Reclamă

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2024. Capricornii se află într-o poziție de putere. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2024 spune că Capricornii se află într-o poziție de putere și că vor rezolva multe situații complicate. Deși toată lumea știe că aparențele pot fi înșelătoare, nativii acestei zodii sunt sfătuiți să nu se mai ghideze după ele.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 aprilie 2024, 1:00

Scorpionii au nevoie de o schimbare în viața lor ca să ajungă acolo unde doresc. Astrele îi sfătuiesc să fie însă extrem de discreți și să nu stârneacă haosul în viața lor sau a celor din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2024

Horoscopul zilei de 9 aprilie 2024 spune că nativii zodiacului trebuie să acorde mai multă atenție prezentului. Trecutul trebuie să fie prezent în viața lor doar sub forma unor experiențe din care au extras lecții pentru un viitor mai bun.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Porți multă durere în interiorul tău. Acest lucru trebuie să se vindece înainte de a fi dispusă să le împărtășești cu altcineva. Astăzi nu este ziua ta norocoasă. Stai departe de activitățile care implică contribuții financiare.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Trebuie să te hotărăști. Vrei să fii singură sau vrei să fii într-o relație? Astrele te sfătuiesc să încerci să te detașezi un pic de trecut și să dai frâu liber sentimentelor.

Așteaptă-te la noroc în situații sociale. Numerele tale norocoase sunt astăzi 93, 8 și 63.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nu face promisiuni pe care nu le poți respecta. Acest lucru poate duce la o lipsă de încredere din partea celor din jur. Fii deschisă la noi conversații și oameni noi. Nu știi niciodată ce noroc va aduce o astfel de interacțiune.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Prețuiește fiecare nouă conexiune care vine după mult timp, zâmbește mai mult și abordează oamenii cu încredere. Perioada acesta nu e favorabilă călătoriilor pentru tine deoarece există șanse să îți pierzi lucrurile în timpul călătoriei, scrie YourTango.com.

Leu: 23 iulie – 22 august

Culoarea ta norocoasă va fi portocaliu. Numărul tău norocos va fi 7. S-ar putea să ai ceva noroc când vine vorba de cariera ta. Nu sta prea mult pe gânduri când vine vorba despre oportunitățile care îți ies în cale. Ia decizia și bazează-te mai mult pe instinct și pe experiențele din trecut.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Dacă ești într-o relație, vei fi concentrată pe a te îmbunătăți în perioada care urmează. Cu Venus care trimite vibrații ciudate, este foarte probabil dacă ești singură să nu aibă deloc chef de flirt.
Astăzi este o zi ideală pentru a face plimbări în natură și a te bucura de tot ce te înconjoară.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nu te poți opri din a te gândi la partenerul tău și vrei să petreci cât mai mult timp cu el. Din punct de vedere financiar, călătoriile pur și simplu nu sunt ceva ce ar trebui să reprezinte o prioritate. Vei avea mult noroc în interacțiunile sociale.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Poți să faci o schimbare subtilă în poziția ta. E o schimbare care poate să-ți schimbe situația și să te aducă într-o poziție câștigătoare, fără ca cineva să observe că ai făcut modificări. Orice decizie pe care o iei acum se va transforma într-un obiectiv de atins.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

O relație bună se bazează pe o bună comunicare. Nu trebuie să ai o atitudine arogantă sau de putere atunci când recunoști că ai greșit. Fii mai atentă cu oamenii din jurul tău și ai grijă. Cuvintele pe care le spui pot răni fără să-ți dai seama.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Astăzi te afli într-o poziție de putere în ceea ce privește viața. Cumpără un cadou fără motiv, fii un bun ascultător și lucrurile se vor rezolva de la sine, oricât de complicate ar părea la prima vedere. Ia inițiativa mai ales dacă persoana pe care o admiri se află în dificultate și oferă-i liniște.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Dacă ești singură, azi sunt șanse mari să te întâlnești cu cineva cu care vei intra într-o relație amoroasă. Asigură-te că ai analizat foarte bine situația înainte de a lua o decizie. Numerele 12 și 45 vor fi numerele tale norocoase.

Pești: 19 februarie – 20 martie

S-ar putea chiar să întâlnești pe cineva cu adevărat special astăzi. Salvează situația cu o decizie pe care o iei bazată pe instinct. Numerele 57, 34, 13 și 22 vor fi numerele tale norocoase. Astrele spun că în cazul tău investiția în imobiliare ar putea fi o idee bună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×