Reclamă

Cum să-ți citești corect horoscopul. Astrologii îți explică cum să obții o imagine completă

Dacă ești fan al astrologiei, experții explică cum să-ți citești corect horoscopul. Acesta este mai mult decât un text în care afli cum poate să fie ziua ta. Pentru a obține o imagine completă, ai nevoie de mai multe informații.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 mai 2024, 7:43

Indiferent dacă ai citit horoscopul zilnic bazat pe semnul zodiacal în mediul online sau în presa scrisă, horoscoapele sunt la mare căutare. Horoscoapele personale, intrigante și uneori surprinzător de precise oferă o privire asupra conexiunii noastre cu cosmosul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să-ți citești corect horoscopul

În timp ce majoritatea oamenilor își citesc horoscopul pentru semnul lor zodiacal, există o modalitate mai bună de a obține cele mai precise informații. Citirea horoscopului pentru semnul în creștere. Această abordare poate face experiența mai palpitantă și mai precisă. Învață cum să-ți citești corect horoscopul, potrivit astrologilor.

Un horoscop este o predicție astrologică creată de astrologi pentru a prevedea evenimente viitoare. Horoscoapele te ajută să înțelegi modul în care planetele în tranzit influențează diferitele zone ale vieții tale.

Citirea horoscopului este o modalitate excelentă de a rămâne în acord cu energia stelelor aflată în continuă schimbare. Când sunt scrise horoscoape, astrologii folosesc ascendentul sau semnul crescător al diagramei zilnice pentru a-și alinia predicțiile pentru fiecare semn zodiacal.

Semnul Soarelui vs Semnul Rising: ce trebuie să știi

Reclamă

Ești mai mult decât semnul tău solar. Planul cosmic al vieții tale poate fi găsit în harta natală, un ghid al astrologiei tale personale, bazat pe data, ora și locul în care te-ai născut. Soarele și semnele răsăritului tău au o importanță egală în harta natală și reprezintă două părți ale sufletului tău. Când vine vorba de citirea horoscopului, totuși, ar trebui să începi cu semnul în creștere pentru a vedea unde se desfășoară energia unui tranzit.

În astrologie, semnul tău ascendent dezvăluie modul în care experimentezi lumea. De asemenea, ajută la configurarea caselor din harta natală, care sunt esențiale pentru înțelegerea temelor, ciclurilor și tiparelor care vor apărea în mod repetat în viața ta.

Așa cum există douăsprezece semne zodiacale care descriu „ce”, există douăsprezece case care descriu „unde”. Aceste case se adâncesc în diverse subiecte și domenii ale vieții. Este esențial pentru astrologi să aibă aspectul corect al caselor pentru fiecare zodie pentru a scrie horoscoape precise.

Reclamă

Semnul în creștere te ajută, de asemenea, să identifici conducătorul hărții. Planeta care are cea mai puternică influență asupra vieții tale. Găsirea ei îți oferă o perspectivă suplimentară asupra experienței tale trăite, a destinului tău karmic. A modului în care semnul tău solar se simte unic față de alții.

Deci pentru a avea o interpretare corectă a horoscopului tău ai nevoie să știi mai multe despre ziua, data și ora la care te-ai născut.

Horoscoapele cu semne în creștere le permit observatorilor stelelor să observe modul în care mișcările planetare prin semne, case și aspecte le influențează harta natală unică. Punând accent pe scrierea horoscopului în prima casă a identității, astrologii creează un horoscop care rezonează cu cititorul într-un mod mai dinamic și mai interactiv.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×