Reclamă

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a susține ritmul de viață pe care și-l doresc. Chiar dacă nu sunt persoane materialiste, nativii acestei zodii trebuie să aibă mai multă grijă cu finanțele.

Publicat: 25 septembrie 2022, 1:00

Balanțele trebuie să fie mai ancorate în prezent și să uite de ceea ce au pățit în trecut. Finalurile care nu au fost tocmai pe placul inimii lor trebuie date uitării, altfel sentimentul de evoluție nu își va mai găsi locul în viața lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022

Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că nativii zodiacului trebuie să fie mai atenți la partea financiară. De asemenea, un lucru la fel de important este să dea uitări evenimentele neplăcute din trecut și să uite de toate lucrurile care nu le-au dat pace și pe care au decis să le lase neterminate doar pentru a scăpa cu orice preț.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Astăzi, partea ta capricioasă poate ieși la suprafață. În timp ce Luna este în Fecioară, este posibil să fii înclinată să cureți sau să experimentezi conștientizarea a ceea ce trebuie reparat în viața ta. Folosiți acest timp pentru a face o listă cu lucrurile care chiar contează pentru tine. Nu te mai lăsa ancorată în trecut și dă regretele deoparte, spune horoscopul zilei de 26 septembrie 2022.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Următoarele zile nu mai sunt la fel de bune pentru tine. Luna care intră în Fecioară te ajută să rămâi îndrăgostită. Pe plan amoros totul merge foarte bine pentru tine, iar partenerul îți oferă înțelegerea de care ai nevoie în aceste momente dificile. Ai tendința de a te arunca cu picioarele înainte atunci când simți că îți sunt răsplătite gesturile și emoțiile. Trebuie să te folosești de superputerea ta pentru a trece cu bine peste această zi.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Reclamă

Azi e momentul să stai deoparte de conflicte și să nu te încumeți să le dai sfaturi celor din jur. Poate știi ceva mai mult decât șeful tău și ceilalți responsabili, dar astăzi s-ar putea vrei să asculți în liniște și să dai feedback mai târziu. Luna în Fecioară te pune în lumina reflectoarelor, dar Mercur retrograd spune că nu este momentul să fii atât de directă, cel puțin nu fără să te gândești puțin la lucruri.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Ești gata să scrii și să-ți organizezi gândurile și ideile. Astrele spun că a venit momentul să te afirmi și să duci mai departe sarcinile pe care le ai în lucru. Luna te guvernează și, în mod simbolic, reprezintă sentimentele tale. Ești deschisă la critici și ești critică, dar acest lucru nu îi afectează deloc pe cei din jur. Așadar, profită la maximum de acest timp pentru a lămuri tot ceea ce se întâmplă în jurul tău, spune horoscopul zilei de 26 septembrie 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

Poate că nu ești materialistă, dar banii sunt instrumentul care te ajută să trăiești viața pe care vrei cu adevărat să o ai. Următoarele zile, în timp ce Luna este în Fecioară, reprezintă un moment delicat pentru a te ocupa de finanțele personale. Ai grijă la buget și cum ajungi să-l organizezi pentru că sunt șanse mari să ai câștiguri financiare dacă investești cu cap. Este un moment bun pentru a planifica și a vedea de unde să începi.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Accentul este pe tine de câteva zile, de când Luna este în semnul tău. Poți folosi acest timp pentru a obține câteva lucruri corecte, care trebuiau să se întâmple de ceva timp. Vei avea parte de câteva zile libere săptămâna aceasta. Poți profita de acest timp pentru a organiza mai bine lucrurile, de la documente la facturi, astfel încât, atunci când vine ziua potrivită, să ai toate lucrurile bine puse la punct.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Sunt momente când trebuie să te uiți la trecut și să vezi de ce lucrurile s-au întâmplat așa cum s-au întâmplat. Luna în Fecioară aduce un ochi critic asupra trecutului tău, în special asupra finalurilor. Poate că ai câteva lucruri care trebuie recunoscute pentru a te putea schimba. Deși nu este niciodată distractiv să arăți cu degetul spre tine, s-ar putea să fii pregătită pentru o nouă etapă a vieții tale, spune horoscopul zilei de 26 septembrie 2022.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Prieteniile de bună calitate sunt atât de importante pentru viața și bunăstarea ta. Deci, dacă ai făcut câteva conexiuni, poți decide să reduci și să te concentrezi pe angajamentele de calitate în detrimentul cantității. Acesta poate fi momentul să faci curat inclusiv în lista de prieteni de pe rețelele sociale și să vezi ce tipuri de postări trebuie șterse, astfel încât să pornești totul de la zero.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ești pregătită pentru un nou tip de muncă în viața ta. Lucrurile care au fost banale și au fost în jurul tău până acum nu mai sunt de interes pentru tine. Cu Luna în sectorul tău de carieră și Soarele care se axează pe cercul de prieteni și pe conexiunile umane, acesta este momentul să evoluezi și să vezi ce are Universul pregătit pentru tine, spune Astrology.com.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Sunt zile în care te poți simți cinică în ceea ce privește viața, iubirea și, mai ales, ceea ce cred alții despre tine. Partea mai blândă a ta este exprimată în timp ce încerci să scoți adevărul la lumină. S-ar putea să te simți dornică să corectezi pe cineva pe care îl iubești. Nu te îngrijora, ești suficient de blândă pentru a face acest lucru fără a răni sentimentele.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Ești mai conștientă astăzi de toate problemele din viața ta. A venit timpul să pui totul în ordine și să dai deoparte oamenii care îți pun piedici. Cu siguranță povestea ta de succes este scrisă acolo undeva, trebuie doar să ai răbdare. Aceasta poate fi ziua în care le dai altora o mână de ajutor cu caritate și oarecare bunătate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ești gata să te așezi la casa ta. Pune în ordine tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Vei avea o discuție interesantă cu partenerul de cuplu. A venit momentul să spui tot ceea ce simți și să clarifici tot ceea ce te neliniștește. Ești din ce în ce mai nerăbdătoare să te căsătorești, oficialând relația ta. Acolo unde au existat îndoieli sau a fost vorba de îngrijorare trebuie să existe clarifcări. În noua etapă din cuplul vostru nu mai este loc de așa ceva.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×