Reclamă

Horoscopul săptămânii 18 decembrie – 24 decembrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Specialiștii în astrologie au pregătit informații relevante chiar înaintea sărbătorilor de iarnă. Astfel, horoscopul săptămânii 18 decembrie – 24 decembrie 2023 aduce vești importante pentru unii nativi. Își vor regăsi drumul în viață și se vor ghida exclusiv după sfaturile oferite de oamenii dragi. Alții își vor lua rămas-bun de la clipele dificile, pășind într-un nou sanctuar al fericirii.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 18 decembrie 2023, 9:34

Există o zodie care va recupera câștiguri substanțiale pierdute de-a lungul timpului pe cheltuieli neprevăzute. Nu este de mirare că își va îndrepta atenția către noi afaceri înfloritare. Astrele vor fi întotdeauna alături de zodii și le vor ajuta să se elibereze de stresul inutil.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 18 decembrie – 24 decembrie 2023

Chiar înainte de Crăciun, o zodie reușește să-și îndeplinească visul în ceea ce privește veniturile. Acestea se vor mări substanțial și vor ajuta acești nativi să-și îndeplinească visul de mult dorit. Va primi de asemenea un cadou pe care îl așteptau de multă vreme, fără a cunoaște însă datele problemei dinainte. Vezi despre ce este vorba în articolul de mai jos.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec ajung la concluzia că relația amoroasă actuală este mult mai plăcută decât sentimentul pe care îl trăiesc atunci când sunt singuri. Vor exista mai multe zile încununate cu succes în perioada următoare, atât pe plan emoțional cât și personal. Este nevoie totuși de o perioadă odihnitoare pentru încărcarea bateriilor. O vacanță scurtă poate rezolva orice problemă.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur învață să-și controleze emoțiile și să se aprecieze mai mult pe sine. Reușesc să treacă de anumite bariere setate personal și se îndepărtează de ceea ce îi rănește.

Este nevoie de foarte multă răbdare și compasiune în ceea ce îi privește. Cunosc sentimentul de neputință și reușesc să lucreze cu acesta fără aă-și pune bețe în roate.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt apreciați pentru munca depusă și lăudați în diferite contexte. Reușesc să vadă partea bună a lucrurilor în orice privință și pentru asta sunt răsplătiți îndeajuns.

Cu toate că au bunătatea în sânge, de cele mai multe ori uită să se bucure pentru propria persoană. Astrele recomandă o detașare emoțională și o privire de ansamblu a ceea ce se întâmplă.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac sunt cei care au parte de noroc în sfera financiară. Reușesc să-și construiască un adevărat imperiu, așa cum și-au dorit întotdeauna. De asemenea, pe plan personal văd mai mereu partea plină a paharului, indiferent de situațiile în care se găsesc. Se află într-un echilibru corp-minte pe care nu doresc să-l piardă prea curând. Au șansa de a crea noi relații de prietenie.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își observă propriile defecte atunci când nu se mai află înconjurați de prieteni și oameni dragi. Astfel, devin mai receptivi la ceea ce se întâmplă în jur, fără să se pună pe primul plan. Acest lucru le creează anxietate și nevoia de siguranță. Au nevoie de un timp pentru sine, asta dacă își doresc schimbări majore în viitor.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară reușesc să-și asume cele mai multe dintre reușitele perioadei. Chiar dacă li se pare dificil, se vor transpune astfel în echilibrul interior pe care și-l doreau de multă vreme. Tot ce va urma se va clădi chiar din acest punct. Este nevoie totuși de mai multă răbdare. Astrele le vor sta întotdeauna alături, indiferent de situație, spune Yourtango.com.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță își realizează propriile greșeli, chiar dacă la început le este foarte dificil. Nu dețin în general această calitate, astfel că noutatea le poate aduce și un soi de anxietate. Aceasta va fi lecția care le va da încredere în forțele proprii. Au nevoie de mai multă conectare socială, însă se gândesc de două ori dacă să facă anumiți pași în această direcție.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion uită că trebuie să-și folosească puterea într-un scop nobil. De aceea, se înhamă către situații care le creează nesiguranță și dezamăgiri. Acum este șansa ideală să se lase ghidați de astre și să pornească într-un traseu neexplorat. Ceea ce simt cu adevărat în interior le va oferi răspunsuri clare, arată Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își descoperă anumite laturi mai puțin plăcute. Vor să exceleze la locul de muncă, însă ajung să devină geloși pe cei care chiar o fac cu adevărat. Astrele pun la bătaie o soluție ideală pentru renunțarea la aceste sentimente contradictorii cu situațiile zilnice. Este într-adevăr o perioadă cu adevărat stresantă pentru toată lumea.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn nu pot să treacă peste anumite accese de furie și se simt într-adevăr frustrați. Tot ceea ce văd în jur le accentuează suferința. Pentru cei aflați într-o relație există posibilitatea de extindere a familiei, iar acest lucru vine la pachet cu întrebări fără răspuns. Cei singuri nu știu cu exactitate care este drumul concret spre fericire. Totul stă acum în mâinile astrelor.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător reușesc încă o dată să amâne mișcarea fizică. În ciuda faptului că nu le este deloc plăcut, țin să găsească în continuare scuze. Astfel, au parte și de o dezamăgire cruntă pe plan personal. La locul de muncă nu reușesc să se concentreze și pierd noțiunea timpului de cele mai multe ori.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești au parte de o perioadă tensionată la locul de muncă. Se derulează proiecte importante, însă gândul lor este exclusiv la vacanță. Reușesc totuși să-și creeze atmosfera propice în casă și să se simtă bine de fiecare dată când aleg să se odihnească în propriul cuib.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×