Reclamă

Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024 îți aduce ghidul potrivit pentru fiecare personalitate în parte. Citește articolul de mai jos și află detaliile.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 11 martie 2024, 9:07

După mai multe zile în care nativii nu au știut încotro se îndreaptă, acum astrele sunt în favoarea lor. Pe măsură ce Luna își finalizează tranzitul din Vărsător și începe să intre în Pești, totul se va schimba. Nativii Berbec și Scorpion reușesc să-și găsească motivația pentru distracție, în timp ce Leii găsesc oportunități de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024

Potrivit specialiștilor în astrologie, planeta Mercur se află în această perioadă în Berbec și face sextil cu Pluto din Vărsător. De asemenea, Venus va intra în Pești pe 11 martie, primele modificări având loc pe 4 aprilie.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec reușesc să aibă o conexiune incredibilă cu cei apropiați. Această săptămână le aduce un plus de vitalitate și în viața profesională. Pasiunile pe care și le-au ascuns până acum vor ieși la lumină. Vor fi atrași de culoare și vibrații pozitive în perioada imediat următoare. Își vor îndrepta atenția către lucrurile care îi fac cu adevărat fericiți.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur contează foarte mult prieteniile. Își vor regăsi oameni cu care nu au mai vorbit de multă vreme și vor depăna amintiri.

În ceea ce privește dragostea, aceasta poate avea efecte surprinzătoare. Cei singuri vor întâlni acest sentiment mai repede decât s-ar fi așteptat.

Reclamă

Trebuie să fie atenți la semnele primite de la astre. Cei deja într-o relație știu cum să abordeze subiectul. Evenimentele sociale îi vor prinde cu chef de viață.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor face mici modificări în rutina zilnică. Își vor descoperi puterea interioară atunci când se așteaptă mai puțin. La locul de muncă vor prezenta un proiect important pentru care s-au pregătit o lungă perioadă de timp. Este posibil să fie contactați pentru un nou job din partea unei companii importante. Important este să-și descopere cu adevărat vocația.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vin cu idei noi și precise în următoarea săptămână. Recurg la modalități inedite pentru a-și duce planurile la bun sfârșit fără a regreta. Își antrenează mintea pentru a învăța lucruri utile, ceea ce îi va ajuta pe viitor, arată Yourtango.com. Sunt pregătiți să-și arate adevărata valoare și să se distreze în călătorii alături de prieteni. Reușesc să-și găsească timp liber și pentru activitățile care îi fac fericiți.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt pregătiți pentru schimbare. Îi așteaptă oportunități financiare și noi moduri de a le obține. Conceptele pe care le-au încercat până în prezent nu au funcționat din acest punct de vedere. Este posibil ca acum toată informația să le ajungă la urechi mult mai eficient. Pe plan personal, cei singuri se apropie foarte mult de cineva drag. Poate fi vorba despre o conversație mai intensă care duce la o posibilă conexiune intimă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au șansa de a repara anumite relații. Cei care se află deja în cuplu, caută modalități de a-și întări comunicarea. Vor găsi activități comune cu partenerul de viață, astfel încât nimic să nu le mai deranjeze mersul bun al lucrurilor, spune Astrology.com. Vor face cunoștință cu o persoană nouă cu care vor lega multe prietenii frumoase. Vor fi lăudați pentru amabilitate și empatice.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță știu că fiecare pas în față este o șansă pentru a-și demonstra că sunt cei mai buni. Cu toate că egoismul este departe de a-i caracteriza, mai au mici scăpări în acest sens. Reușesc să facă progrese în mai multe domenii. La locul de muncă se împrietenesc rapid cu un nou coleg. Vor deveni prieteni buni.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion vor să se distreze, așa că viața lor socială devine mult mai interesantă. Se concentrează pe lucrurile care contează cu adevărat și vor să-i ajute pe membrii familiei. În viața personală reușesc să-și întâlnească un partener. Vor să-și creeze obiceiuri împreună și să le urmeze îndeaproape. De asemenea vor cunoaște oameni care le vor oferi multe oportunități.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător pun familia pe primul loc și doresc să le demonstreze că se pot schimba indiferent de situație. Va exista un eveniment și câteva idei creative îi vor ajuta în acest sens. Vor face călătorii de afaceri și își vor stabili planurile pentru viitor.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn își doresc să se simtă în lumina reflectoarelor. Oriunde ar merge se vor face remarcați. Toți ochii vor fi ațintiți asupra sa. Își deschid inima către noi modalități de a forma relații, mai ales în cazul celor singuri. Pentru cei care se află deja într-o relație, știu cum să pună în aplicare anumite planuri pentru a salva totul.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au parte de oportunitpți financiare inedite. Vor negocia cu șefii lor sau își vor schimba locul de muncă. Indiferent de situație, sunt în căutarea noi noi modalități de a se îmbogăți. Primesc oferte noi și pe plan personal. Cu toate acestea, se gândesc să facă anumite cheltuieli ce îi vor ajuta pentru viitor.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești își regăsesc energia și construiesc lucruri noi cu care se vor mândri pe viitor. În următoarele 12 luni vor urma un plan bine pus la punct. Vor întâlni oameni inediți și își vor lăsa la iveală atitudinea carismatică. Cei singuri sunt aproape de șansa de a-și întâlni sufletul pereche.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×