Reclamă

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2021. Racii sunt vulnerabili. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2021 spune că Racii se află într-o perioadă sensibilă a vieții lor și sunt foarte vulnerabili. Sunt mereu în căutarea intimității, dar vor ieși la iveală probleme care necesită o rezolvare imediată.

Publicat: 15 septembrie 2021, 12:00

Energia zilei va aduce multe reușite pentru majoritatea zodiilor. Astrele spun că există o mulțime de oportunități, acestea trebuie doar să fie valorificate la adevărata lor valoare. Nativii ar trebui să fie atenți la dorințelor lor și la îndeplinirea obiectivelor, scrie Astrology.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2021

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2021 aduce un amalgam de sentimente. Fie revin la suprafață probleme din trecut, fie situații recente necesită rezolvare imediată. Indiferent de context, nativii trebuie să dea dovadă de multă încredere în sine, forță și determinare.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

În ultimul timp, peisajul vieții tale s-a schimbat atât de mult. Astrele spun că trebuie să te orientezi rapid spre ceva pentru că ai acumulat multe frustrări și sentimente, iar dacă nu te eliberezi acum e posibil să clachezi. Venus, care construiește obligații, se potrivește cu Saturn, care îți limitează obiectivele, cerându-ți să întrerupi tot și să reexaminezi angajamentele. Ai nevoie de o relansare în planul carierei, spune horoscopul zilei de 16 septembrie 2021.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Ziua de joi te va face să încetinești ritmul în care te-ai obișnuit să faci lucrurile. Planeta voastră conducătoare, Venus magnetic, se ciocnește cu Saturn, creând o nevoie puternică pentru o reevaluare realistă a abordării actuale în relația de cuplu. Nivelul tău de energie este în scădere, așa că nu mai ai chef de distracții și trăiești în melancolie o bună perioadă de timp. În loc să te lași acaparată, abordează problemele cu fermitatea de care ai dat dovadă și în trecut.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Energia este cea care te ține mereu în picioare. Ai grijă la efectele acestei stări de neliniște continuă. Trebuie să faci o reevaluare a stării tale de sănătate și să găsești un echilibru între toate aspectele vieții tale. Vei avea parte azi de conversațiile pe care le aștepți de ceva timp și care te vor ajuta să-ți vindeci sufletul.

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai active zodii și cum se comportă în funcție de caracteristicile semnului în care s-au născut!

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Peisajul cosmic de joi te atrage într-un spațiu vulnerabil și sensibil. Caută în continuare intimtarea pe care o dorești și la care tânjești de ceva timp. Venus, care se bazează pe sentimente intră în contradicție cu Saturn care este mai realist. Acest lucru va scoate la iveală probleme mai profunde care au nevoie de o rezolvare imediată. Bate puțin pasul pe loc și găsește rezolvare la ceea ce experimentezi acum, altfel aceste tensiuni nu te vor lăsa să mergi mai departe, spune horoscopul zilei de 16 septembrie 2021.

Leu: 23 iulie – 22 august

Azi vei avea parte de o mulțime de situații care te vor pune în dificultate. Planeta ta conducătoare, Soarele mereu strălucitor, face clic cu vindecătorul Pluto. Doar acum vei reuși să stabilești un echilibru între muncă și viața personală. Nu neglija aspectele din viața de zi cu zi care țin de sentimente și nevoi imediate. Cariera este importantă, dar tu ești mereu cea mai importantă.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Ca Fecioară, ești mereu în căutarea acelor lucruri productive și care te țin mereu în mișcare. Astrele spun că a venit momentul să spui stop și să vezi care sunt limitele pe care le tolerezi. Starea ta de sănătate este precară, așa că nu mai sta pe gânduri și apelează la ajutorul unui specialist. Trebuie să dai frâu liber gândurilor, altfel ele te vor duce în trecut și pașii spre viitorul la care ai visat sunt din ce în ce mai mici, spune horoscopul zilei de 16 septembrie 2021.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Ai parte de niște blocaje azi, dar cu mult tact vrei trece cu grație peste ele. Planeta ta conducătoare, Venus care construiește legături, se blochează într-un pătrat cu Saturn, care verifică realitatea. Acest aspect evidențiază necesitatea reevaluărilor în jurul parteneriatelor și abilităților tale creative. Este posibil ca această asociere să îți scadă nivelul de energie, deci ai grijă de starea ta de sănătate.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Horoscopul zilei de 16 septembrie 2021 spune că peisajul cosmic de joi necesită o reevaluare. Venus magnetic se blochează într-un pătrat cu Saturn care te limitează, făcând din această zi un moment în care ajungi să conștientizezi mai mult blocajele dintre sentimentul de independență și îndatoririle familiei. Examinează zidurile mai bine și nu te lăsa înfrântă. Ai parte de conversații cu o puternică încărcătură emoțională, deci nu uita să-ți păstrezi diplomația de care ai dat dovadă în ultimul timp.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Schimbarea este un lucru inevitabil al vieții. Universul te îndeamnă să îmbrățișezi astăzi acest concept, în timp ce Soarele luminos se leagă de Pluto transformator. Această asociere facilitează reînnoirea în carieră și încrederea în sine, trebuie doar să o implementezi. Nu neglija relația de cuplu pentru că partenerul a simțit neliniștile tale și se îndoiește de sentimentele pe care le ai față de el.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Ești mereu ghidată de mișcare și energie și cauți mereu o structură pe care să te mulezi. Azi vei avea parte de o vizită neașteptată, care te va ajuta însă să vezi ce dificultăți există în relația de cuplu și care sunt soluțiile pentru îndeplinirea obiectivelor. Pe de altă parte, conexiunea Soarelui cu vindecarea lui Pluton facilitează un puternic sentiment de reînnoire a exprimării de sine și a nevoilor independente, spune horoscopul zilei de 16 septembrie 2021.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Azi ai mai multă nevoie de autodisciplină decât oricând. Peisajul cosmic de joi îl găsește pe Saturn primind o vizită agitată de la Venus care definește valoarea. Este posibil ca această asociere să sublinieze diferența dintre cerințele carierei și nevoia ta de perioade de inactivitate. Pe de altă parte, ai reușit să găsești mijloacele de autovindecare de care ai nevoie atât de mult, așa că lucrurile intră pe făgașul normal.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai toate poveștile din viața ta ajung la punctul culminant. Venus magnetic se blochează într-un pătrat incomod din zidurile create de Saturn, evidențiind orice formă de nemulțumire. Această energie aduce o verificare a realității în parteneriate și în sfera relațiilor personale. Din fericire, legătura dulce a Soarelui cu Pluto transformator facilitează vindecarea profundă prin conversații care nu sunt tocmai pașnice.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Prințul Harry într-o cămașă albastră în timpul unei conferințe
Divertisment
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra
Prințul Harry a declarat că reședința sa se află în Statele Unite ale Americii. Anunțul a fost făcut după ce s-a aflat că va merge în vizită în Londra. Acesta a declarat pentru prima...
2
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
3
David și Victoria Beckham la un eveniment public din 2003
Divertisment
Dovada transformării Victoriei Beckham. Cum arăta chipul ei la începutul relației cu David și cum arată acum, la 50 de ani
Aceasta este dovada transformării victoriei Beckham. Chipul ei s-a schimbat de-a lungul relației sale cu David Beckham. Femeia de afaceri a împlinit vârsta de 50 de ani, iar soțul ei a celebrat-o în mediul...
4
O femeie care vorbește la telefon și vinde anumite lucruri
Horoscop
Zodii care sunt foarte bune la vânzări. Nativii care au latura comercială în natura lor
Anumite trăsături asociate cu diferite semne zodiacale pot influența cât de bine performează în diferite profesii. Când vine vorba de vânzări, unele semne strălucesc mai puternic decât altele. Ai mai jos lista cu zodii...
5
Kim Kardashian într-un costum de baie roz în timp ce este urmată de o întreagă echipă de fotografi pe plajă
Divertisment
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Cum a reușit diva să ajungă virală în mediul online
Kim Kardashian s-a pus într-o situație penibilă. Diva a ajuns ținta glumelor din mediul online după ce a postat în mediul online mai multe imagini în costum de baie. Vedeta s-a pozat în timp...
PARTENERI
×