Reclamă

Fiica lui Katy Perry a avut prima apariție publică. Daisy Dove, în vârstă de 3 ani, a apărut la spectacolul final din Vegas al artistei

Fiica lui Katy Perry a avut prima apariție publică. Daisy Dove, în vârstă de 3 ani, a apărut la spectacolul final din Vegas al artistei. „Când am cunoscut-o a fost ca și cum toată dragostea pe care o căutam vreodată a apărut în sfârșit”, a spus cântăreața despre fiica ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 noiembrie 2023, 8:19

Katy Perry are atât de multă dragoste pentru fiica Daisy Dove. În timpul ultimului spectacol al cântăreței, fiica lui Perry, în vârstă de 3 ani, și-a făcut prima apariție publică. Fetița a apărut pe ecran în timpul unui segment al spectacolului din weekend.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Katy Perry a avut prima apariție publică

În timp ce Perry, în vârstă de 39 de ani, se pregătea să cânte single-ul ei din 2008 „Hot n Cold”, ea a făcut o pauză. Atunci a strigat-o pe fiica pe care a născut-o în august 2020.

„Daisy! Te iubesc atât de mult”, a spus Perry, așa cum se vede în imaginile distribuite de fani pe X. „Ești cel mai bun prieten al meu, mă bucur că ești aici.”

„Voi cânta următoarea melodie. Cred că o știi”, a continuat artista mândră de rolul de mamă. Peery a vorbit direct cu fiica ei. Daisy Love era îmbrăcată într-un costum Minnie Mouse și se afla în public.

Reclamă

Într-un alt moment al spectacolului, când Perry era pe cale să-și încheie ultima prestație în Las Vegas, cântăreața „Roar” i-a strigat pe toți cei care au făcut ca programul Play să existe, inclusiv pe Daisy.

Într-un videoclip distribuit și pe X de un membru al publicului, cântăreața i-a adus un omagiu lui Bloom, în vârstă de 46 de ani, pentru că este „un sistem de sprijin incredibil” și „un tată uimitor”. Perry și-a îndreptat apoi atenția către fetița lor, afirmând: „Am creat acest spectacol după nașterea fiicei mele, Daisy Dove”.

„Când am cunoscut-o, a fost ca și cum toată dragostea pe care o căutam vreodată s-a arătat în sfârșit. Ea m-a vindecat și mi-a arătat cum să mă joc din nou”, a continuat ea. „Așadar, acest spectacol este pentru copilul interior al fiecăruia și pentru speranța că poate dacă am putea vedea cu toții viața prin ochii unui copil, am fi liberi”.

Reclamă

Cum o descrie Katy Perry pe Daisy Love

Fanii au surprins, de asemenea, imagini video cu Bloom și Daisy dansând în public la un moment dat în timpul spectacolului, când Perry a interpretat „Chained to the Rhythm”.

Perry și-a surprins fanii dezvăluind sarcina ei cu Daisy în videoclipul muzical al piesei ei „Never Worn White”, care a fost lansat pe 5 martie 2020.

Ea și Bloom au făcut echipă cu UNICEF pentru a anunța nașterea fiicei lor câteva luni mai târziu, împărtășind o imagine alb-negru cu ei ținând-o de mână pe micuța lor.

Anul trecut, Perry a vorbit pentru People despre modul în care Daisy a moștenit tot ce e mai bun de la ea și tatăl său, explicând: „Daisy este grozavă. Ea este o combinație între mine și tatăl ei. Suntem neînfricați, cu multă nebunie. Combinația dintre noi doi va ieși cu siguranță la iveală.”

„Este uimitor să vezi totul nou din nou prin ochii unui copil mic”, a adăugat Katy Perry.

Perry a detaliat, de asemenea, cum Daisy a făcut parte din programul ei de turnee din Las Vegas, spunând tot pentru People: „Daisy este cu mine tot timpul. Îi place să o vadă pe mama pregătindu-se și transformându-se în personaj. Este o rutină grozavă. Mă bucur de ea.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×