă înfrângerea. Sunt cu atât mai hotărâți să lupte pentru un viitor mai bun”, a rostit suveranul Marii Britanii în 2008 în discursul de Crăciun.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta, zâmbitoare în timp ce găzduiește o petrecere la Palatul Buckingham
Regina Elisabeta este monarhul cu cea mai lungă domnie din istoria Marii Britanii / Getty Images

„În vremuri de îndoială și anxietate, atitudinile pe care oamenii le manifestă în viața de zi cu zi, în casele lor și în munca lor, sunt de o importanță supremă”, a spus Regina Elisabeta cu ocazia sărbătorii Crăciunului în 1974.

„Deși suntem capabili să facem acte de bunătate, istoria ne învață că uneori avem nevoie să fim salvați de noi înșine. De nesăbuința sau lăcomia noastră”, Regina Elisabeta în 2011, cu ocazia Crăciunului.

„De-a lungul anilor, cei care mi s-au părut cei mai fericiți, mulțumiți și împliniți au fost întotdeauna oamenii care au trăit cele mai extreme și mai altruiste vieți”, Regina Elisabeta a II-a, în discursul de Crăciun din 2008.

Ce a transmis Regina Elisabeta în momente importante

„Cred că, tineri sau bătrâni, trebuie să privim cu aceeași încredere spre viitor. Să ne uităm înapoi cu mândrie”, a rostit Regina Elisabeta cu ocazia Jubileului de Aur, în iunie 2012.

„Fiecare zi este un nou început. Știu că singurul mod de a-mi trăi viața este să încerc să fac ceea ce este corect. Să am o perspectivă, să dau tot ce îmi este mai bun în tot ceea ce îmi aduce ziua. Să-mi pun încrederea în Dumnezeu”, a spus Regina Elisabeta a II-a în 2002.

„Poate că facem prea mult din ceea ce este greșit și prea puțin din ceea ce este corect. Problema se hrănește pe ea însăși. De cele mai multe ori, depresia provoacă mai multă depresie”, Regina Elisabeta în timpul discursului către poporul Marii Britanii în anul 1974.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Thylane Blondeau pe covorul rou la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie. Cum arată la 20 de ani tânăra care în copilărie era supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”
Thylane Blondeau a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o...
2
Adele într-un sacou alb în timp ce este invitată la o emisiune, a anunțat amânarea concertelor
Divertisment
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Cântăreața a dat vestea printr-un videoclip emoționant
Adele a anunțat amânarea concertelor din Las Vegas. Vestea a fost oferită de cântăreață printr-un videoclip emoționant pe care l-a postat pe rețelele sociale. Fanii artistei au fost anunțați cu doar 24 de ore...
3
Katy Perry și Orlando Bloom pe covorul roșu la Hollywood
Divertisment
Katy Perry și Orlando Bloom au mers la o petrecere alături de prietenii lor. Cum au fost surprinși în Las Vegas
Katy Perry și Orlando Bloom au mers la o petrecere în Las Vegas alături de prietenii lor. Cuplul de îndrăgostiți a fost urmărit la fiecare pas de paparazii prezenți. De data aceasta cei doi...
4
Regina Letizia, cu masca pe față, la un eveniment în Spania
Divertisment
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Ținuta veche de 45 de ani a fost foarte apreciată
Regina Letizia a purtat rochia Reginei Sofia. Soția Regelui Felipe al Spaniei a impresionat participanții de la un eveniment cu o rochie purtată de soacra sa pentru prima dată în anul 1977. Regina Letizia...
5
Kendall Jenner, la un eveniment Harper's Bazaar, într-o rochie transparentă
Divertisment
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. Cizmele care i-au completat ținuta au atras atenția tuturor
Kendall Jenner a îmbrăcat un costum de baie minuscul. A atras atenția pentru că ținuta aleasă a fost purtată în mijlocul zăpezii. Aceasta și-a completat look-ul cu o pereche de cizme cu blană, iar...
PARTENERI
×