Reclamă

Justin Bieber s-a încălzit cu o pătură tricotată la restaurant. Cântărețul a luat cina alături de soția sa în Los Angeles

Justin Bieber s-a încălzit cu o pătură tricotată la restaurant. Cântărețul a luat cina alături de soția sa în Los Angeles. Cei doi au fost fotografiați de paparazzi în timp ce părăseau localul. Se pare că Bieber nu a putut rezista frigului de afară și a ales să se încălzească într-un mod complet neobișnuit.

Publicat: 7 ianuarie 2023, 6:36 / Actualizat: 7 ianuarie 2023, 9:11

Justin Bieber este cunoscut pentru alegerile vestimentare ieșite din comun. De data aceasta, artistul a ales o ținută casual la care a avut nevoie să asorteze o pătură. Cântărețului i s-a făcut frig după ce a părăsit restaurantul unde a luat cina alături de Hailey Bieber.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Justin Bieber s-a încălzit cu o pătură tricotată la restaurant

Justin și Hailey Bieber fac tot posibilul să-și petreacă timpul împreună. Chiar dacă amândoi au un program încărcat, aceștia sunt surprinși deseori la întâlniri romantice. De data aceasta au ales un restaurant de lux din Los Angeles. Sursele internaționale sun că aceștia au mers să mănânce sushi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Justin Bieber alături de Hailey Bieber la un restaurant din Los Angeles
Justin și Hailey Bieber fac tot posibilul să-și petreacă timpul împreună / Profiemdia Images

Hailey Bieber a optat pentru o ținută casual, în timp ce soțul său a ales să se încălzească folosind o pătură tricotată. Un bodyguard a fost cel care i-a adus artistului pătura imediat ce acesta a părăsit localul de lux. Justin și-a amânat cele mai multe concerte și a ales să se retragă pentru o vreme din lumina reflectoarelor.

Reclamă

Problemele de sănătate l-au făcut pe artist să aleagă să stea departe de programul aglomerat pe care obișnuia să-l aibă. Hailey s-a încălzit cu ajutorul unei căciuli cu blană.

Modelul internațional a fost recent surprins în timp ce părăsea o petrecere. Atunci a ales să poarte o rochie scurtă transparentă. Hailey este foarte grijulie cu modul în care arată și încearcă să-și păstreze silueta de invidiat. Ea și Justin sunt adepții unui stil de viață cât mai sănătos.

Hailey și Justin Bieber își împrumută unul altuia hainele

Reclamă

Stilul vestimentar al lui Justin Bieber nu este foarte diferit de cel al soției sale. Cântărețul internațional obișnuiește să poarte haine largi, iar soția sa pare să adore să împrumute din hainele acestuia. Recent, artistul a dezvăluit faptul că soția sa are tendința să-i ia din haine, a scris publicația Glamour.

Nu doar că amândoi preferă un stil casual, lejer. Mai mult, aceștia dețin o mulțime de haine semnate de designeri cunoscuți. Hailey și Justin au fost surprinși recent la o plimbare prin Los Angeles. Acela a fost momentul în care fanii au remarcat faptul că Hailey purta unul dintre hanoracele soțului său.

La întâlnirea romantică la care au ieșit în Los Angeles au fost surprinși purtând haine similare. Cei doi îndrăgostiți nu au încercat să se ascundă de paparazzi. Hailey a fost mereu alături de soțul său și l-a așteptat în timp ce se acoperea cu pătură tricotată.

Bieber și-a condus mai apoi soția la mașină și a ajutat-o să se urce în mașină. Artistul nu a mai vorbit despre starea sa de sănătate, dar a continuat să posteze pe rețelele sociale. Acolo, Justin își ține la curent fanii cu ceea ce se întâmplă în viața sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×