Reclamă

Horoscopul zilei de 28 august 2021. Taurii au probleme în cuplu. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 28 august 2021 spune că Taurii nu se mai simt bine în relația de cuplu. Acești consideră că nu mai sunt apreciați la adevărata lor valoare. Sunt mai pregătiți ca oricând să facă un pas important, fără să pună prea multe întrebări și fără să se mai uite în mână.

Publicat: 27 august 2021, 12:00

Racii vor cunoaște oameni noi. Acești simt nevoie să meargă în locuri noi, care mereu le-au stârnit curiozitatea. Astfel de medii îi vor motiva să dea frâu liber creativității și să le acorde o șansă persoanelor noi din viața lor. Astfel de întâlniri le pot deschide noi orizonturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 28 august 2021

Horoscopul zilei de 28 august 2021 spune că zodiile vor avea parte de multe provocări în ultimlul timp. Cu toate acestea, cu mult calm și răbdare, fiecare problemă se poate rezolva rapid. Astrele spun că nativii trebuie să țină mereu cont de prioritățile pe care le au și de planurile de viitor, scrie Techalsi.com.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Azi este o zi mare. Vei avea puterea să scoți la iveală lucrurile care te stresează cu adevărat. Discută cu partenerul de cuplu lucrurile care sunt cu adevărat importante. Nu ezita să vezi care este baza de la care pleacă toate conflictele. Invinge-ți timiditatea, doar așa vei scăpa de gândurile care nu-ți dau pace zi de zi. Te vei simți mult mai bine după ce vei scăpa de toată presiunea pe care o înduri zi de zi.

Reclamă

Află din Galeria FOTO care sunt cele mai sincere zodii și cum se comportă în funcție de caracteristicile semnului în care s-au născut!

Taur: 20 aprilie – 20 mai

În relația de cuplu nu te mai simți bine. Ești înțeleasă, dar consideri că nu ești apreciată la adevărata ta valoare. Azi ești pregătită să faci un pas important fără să pui prea multe întrebări. Ești pe cale să obții ceva grozav, așa că nu te îndoi de intuiția ta. Aproape ai reușit ceea ce ți-ai propus, așa că tot ceea ce trebuie să faci este să mergi până la capăt.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Azi, în timpul zilei vei primi o invitație. Deși nu te simți pregătită pentru o astfel de întâlnire, adevărul este că te roade curiozitatea. E posibil să fie vorba despre un eveniment în oraș sau despre nunta unor prieteni. Oricum ar fi, cel mai bine este să accepți. Privește partea bună a lucrurilor: poți socializa atât cât îți dorești și vei face schimb de idei cu cei care sunt pe aceeași lungime de undă cu tine.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

E posibil să cunoști oameni noi, foarte diferiți. Instinctiv ești atrasă de unele locuri pe care nu le cunoști, cum ar fi teatre sau baruri. Orice este nou îți stârnește curiozitatea. Nu ezita să te prezinți și în astfel de medii și să te lași inspirată de ele. Poți întâlni de asemenea oameni interesanți care îți vor aprecia creativitatea și care îți vor deschide noi orizonturi.

Leu: 23 iulie – 22 august

Când vine vorba despre sentimente, preferi să menții pe linia de plutire o relație stabilă și liniștită. Din păcate, viața este foarte schimbătoare și te poți confrunta cu anumite inconveniente. Este posibil să simți că partenerul de cuplu nu te mai înțelege, dar cu puțină bunăvoință de ambele părți vor trece toate. Ceea ce trebuie să ai în vedere este cum vorbești cu persoana pe care o iubești.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie 

În acest moment ești foarte preocupată de anumite aspecte din relația de cuplu. Ești de-a dreptul îngrijorată și nu ai cum să nu visezi la o relație în care înțelegerea domnește la fiecare pas. Încearcă însă să te ferești de oamenii care pot profita de vulnerabilitatea ta. Cel mai bun lucru pe care l-ai putea face este să te ascunzi în cochilia ta și să nu te mai lași sedusă de primul lucru care se întâmplă.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

În relația de cuplu îți place să joci periculos. Pentru că evaluezi în mod regulat sentimentele partenerului tău, poți crea o distanță între voi fără să fie cu intenție. Acest lucru poate să fie destabilizant pentru omul pe care îl iubești. La un moment dat este posibil să fie nevoie să-i acorzi o încredere mai mare. În caz contrar riști să-l plictisești mai repede decât poți crede.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Dacă nu ai atins însă pragul carierei, pe tot parcursul zilei vei avea ocazia să te remarci în fața șefului tău. Ai ide strălucite pe care e păcat să nu le pui în valoare. Nu trebuie să neglijezi niciun detaliu pentru ca toate oportunitățile să fie de partea ta. Dacă vrei să-i ai pe toți de partea ta, trebuie să ai o atitudine clară, hotărâtă și convingătoare.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Când vine vorba despre sentimente nu ești dispusă să faci concesii de niciun fel. Partenerul de cuplu va simți acest lucru pe parcursul zilei de azi. Ai nevoie de puțină libertate, indiferent de sentimentele pe care le aveți unul față de celălalt. Ca întotdeauna, nu vrei să înțelegi că unele lucruri trebuie să le faci pe cont propriu. Cu siguranță va trebui să te obișnuiești cu acest lucru pe termen lung.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Azi ai liberă trecere să te dezlănțui și să-ți îndeplinești toate dorințeșle și capriciile. De asemenea, te vei impune în fața celor din jur și nu le vei mai permite să te confunde cu o prințesă. Te vei simți foarte eliberată după ce vei spune ceea ce ai pe suflet. Așadar, profită de această ocazie pentru a descoperi fețe nebănuite ale personalității tale.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Din punct de vedere sentimental azi ești foarte sensibilă. Dacă ești implicată într-o relație, e posibil să ai nevoie mai mult ca oricând de atenția partenerului de cuplu. În cazul în care el nu răspunde imediat cerințelor tale te vei supăra. Trebuie să fii destul de echilibrată pentru a păstra relația. Mai bine află care este cauza pentru care ți-ai pierdut brusc încrederea.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Relația pe care o ai cu un prieten se află în plin declin. Deși ai trecut alături de el atât prin momente bune, cât și prin momente triste, care păreau să vă lege pe vecie, dinamica dintre voi este într-o continuă schimbare. Tu ai plecat cel mai des, iar el te-a așteptat mereu, dar și răbdarea lui este pe terminate. Uneori este greu și pentru tine să înțelegi de ce reacționezi așa. Acceptă faptul că amândoi sunteți schimbați și să nu mai trăiți în trecut.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×