Reclamă

Fiica lui Katy Perry a avut prima apariție publică. Daisy Dove, în vârstă de 3 ani, a apărut la spectacolul final din Vegas al artistei

Fiica lui Katy Perry a avut prima apariție publică. Daisy Dove, în vârstă de 3 ani, a apărut la spectacolul final din Vegas al artistei. „Când am cunoscut-o a fost ca și cum toată dragostea pe care o căutam vreodată a apărut în sfârșit”, a spus cântăreața despre fiica ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 7 noiembrie 2023, 8:19

Katy Perry are atât de multă dragoste pentru fiica Daisy Dove. În timpul ultimului spectacol al cântăreței, fiica lui Perry, în vârstă de 3 ani, și-a făcut prima apariție publică. Fetița a apărut pe ecran în timpul unui segment al spectacolului din weekend.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fiica lui Katy Perry a avut prima apariție publică

În timp ce Perry, în vârstă de 39 de ani, se pregătea să cânte single-ul ei din 2008 „Hot n Cold”, ea a făcut o pauză. Atunci a strigat-o pe fiica pe care a născut-o în august 2020.

„Daisy! Te iubesc atât de mult”, a spus Perry, așa cum se vede în imaginile distribuite de fani pe X. „Ești cel mai bun prieten al meu, mă bucur că ești aici.”

„Voi cânta următoarea melodie. Cred că o știi”, a continuat artista mândră de rolul de mamă. Peery a vorbit direct cu fiica ei. Daisy Love era îmbrăcată într-un costum Minnie Mouse și se afla în public.

Reclamă

Într-un alt moment al spectacolului, când Perry era pe cale să-și încheie ultima prestație în Las Vegas, cântăreața „Roar” i-a strigat pe toți cei care au făcut ca programul Play să existe, inclusiv pe Daisy.

Într-un videoclip distribuit și pe X de un membru al publicului, cântăreața i-a adus un omagiu lui Bloom, în vârstă de 46 de ani, pentru că este „un sistem de sprijin incredibil” și „un tată uimitor”. Perry și-a îndreptat apoi atenția către fetița lor, afirmând: „Am creat acest spectacol după nașterea fiicei mele, Daisy Dove”.

„Când am cunoscut-o, a fost ca și cum toată dragostea pe care o căutam vreodată s-a arătat în sfârșit. Ea m-a vindecat și mi-a arătat cum să mă joc din nou”, a continuat ea. „Așadar, acest spectacol este pentru copilul interior al fiecăruia și pentru speranța că poate dacă am putea vedea cu toții viața prin ochii unui copil, am fi liberi”.

Reclamă

Cum o descrie Katy Perry pe Daisy Love

Fanii au surprins, de asemenea, imagini video cu Bloom și Daisy dansând în public la un moment dat în timpul spectacolului, când Perry a interpretat „Chained to the Rhythm”.

Perry și-a surprins fanii dezvăluind sarcina ei cu Daisy în videoclipul muzical al piesei ei „Never Worn White”, care a fost lansat pe 5 martie 2020.

Ea și Bloom au făcut echipă cu UNICEF pentru a anunța nașterea fiicei lor câteva luni mai târziu, împărtășind o imagine alb-negru cu ei ținând-o de mână pe micuța lor.

Anul trecut, Perry a vorbit pentru People despre modul în care Daisy a moștenit tot ce e mai bun de la ea și tatăl său, explicând: „Daisy este grozavă. Ea este o combinație între mine și tatăl ei. Suntem neînfricați, cu multă nebunie. Combinația dintre noi doi va ieși cu siguranță la iveală.”

„Este uimitor să vezi totul nou din nou prin ochii unui copil mic”, a adăugat Katy Perry.

Perry a detaliat, de asemenea, cum Daisy a făcut parte din programul ei de turnee din Las Vegas, spunând tot pentru People: „Daisy este cu mine tot timpul. Îi place să o vadă pe mama pregătindu-se și transformându-se în personaj. Este o rutină grozavă. Mă bucur de ea.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×