Reclamă

Lionel Messi a cumpărat o casă de peste 10 milioane de dolari în Fort Lauderdale. Cum arată locuința fotbalistului și a frumoasei Antonella Roccuzzo

Bay Colony, o comunitate închisă din Florida, pe care starul mondial de fotbal o numește acum acasă, are un mare avantaj. Lionel Messi a cumpărat o casă de peste 10 milioane de dolari în Fort Lauderdale. Cine sunt vecinii fotbalistului și ai frumoasei Antonella Roccuzzo și cum arată casa.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 19 septembrie 2023, 12:59

Superstarul fotbalului Lionel Messi ridică vizibilitatea în fiecare domeniu în care se implică. Achiziția unei proprietăți de 10,75 milioane de dolari atrage acum privirile curioșilor din întreaga lume. Toții ochii sunt ațintiți către o comunitate închisă din Fort Lauderdale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când atacantul în vârstă de 36 de ani a semnat cu Inter Miami CF la începutul acestei veri, Messi Mania a lovit Miami. Deși piața imobiliară poate să nu fie atât de afectată de numele lui, nu este imună la o astfel de notorietate. Mai jos ai mai multe informații de la experții din industrie.

Lionel Messi a cumpărat o casă de peste 10 milioane de dolari

„Un cumpărător cu o mulțime de urmăritori internaționali este un magnet pentru atenție. De când a apărut vestea că Messi a căutat o casă în Fort Lauderdale, toți ochii au fost ațintiți asupra zonei”, a spus Chad Carroll de la Grupul Carroll la Compass. „Un nou vecin precum Messi, va ridica paza pentru cartier, care este deja unul dintre cele mai exclusiviste din oraș.”

Bay Colony este o comunitate insulară cu aproximativ 100 de conace pe malul mării. Aceasta atrage pasionații de navigație cu barca și pe cei care doresc securitate maximă. Este o zonă păzită 24 de ore pe zi, a adăugat Carroll. Prețul mediu pentru o casă din zonă este de 4,6 milioane de dolari, potrivit Zillow.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Piscina exterioară a lui Lionel Messi de la casa din Miami
Deși piața imobiliară poate să nu fie atât de afectată de numele lui, nu este imună la o astfel de notorietate / Profimedia Images

Numele lui Lionel Messi poate crește prețurile în zona în care s-a mutat

Atenția adusă zonei de Messi, care a achiziționat conacul de aproape 10.500 de metri pătrați împreună cu soția sa, modelul Antonela Roccuzzo, poate „crea cu siguranță o cerere mai puternică în comunitate și poate crea un nou etalon de preț pentru vânzările viitoare”, potrivit Samuel și Donna Simpkin de la echipa Simpkin de la Compass. Ei i-au reprezentat pe Messi și Roccuzzo și sunt agenți imobiliari exclusivi pentru Inter Miami CF.

Reclamă

Dar alții mai spus că, în timp ce un cumpărător cu un nume de notorietate poate atrage atenția asupra zonei, nu este la fel de sigur că va ridica prețurile, potrivit Ron Shuffield, președinte și CEO al Berkshire Hathaway HomeServices EWM Realty.

O imagine cu sufrageria modernă a lui Lionel Messi din Miami
Bay Colony este o comunitate insulară cu aproximativ 100 de conace pe malul mării / Profimedia Images

„Cumpărătorii nu vor cheltui neapărat un milion de dolari în plus pentru că locuiesc lângă o celebritate”, a spus el. „Este o ștampilă colectivă, pozitivă pentru un cartier. Cu siguranță, se adaugă la motivul pentru care oamenii ar putea dori să se mute în locația respectivă. Oamenii ar putea fi mai interesați să trăiască în acea zonă, deoarece celebritatea l-a remarcat pentru statutul și ofertele sale.”

În plus, Shuffield a remarcat popularitatea zonei Fort Lauderdale, dincolo de doar Bay Colony.

„În timp ce Miami va fi întotdeauna marca globală din Florida de Sud, orașele noastre surori – de la vârful sudic al Key West până la partea de nord a județului Palm Beach – au continuat să crească în atractivitatea lor în rândul cumpărătorilor”, a spus el.

„Fort Lauderdale este un prim exemplu în acest sens. Conducerea orașului a fost proactivă în mutarea Ft. Lauderdale de la ceea ce a fost prevăzut de atâția ani ca un paradis de vacanță de primăvară până la un centru economic înfloritor. Acum e o destinație de top pentru rezidenții permanenți.”

Ce dotări are casa pe care a cumpărat-o Lionel Messi

Intrarea lui Messi pe scenă împinge și mai multe planurile de infrastructură, mai exact construirea unui stadion.

„Mutarea lui Messi în Florida de Sud a fost o veste mare. A afectat absolut totul”, a declarat Cyril Bijaoui de la Corcoran Group. Acesta a menționat că până și progresul dezvoltării stadionului Inter Miami a început în sfârșit. „Acest lucru va avea un efect pozitiv asupra vânzărilor viitoare în cadrul comunității și în apropiere.”

Casa a fost vândută de Jennifer Abbott cu ONE Sotheby’s International Realty.

Proprietatea s-a vândut ultima dată în 2022 pentru 9 milioane de dolari, conform PropertyShark. Vânzătorii, care au avut un profit de aproximativ 20%, nu au fost disponibili pentru a dat mai multe detalii despre tranzacție.

Casa cu opt dormitoare și nouă bai a fost construită în 1988. Ea a fost proiectată de designerul Lori Morris din Toronto, conform unor informații din 2022. Există 170 de metri de deschidere la apă, precum și două docuri. Proprietatea are și o sală de fitness și spa, un birou și un dormitor principal imens.

Dormitorul elegant și luminos al lui Lionel Messi din casa pe care a cumpărat-o în Miami
Casa a fost vândută de Jennifer Abbott cu ONE Sotheby’s International Realty / Profimedia Images

„Casele din Bay Colony nu se vând des. Stocul este limitat și cred că achiziția lui Messi va duce la creșterea vertiginoasă a prețurilor”, a spus Carroll. „Este unul dintre puținele cartiere cu securitate armata 24 de ore din 24. Se află la mai puțin de o milă de una dintre cele mai prestigioase școli private din Florida de Sud.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×