Reclamă

Jennifer Lawrence a dezvăluit că a născut. Actrița a dat vestea la The Ellen DeGeneres Show

Jennifer Lawrence a dezvăluit că a născut. Actrița a adus pe lume primul copil cu soțul Cooke Maroney. Vedeta „Don’t Look Up”, în vârstă de 31 de ani, a confirmat luni la The Ellen DeGeneres Show că ea și soțul ei, artistul Cooke Maroney, în vârstă de 37 de ani, sunt în culmea fericirii după ce familia lor s-a mărit.

Publicat: 24 mai 2022, 10:38

Lawrence a sunat la Ellen la aproximativ o lună după ce au circulat pentru prima dată zvonuri că ea a născut. "Mulțumesc", a răspuns Lawrence după ce gazda DeGeneres a felicitat-o pentru bebeluș. Prezentatoarea TV a adăugat că ea locuia în casa în care locuiește acum Lawrence cu copilul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lawrence a dezvăluit că a născut

„Acum locuiesc alături de tine și mă uit la tine locuind în casa mea cu un copil nou-nouț”, a spus DeGeneres. „Apropo, te aud uneori vorbind cu el și e foarte drăguț”.

Jennifer Lawrence încă nu a dezvăluit detalii privind modul în care a decurs nașterea. Nu se cunosc informații despre sexul copilului, numele acestuia sau data exactă la care a venit pe lume.

USA Today a contactat reprezentanții lui Lawrence pentru comentarii. Reprezentanta ei, Liz Mahoney, a confirmat pentru prima dată vestea despre sarcina lui Lawrence în la începutul lunii septembrie. În decembrie, Lawrence a vorbit pentru Vanity Fair și a declarat că va „proteja” cât de mult va putea intimitatea copiilor ei.

Reclamă

În general, vedeta este recunoscută pentru faptul că preferă să-și țină viața personală departe de ochii curioșilor. De altfel aceasta a declarat într-un interviu din luna noiembrie a anului trecut că va încerca să nu-și expună copilul public.

„Dacă aș fi fost la o cină și cineva ar fi spus: „O, Doamne, aștepți un copil”, nu aș spune: Dar fiecare instinct din corpul meu vrea să le protejeze intimitatea pentru tot restul vieții, cât pot eu”, a spus ea.

„Nu vreau ca nimeni să se simtă binevenit în existența lor”, a spus Lawrence pentru presa. „Și simt că asta începe doar prin a nu-i include în această parte a muncii mele”.

Reclamă

Cum a decurs relația celor doi și cum s-au cunoscut

Lawrence și Maroney s-au căsătorit la un conac din Newport, Rhode Island, în octombrie 2019. Cuplul a început să se întâlnească în vara lui 2018 și și-a confirmat logodna în februarie 2019.

Maroney este director al Gladstone Gallery, o galerie de artă cu locații în New York City, Los Angeles și Bruxelles.

Lawrence, care s-a întâlnit anterior cu regizorul Darren Aronofsky, i-a spus lui Catt Sadler în timpul unui podcast din iunie 2019 că înainte de a-l întâlni pe Maroney, ea nu era în starea necesară să se căsătorească.

„Atunci l-am cunoscut pe Cooke și am vrut să mă căsătoresc cu el”, a spus Lawrence. „Am vrut să ne căsătorim unul cu celălalt. Am vrut să ne angajăm pe deplin. El este cel mai bun prieten al meu, așa că vreau să-l leg legal de mine pentru totdeauna. Din fericire, documentele există pentru așa ceva. Este cel mai grozav. Îți găsești persoana preferată de pe planetă și îi spui „Nu poți pleca.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×