Reclamă

Horoscopul lunii octombrie 2021. Berbecii trebuie să spună ceea ce simt. Descoperă ce-ți rezervă astrele

Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că în ciuda haosului, incertitudinii și a energiei lipsă, există luminița de la capătul tunelului. Chiar dacă zilele se scurtează, dacă ești dispusă să faci o schimbare în viața ta, atunci acum este momentul potrivit.

Publicat: 16 septembrie 2021, 12:31 / Actualizat: 5 iulie 2022, 16:33

Există un moment care te va face să-ți dai seama că ai toate armele să lupți pentru dorințele tale, dar care te va ajuta și să-ți amintești de toate împlinirile de până acum. Berbecii trebuie să fie mai asumați, iar Taurii vor găsi acea ușurință de care aveau nevoie de ceva timp pentru a se exprima în legătură cu cei din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul lunii octombrie 2021

Horoscopul lunii octombrie 2021 aduce vești foarte bune pentru nativii Gemeni. Acești au parte de împlinire, dar trebuie să acorde o importanță mai mare stării lor emoționale. Trebuie să aibă grijă de sentimentele lor pentru că cei din jur vor răni și nu se vor uita ce au lăsat în urmă, scrie Astrology.com.

Descoperă ce-ți rezervă astrele în luna octombrie în funcție de zodia în care te-ai născut!

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna octormbrie începe cu un omagiu pentru tine și valorile tale. Luna plină te va ajuta să fii mai pasională în legătură cu deciziile pe care trebuie să le iei în viață. Ești rațională de fel, dar acum a venit timpul ca dorințele să primeze. Această fază a lunii îi va încuraja pe toți din jur să spună și să facă ceea ce simt. Ai grijă atunci când ai ceva de comunicat să te folosești de diplomație, spune horoscopul lunii octombrie 2021.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Venus, planeta ta conducătoare, te va ajuta să primești o lecție valoroasă luna aceasta. Vei avea parte de împlinirile pe care le dorești și te vei exprima cu mai multă ușurință față de cei din jur. Persoanele din jur vor vrea să ia mai mult în considerare ceea ce spui, așa că trebuie să te faci remarcată în cel mai bun sens posibil. Există un strop de bucurie atunci când îți dai seama că cei din jur ajung să te aprecieze. A venit momentul să te delectezi cu complimentele celor din jur.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai active zodii și cum se comportă în funcție de caracteristicile semnului în care s-au născut!

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că luna octombrie aduce vești bune, dar ai grijă de starea ta emoțională. Este posibil ca cineva din jur să te rănească atât de tare încât să ajungi să-ți pierzi încrederea în cei din jur. Nu este deloc ușor, dar nici ceva previzibil. Programul și rutina ta vor fi și ele influențate. Chiar și planurile cele mai bine puse la punct e posibil să fie date peste cap de un detaliu pe care l-ai omis sau de un calendar administrat greșit. Nu încerca să te opui. Lucrează atent și cu multă înțelepciune.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ce îți spun instinctele? Trebuie să înveți să te bazezi pe intuiția ta, mai ales pe data de 13 octombrie. Cu alte cuvinte, vei trece mai ușor peste această perioadă dacă te bazezi pe intuiție. Empatia care lucrează în tandem cu dorința de retragere te va ajuta să te ridici peste certuri mărunte și peste conflicte care pot degenera foarte ușor. Ai grijă de tine și de persoanele dragi. Nu uita să stai departe de ceea ce nu îți dorești în viața ta.

Leu: 23 iulie – 22 august

Trebuie să-ți pui ordine în finanțe dacă vrei să treci cu bine peste această lună. Trebuie să acorzi mai multă atenție cumpărăturilor pe care le faci pentru că indiferent de câți bani ai în cont. De asemenea trebuie să fii pregătită și pentru situații neprevăzute. Există anumite situații care îți vor atrage atenția, dar cel mai bine este să treci pur și simplu peste ele dacă nu ești direct implicată. Nu este nimic în neregulă cu faptul că îți dorești lucruri noi, dar asigură-te că te bucuri de ele atunci când le vei avea cu adevărat.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie  

În mod normal ești genul de persoană care spune lucrurilor pe nume atunci când are ceva de zis. Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că trebuie să ai o abordare mai blândă față de situațiile de care vei avea parte în viitorul apropiat. Când Venus se va muta în semnul tău zodiacal, te va lovi o căldură bruscă, o generozitate aparte și starea ta de spirit se va schimba brusc. Înțelegerea este cuvântul de ordine al lunii octombrie. Pe scurt, vei găsi o bucurie mai mare în a avea un punct comun cu cei din jur, decât să demonstrezi că ai dreptate. Încearcă să presari puțină tandrețe în viața de cuplu, spune horoscopul lunii octombrie 2021.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Prima jumătate a lunii octombrie îți aparține. Ești încrezătoare în forțele proprii și la fel te vei simți pe tot parcursul anului. Cu alte cuvinte vei prioritiza sarcinile și acțiunile care se potrivesc cu abilitățile tale. Nu este nimic în neregulă dacă nu ai vrut să stai prea mult la plajă pe parcursul verii. A fost decizia ta și ești o persoană asumată. În relația de cuplu, dacă te simți neglijată, spune și rezoltă situația încă de la început. Mai mult decât atât, aceasta este șansa ta să-ți dovedești atuurile.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Luna octombrie este acel moment din an când ajungi să-ți pui întrebări despre ceea ce ai realizat până în acest moment. Nu te mai supăra pe ceea ce se întâmplă cu cei din exterior. Trebuie să ajungi în punctul în care să găsești cea mai sigură cale de exprimare și cu siguranță vei avea parte de o experiență mult mai liniștită față de ceea ce trăiesc cei din jur. Este un moment potrivit pentru a aborda o problemă sau pentru a relua decizii mai vechi. Ai toate instrumentele la îndemână să schimbi ceea ce ai nevoie, spune horoscopul lunii octombrie 2021.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

O situație de care vei avea parte în această lună va servi drept punct și contrapunct la un conflict ce pare că nu se mai sfârșește. Unde ai de gând să trimiți toată energia de foc? În prima parte a lunii ești energică și plină de viață, iar partea creativă este în plină dezvoltare. Ești nerăbdătoare să canalizezi toate acele sentimente bune spre hobby-urile pe care le ai. Vei avea parte doar de activități care îți sunt pe plac și pe care le faci din pasiune.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul lunii octombrie 2021 spune că la începutul lunii îți vei da seama ce înseamnă importanța odihnei. Cu toate sarcinile și proiectele în care ești implicată, nu uita să te bucuri de confortul casei tale. Este posibil să întâmpini probleme în relația cu prietenii, dar este în interesul tău să comunici direct ceea ce ai de spus. Glumele, chestiunile delicate se pot pierde ușor printre cuvinte, așa că ai mare grijă atunci când îți exprimi ideile. Respectă elementele de bază și acordă-le celor din jur timp să procedeze la fel.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Luna octombrie are obiective clare în cariera profesională. Există șansă să trăiești cele mai dificile săptămâni la locul de muncă. Discuțiile cu colegii nu sunt pe placul tpu, managerii sunt din ce în ce mai pretențioși, iar clienții te vor face să depui eforturi mai mari pentru a le îndeplini dorințele. Ai două șanse: ori profiți de ocazie ca să dai tot ce ai mai bun și să te faci remarcată, ori livrezi sub presiune și nu îți pasă de ceea ce iese. Este decizia ta ce variantă alegi.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Luna octombrie te va ajuta să te aliniezi cu nevoile și dorințele tale materiale. Ai grijă de economiile pe care le ai. Diminuează orice fel de cheltuială și profită de legăturile pe care le ai în acest moment. Lista de sarcini crește mult în această lună. Cei din jur au din ce în ce mai multă nevoie de tine. Nu uita de prioritățile pe care tu le ai și nici de lucrurile de rezolvat care te vor ajuta să ieși din impasul economic în care te afli.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
3
O femeie frumoasă care stă în pat și citește mesaje încercând să-și urmărească fostul partener
Horoscop
Zodii care își urmăresc fostul partener. Nativii care nu pot trece cu ușurință peste o despărțire
Există unele zodii care își urmăresc fostul partener. Acești nativi caută orice motiv pentru a vedea ce face persoana de care s-au despărțit. Ei trec mai greu peste momentul despărțirii și nu pot accepta...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
5
O femeie frumoasă care își aplică anticearcăn în timp ce se uită în oglindă
Frumusețe
Când se aplică anticearcănul. Ordinea corectă a produselor de machiaj
Dacă nu ești pasionată de beauty sau ești la început de drum, atunci poate fi copleșitor să începi să te machiezi singură. Cu atât de multă informație este greu să alegi pe cea care...
PARTENERI
×