Reclamă

Cum să-ți citești corect horoscopul. Astrologii îți explică cum să obții o imagine completă

Dacă ești fan al astrologiei, experții explică cum să-ți citești corect horoscopul. Acesta este mai mult decât un text în care afli cum poate să fie ziua ta. Pentru a obține o imagine completă, ai nevoie de mai multe informații.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 18 mai 2024, 7:43

Indiferent dacă ai citit horoscopul zilnic bazat pe semnul zodiacal în mediul online sau în presa scrisă, horoscoapele sunt la mare căutare. Horoscoapele personale, intrigante și uneori surprinzător de precise oferă o privire asupra conexiunii noastre cu cosmosul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum să-ți citești corect horoscopul

În timp ce majoritatea oamenilor își citesc horoscopul pentru semnul lor zodiacal, există o modalitate mai bună de a obține cele mai precise informații. Citirea horoscopului pentru semnul în creștere. Această abordare poate face experiența mai palpitantă și mai precisă. Învață cum să-ți citești corect horoscopul, potrivit astrologilor.

Un horoscop este o predicție astrologică creată de astrologi pentru a prevedea evenimente viitoare. Horoscoapele te ajută să înțelegi modul în care planetele în tranzit influențează diferitele zone ale vieții tale.

Citirea horoscopului este o modalitate excelentă de a rămâne în acord cu energia stelelor aflată în continuă schimbare. Când sunt scrise horoscoape, astrologii folosesc ascendentul sau semnul crescător al diagramei zilnice pentru a-și alinia predicțiile pentru fiecare semn zodiacal.

Semnul Soarelui vs Semnul Rising: ce trebuie să știi

Reclamă

Ești mai mult decât semnul tău solar. Planul cosmic al vieții tale poate fi găsit în harta natală, un ghid al astrologiei tale personale, bazat pe data, ora și locul în care te-ai născut. Soarele și semnele răsăritului tău au o importanță egală în harta natală și reprezintă două părți ale sufletului tău. Când vine vorba de citirea horoscopului, totuși, ar trebui să începi cu semnul în creștere pentru a vedea unde se desfășoară energia unui tranzit.

În astrologie, semnul tău ascendent dezvăluie modul în care experimentezi lumea. De asemenea, ajută la configurarea caselor din harta natală, care sunt esențiale pentru înțelegerea temelor, ciclurilor și tiparelor care vor apărea în mod repetat în viața ta.

Așa cum există douăsprezece semne zodiacale care descriu „ce”, există douăsprezece case care descriu „unde”. Aceste case se adâncesc în diverse subiecte și domenii ale vieții. Este esențial pentru astrologi să aibă aspectul corect al caselor pentru fiecare zodie pentru a scrie horoscoape precise.

Reclamă

Semnul în creștere te ajută, de asemenea, să identifici conducătorul hărții. Planeta care are cea mai puternică influență asupra vieții tale. Găsirea ei îți oferă o perspectivă suplimentară asupra experienței tale trăite, a destinului tău karmic. A modului în care semnul tău solar se simte unic față de alții.

Deci pentru a avea o interpretare corectă a horoscopului tău ai nevoie să știi mai multe despre ziua, data și ora la care te-ai născut.

Horoscoapele cu semne în creștere le permit observatorilor stelelor să observe modul în care mișcările planetare prin semne, case și aspecte le influențează harta natală unică. Punând accent pe scrierea horoscopului în prima casă a identității, astrologii creează un horoscop care rezonează cu cititorul într-un mod mai dinamic și mai interactiv.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×