Reclamă

Horoscopul săptămânii 18 decembrie – 24 decembrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Specialiștii în astrologie au pregătit informații relevante chiar înaintea sărbătorilor de iarnă. Astfel, horoscopul săptămânii 18 decembrie – 24 decembrie 2023 aduce vești importante pentru unii nativi. Își vor regăsi drumul în viață și se vor ghida exclusiv după sfaturile oferite de oamenii dragi. Alții își vor lua rămas-bun de la clipele dificile, pășind într-un nou sanctuar al fericirii.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 18 decembrie 2023, 9:34

Există o zodie care va recupera câștiguri substanțiale pierdute de-a lungul timpului pe cheltuieli neprevăzute. Nu este de mirare că își va îndrepta atenția către noi afaceri înfloritare. Astrele vor fi întotdeauna alături de zodii și le vor ajuta să se elibereze de stresul inutil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 18 decembrie – 24 decembrie 2023

Chiar înainte de Crăciun, o zodie reușește să-și îndeplinească visul în ceea ce privește veniturile. Acestea se vor mări substanțial și vor ajuta acești nativi să-și îndeplinească visul de mult dorit. Va primi de asemenea un cadou pe care îl așteptau de multă vreme, fără a cunoaște însă datele problemei dinainte. Vezi despre ce este vorba în articolul de mai jos.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec ajung la concluzia că relația amoroasă actuală este mult mai plăcută decât sentimentul pe care îl trăiesc atunci când sunt singuri. Vor exista mai multe zile încununate cu succes în perioada următoare, atât pe plan emoțional cât și personal. Este nevoie totuși de o perioadă odihnitoare pentru încărcarea bateriilor. O vacanță scurtă poate rezolva orice problemă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur învață să-și controleze emoțiile și să se aprecieze mai mult pe sine. Reușesc să treacă de anumite bariere setate personal și se îndepărtează de ceea ce îi rănește.

Este nevoie de foarte multă răbdare și compasiune în ceea ce îi privește. Cunosc sentimentul de neputință și reușesc să lucreze cu acesta fără aă-și pune bețe în roate.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt apreciați pentru munca depusă și lăudați în diferite contexte. Reușesc să vadă partea bună a lucrurilor în orice privință și pentru asta sunt răsplătiți îndeajuns.

Cu toate că au bunătatea în sânge, de cele mai multe ori uită să se bucure pentru propria persoană. Astrele recomandă o detașare emoțională și o privire de ansamblu a ceea ce se întâmplă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt cei care au parte de noroc în sfera financiară. Reușesc să-și construiască un adevărat imperiu, așa cum și-au dorit întotdeauna. De asemenea, pe plan personal văd mai mereu partea plină a paharului, indiferent de situațiile în care se găsesc. Se află într-un echilibru corp-minte pe care nu doresc să-l piardă prea curând. Au șansa de a crea noi relații de prietenie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își observă propriile defecte atunci când nu se mai află înconjurați de prieteni și oameni dragi. Astfel, devin mai receptivi la ceea ce se întâmplă în jur, fără să se pună pe primul plan. Acest lucru le creează anxietate și nevoia de siguranță. Au nevoie de un timp pentru sine, asta dacă își doresc schimbări majore în viitor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară reușesc să-și asume cele mai multe dintre reușitele perioadei. Chiar dacă li se pare dificil, se vor transpune astfel în echilibrul interior pe care și-l doreau de multă vreme. Tot ce va urma se va clădi chiar din acest punct. Este nevoie totuși de mai multă răbdare. Astrele le vor sta întotdeauna alături, indiferent de situație, spune Yourtango.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță își realizează propriile greșeli, chiar dacă la început le este foarte dificil. Nu dețin în general această calitate, astfel că noutatea le poate aduce și un soi de anxietate. Aceasta va fi lecția care le va da încredere în forțele proprii. Au nevoie de mai multă conectare socială, însă se gândesc de două ori dacă să facă anumiți pași în această direcție.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion uită că trebuie să-și folosească puterea într-un scop nobil. De aceea, se înhamă către situații care le creează nesiguranță și dezamăgiri. Acum este șansa ideală să se lase ghidați de astre și să pornească într-un traseu neexplorat. Ceea ce simt cu adevărat în interior le va oferi răspunsuri clare, arată Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își descoperă anumite laturi mai puțin plăcute. Vor să exceleze la locul de muncă, însă ajung să devină geloși pe cei care chiar o fac cu adevărat. Astrele pun la bătaie o soluție ideală pentru renunțarea la aceste sentimente contradictorii cu situațiile zilnice. Este într-adevăr o perioadă cu adevărat stresantă pentru toată lumea.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn nu pot să treacă peste anumite accese de furie și se simt într-adevăr frustrați. Tot ceea ce văd în jur le accentuează suferința. Pentru cei aflați într-o relație există posibilitatea de extindere a familiei, iar acest lucru vine la pachet cu întrebări fără răspuns. Cei singuri nu știu cu exactitate care este drumul concret spre fericire. Totul stă acum în mâinile astrelor.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător reușesc încă o dată să amâne mișcarea fizică. În ciuda faptului că nu le este deloc plăcut, țin să găsească în continuare scuze. Astfel, au parte și de o dezamăgire cruntă pe plan personal. La locul de muncă nu reușesc să se concentreze și pierd noțiunea timpului de cele mai multe ori.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de o perioadă tensionată la locul de muncă. Se derulează proiecte importante, însă gândul lor este exclusiv la vacanță. Reușesc totuși să-și creeze atmosfera propice în casă și să se simtă bine de fiecare dată când aleg să se odihnească în propriul cuib.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×