Reclamă

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Specialiștii în astrologie anunță o perioadă cu schimbări vizibile pe plan personal și profesional. Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie 2024 spune că majoritatea zodiilor au parte de romantism în cuplu și cei mai mulți devin mai sinceri în comunicarea cu cei dragi. Totul este pregătit pentru zilele ce vor urma.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 22 ianuarie 2024, 9:14

Dacă nativii Gemeni sunt înconjurați de cei dragi și comunică mai bine, Balanțele își vor schimba locul de muncă și se vor dedica exclusiv creșterii profesionale. Vărsătorii vor aduce echilibru în viața personală și nu se vor mai teme de schimbări.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 22 ianuarie – 28 ianuarie 2024

Una dintre zodii va fi cu adevărat surprinsă de cei din jur. Va primi o sumă importantă de bani și își va îndeplini visurile. Multe dintre iluzii se vor transforma acum în realitate și nativii vor căuta liniștea în relații. Recompensele nu se vor lăsa așteptate.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec trec printr-o perioadă foarte productivă la locul de muncă. Sunt realizați și pe plan amoros, iar asta le oferă mai multă încredere de sine. Toate planurile se așează la locul lor și nu sunt lipsiți de gânduri pozitive. Vor să-și planifice următorul concediu astfel încât să aibă parte de o perioadă mai lungă de relaxare. Viitorul sună bine în ceea ce îi privește.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur trec printr-o perioadă mai încărcată la locul de muncă. Vor avea conflicte cu șefii din cauza volumului mare de sarcini.

Nu sunt înțeleși nici pe plan personal, asta pentru că nu știu să comunice cu cei dragi. Au tendința de a fi foarte nervoși. Sunt sfătuiți să aibă o abordare diferită, asta pentru că ceea ce au încercat până în prezent nu a fost tocmai potrivit.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni își scot la iveală natura romantică. Vor să aibă parte de perfecțiune în relație, însă de cele mai multe ori insistă prea mult asupra acestei idei.

Cu toate acestea, odată cu eforturile comune alături de partener, vor reuși ceea ce și-au propus. În sfera profesională primesc noi oferte de muncă și pot să-și reconsidere traseul în acest sens. Astrele le vor fi alături și îi vor îndruma în acest sens pentru a nu se simți singuri.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac vor avea parte de o săptămână extrem de tensionată. La locul de muncă se concentrează pe sarcinile de lucru, însă uneori vor fi cam multe pentru ceea ce pot duce la bun sfârșit. Cei singuri sunt atrași către relații de lungă durată, însă în realitate vor doar să experimenteze. În ceea ce privește nativii care sunt deja într-un cuplu, aceștia trebuie să fie atenți la felul în care comunică cu cei dragi pentru a nu fi interpretați greșit.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu sunt preferații astrelor în această săptămână. Reușesc să treacă peste tot mai multe provocări fără să uite de promisiunile făcute celor dragi. Cu toate acestea, vor avea parte de o dezamăgire care îi va conduce înapoi către trecut. Cei aflați deja într-o relație vor afla că doar cu muncă și perseverență pot construi un parteneriat de lungă durată.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt implicați în conflicte. Atât la locul de muncă, dar și în viața personală nu reușesc să-și spună cu adevărat frustrările. Acest lucru îi face să reacționeze impulsiv de fiecare dată. Se află într-un impas și le este dificil să vadă adevărul. Nu-și gestionează foarte bine resursele și asta îi conduce către depresie. Au nevoie de o pauză bine meritată pentru a putea reconfigura anumite trasee din viața lor.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță au parte de o săptămână excelentă pe toate planurile. Reușesc să spună ceea ce își doresc fără prea multe cuvinte. Sunt înțeleși de cei din jur și se pot mula după preferințele tuturor. La locul de muncă vor primi bonusuri pentru munca depusă, arată Astrology.com. Este ideal să-și planifice o călătorie în următoarea perioadă pentru a renunța la tensiuni. În cuplu se simt invincibili și vor să-i ofere o surpriză persoanei iubite.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion vor începe un nou proiect la locul de muncă și acest lucru îi ajută să-și redobândească încrederea de sine. Se gândeau de o perioadă mai lungă la diferite schimbări în tot mai multe segmente din viață, însă acum a venit momentul de a pune planurile în aplicare. Pe plan personal reușesc să observe ceea ce vor cu adevărat din partea unei relații amoroase.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător vor avea parte de zile inedite la locul de muncă. Și-au construit un renume și acum culeg roadele muncii lor. Vor reuși să atragă încă o dată atenția superiorilor. De asemenea, eforturile intense pe care le fac în relație îi va surprinde pe cei dragi, spune Yourtango.com. Au o energie bună și în dinamica cu prietenii. La finalul săptămânii vor avea parte de o situație cu totul inedită.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Pentru nativii Capricorn, această săptămână înceepe cu probleme la locul de muncă. Nu reușesc să spună ceea ce își doresc cu adevărat și asta îi face să fie plini de frustrări. Din cauza unei investiții nu tocmai fericite, au pierdut o sumă importantă de bani. Trec peste acest impas doar cu ajutorul celor dragi. Comunicarea este cheia ân acest moment.

Află totul despre nativii Capricorn, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au parte de o săptămână echilibrată pe toate planurile. Nu se vor mai simți stresați și încep să spună ceea ce gândesc cu adevărat. Relația cu partenerul de viață se îmbunătățește și tensiunile încep să scadă. Vor avea parte de zile liniștite în care să-și reîncarce bateriile. Acum trebuie să vadă ceea ce vor cu adevărată de la viitor. Astrele spun că pot să țină un jurnal pentru a nu-și uita anumite îndatoriri.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se simt înconjurați de prieteni și familie, însă se simt în continuare singuri. Nu reușesc să treacă peste anumite dezechilibre și asta îi face să piardă pe mai multe planuri. Astrele spun că trebuie să urmeze pași mici pentru a rezolva probleme mari. Comunicarea cu cei din jur este acum deficitară cu toate că orice întâmplare le vine în ajutor.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×