Reclamă

Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023. Descoperă ce îți rezervă astrele

Pentru Balanțe și Vărsătorii, horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023 vine cu despărțiri și complicații în relațiile de cuplu. Cei mai mulți dintre nativi vor lua decizii pe care mai apoi le vor regreta. Este important să privească imaginea de ansamblu pentru a-și construi o perspectivă de viitor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 25 septembrie 2023, 8:29

Cele mai frumoase momente vor fi trăite alături de cei dragi. Cu toate acestea, nu sunt excluse clipele tensionate. Anumite teme abordate vor aduce situații neclare. Astrele vor fi întotdeauna alături de nativi pentru a le oferi o mână de ajutor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 25 septembrie – 1 octombrie 2023

Vine o perioadă cu mai multe evenimente astrale, ceea ce îi va bulversa pe nativi. Este cazul să-și definească anumite colaborări pe plan profesional pentru a-și continua munca într-o liniște continuă. Este destul de greu, dat fiind pașii pe care unii dintre ei vor fi nevoiți să-i facă. Pentru alții, relațiile de cuplu sunt tot ceea ce contează.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec nu și-au definitivat foarte bine relațiile de cuplu. Trăiesc o perioadă foarte incertă, ceea ce îi duce în momente de impas. Problemele îi urmăresc și la locul de muncă. Randamentul scade ș dezamăgirea se poate vedea fără niciun cuvânt în plus. Prieteniile sunt la un pas de a fi pierdute. Colaborarea cu anumiți colegi este singura ce rămâne acum în picioare.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur își regăsesc valorile și principiile de mult pierdute. Reușesc să se detașeze de sentimentele mai vechi și să se gândească serios la un viitor strălucit. La locul de muncă au ambiție pentru a duce proiectele la capăt. De asemenea, sunt lăudați și pregătiți să se transforme în cea mai bună versiune a lor.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Taur, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni nu știu cum să reacționeze în fața schimbărilor de perspectivă. Relațiile personale sunt astfel afectate. Ideile de viitor la locul de muncă încep să se sudeze. Poate fi vorba acum despre o schimbare cu totul nouă sau de o promovare. Lucrul alături de un partener poate crea tensiuni majore. Se așteaptă  vizită în cabinetul doctorului pentru eventuale probleme. Nu este cazul de griji majore.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac reușesc acum să se concentreze asupra studiilor și dezvoltării personale. După o perioadă de tumult emoțional, roadele vor fi în sfârșit culese. Avansarea în carieră este ceea ce ți-ai dorit și o vei primi fără doar și poate. O săptămână excelentă vine și pe plan emoțional. O surpriză din partea celui drag te va scoate din zona de confort.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își construiesc propria perspectivă emoțională. În prima parte a săptămânii sunt foarte vizibili în cercul de prieteni, însă pe măsură ce trece timpul se ascund în carapacea pe care nu pot s-o părăsească definitiv. În viața personală au discuții în contradictoriu și se tem să-și expună opiniile, arată Yourtango.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt sfătuiți să-și mențină prudența financiară la un nivel ridicat. Cu toate că vor exista oportunități de extindere, nu este cazul să fie luate în considerare chiar acum. Se vor menține noi colaborări pe o perioadă mai lungă de timp. Este necesar ca răbdarea să fie cheia succesului.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Cu toate că la începutul perioada viața profesională va fi destul de dificilă pentru nativii Balanță, încet lucrurile se vor regla de la sine. Vor reuși să câștige sume importante de bani. Investiția este cheia succesului în cazul lor. Problemele financiare întâlnite acum ceva timp vor avea o soluție ideală. Există șansa să apară discuții în plan personal. Alături de partenerul de cuplu nu mai găsești aceeași înțelegere.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion se gândesc tot mai des la întemeierea unei familii. Căminul este ceea ce îi face fericiți în acest moment. Ideea de siguranță vine în prisma acestei idei. Cu toate acestea, planurile nu decurg așa cum și-ar dori. La locul de muncă se ivesc situații ce nu au nevoie de amânare. Au șansa de a repara anumite probleme, însă aleg să se închidă în sine, spune Astrology.com.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător își îmbunătățesc calitățile de comunicatori. Reușesc să-și depășească anumite frici, ceea ce le deschide căi de performanță la locul de muncă. Este o perioadă interesantă în viața lor, iar partenerul de viață îi întâmpină cu surprize neașteptate. Au un scop comun, acela de a-și întemeia o familie.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn reușesc să-și mențină o anumite calmitate în relațiile de cuplu. De asemenea, certurile la locul de muncă se diminuează. Au mai multă răbdare și își pot înfrâna pornirile conflictuale. Astrele le vor arăta drumul către lumină cu fiecare ocazie. Prietenii vor sta aproape în cazul în care vor avea nevoie de sfaturi prețioase.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător reușesc să lege relații noi și de durată. Au un impact pozitiv asupra situației familiale, dar și profesionale. Nu vor mai cheltui bani fără să aibă un motiv întemeiat. Au acces la cele mai noi informații și pot analiza mai multe puncte de vedere în același timp.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești doresc să-și lărgească orizonturile însă nu știu încotro să se îndrepte. Vor să realizeze foarte multe planuri în același timp și se pierde în organizare. Sunt foarte relaxați, însă acest lucru le poate dăuna pe viitor. Sunt nevoiți să își schimbe stilul de comunicare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×