Reclamă

Cele mai bune citate ale Reginei Elisabeta a II-a de-a lungul anilor. Ce a transmis poporului cu ocazia Crăciunului

În cei 70 de ani în care a condus Marea Britanie, Regina Elisabeta a II-a a spus o mulțime de vorbe cu tâlc. Iată câteva dintre cele mai bune citate ale Reginei Elisabeta a II-a de-a lungul anilor.

Publicat: 24 decembrie 2021, 7:17

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a avut cea mai lungă domnie din istorie pe tron. Majestatea Sa este una dintre cele mai puternice femei din lume. Deciziile sunt cele care contează în ceea ce privește istoria țării. De când a început pandemia, Regina s-a izolat la Castelul Windsor. Iată cum a fost decorat în acest an de Crăciun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cele mai bune citate ale Reginei Elisabeta a II-a de-a lungul anilor

La Palatul Buckingham, Regina Elisabeta a găzduit o mulțime de evenimente. Tot de acolo a oferit o mulțime de discursuri care au rămas în istorie de-a lungul anilor. Vorbele ei sunt mereu cu impac și tâlc. Atunci când a vorbit pentru popor, toată lumea a ascultat cu mare atenție.

People.com a făcut o selecție a celor mai importante citate rostite de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii. Iată câteva dintre ele.

Ce a transmis poporului cu ocazia Crăciunului

„Merită să ne amintim că deseori pașii mici, nu salturile uriașe, sunt cei care aduc cea mai durabilă schimbare”, este un citat din discursul Majestății Sale rostit cu ocazia sărbătorii de Crăciun în 2019.

Reclamă

„Să nu ne luăm prea în serios. Niciunul dintre noi nu are monopolul înțelepciunii”, a spus Regina Elisabeta a II-a cu ocazia Crăciunului în 1991.

„Lumea noastră modernă cere timp și atenție. Nevoia de a ne aminti responsabilitățile față de ceilalți este mai mare ca oricând”, a spus Majestatea Sa în timpul discursului cu ocazia Crăciunului în 2002.

„Când viața pare grea, cei curajoși nu se culcă și acceptă înfrângerea. Sunt cu atât mai hotărâți să lupte pentru un viitor mai bun”, a rostit suveranul Marii Britanii în 2008 în discursul de Crăciun.

Reclamă

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Regina Elisabeta, zâmbitoare în timp ce găzduiește o petrecere la Palatul Buckingham
Regina Elisabeta este monarhul cu cea mai lungă domnie din istoria Marii Britanii / Getty Images

„În vremuri de îndoială și anxietate, atitudinile pe care oamenii le manifestă în viața de zi cu zi, în casele lor și în munca lor, sunt de o importanță supremă”, a spus Regina Elisabeta cu ocazia sărbătorii Crăciunului în 1974.

„Deși suntem capabili să facem acte de bunătate, istoria ne învață că uneori avem nevoie să fim salvați de noi înșine. De nesăbuința sau lăcomia noastră”, Regina Elisabeta în 2011, cu ocazia Crăciunului.

„De-a lungul anilor, cei care mi s-au părut cei mai fericiți, mulțumiți și împliniți au fost întotdeauna oamenii care au trăit cele mai extreme și mai altruiste vieți”, Regina Elisabeta a II-a, în discursul de Crăciun din 2008.

Ce a transmis Regina Elisabeta în momente importante

„Cred că, tineri sau bătrâni, trebuie să privim cu aceeași încredere spre viitor. Să ne uităm înapoi cu mândrie”, a rostit Regina Elisabeta cu ocazia Jubileului de Aur, în iunie 2012.

„Fiecare zi este un nou început. Știu că singurul mod de a-mi trăi viața este să încerc să fac ceea ce este corect. Să am o perspectivă, să dau tot ce îmi este mai bun în tot ceea ce îmi aduce ziua. Să-mi pun încrederea în Dumnezeu”, a spus Regina Elisabeta a II-a în 2002.

„Poate că facem prea mult din ceea ce este greșit și prea puțin din ceea ce este corect. Problema se hrănește pe ea însăși. De cele mai multe ori, depresia provoacă mai multă depresie”, Regina Elisabeta în timpul discursului către poporul Marii Britanii în anul 1974.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×