Mesaje de „La mulți ani” pentru cei dragi

Mesaje de „la mulți ani” și felicitări transmise cu ocazia unei aniversări aduc mereu zâmbetul pe buzele celor care le primesc. 

Publicat: 18 ianuarie 2021, 13:46 / Actualizat: 20 June 2021, 11:56

De aceea, îți oferim o colecție de urări de la mulți ani potrivite atunci când vrei să le transmiți celor dragi gândurile tale bune cu ocazia onomasticei sau a zilei lor de naștere.

Idei de mesaje de „la mulți ani” pentru zilele de naștere

 • „Milioane de gânduri bune, mii de zâmbete, sute de dorințe împlinite, kilograme de tort și multe zile senine! Asta îți doresc de ziua ta! La mulți ani fericiți!”
 • „Oamenii își urează multe lucruri. Eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată trist și întotdeauna fericit. La mulți ani!”
 • „Îți doresc să ai o zi frumoasă, iar viața să îți fie plină de împliniri pe toate planurile și presărată cu mici surprize plăcute! La mulți ani sănătoși!” 
 • „Să primești flori de ziua ta și să înveți de la fiecare floare cum să strălucești, să iubeșți și să aduci bucurie celor pe care îi iubești! La mulți ani!”
 • „Îți urez ca visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, iar orice cădere să fie un pas înainte. Gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!”
 • „Puternică. Determinată. Spirituală. Generoasă. Inteligentă. Senzuală. Echilibrată. Așa îți doresc să rămâi și peste 100 de ani! La mulți ani sănătoși și fericiți, draga mea!”
 • „Îți doresc să mergi pe un drum numit Viața, să te împiedici de un ciob numit Noroc, să cazi într-o prăpastie numită Fericire și să culegi o floare numită Iubire. La mulți ani!”
 • „Nu uita că astăzi e ziua ta și numai a ta. Astăzi trebuie să crezi cel mai mult în visele tale, căci se vor realiza! Crede în speranțele tale, căci se vor împlini. La mulți ani fericiți!”
 • „O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Îți urez ca visele și dorințele tale să devină realitate în acest an. La mulți ani fericiți!”
 • „În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească. La mulți ani cu bucurie!”

Idei de mesaje de „la mulți ani” pentru aniversarea zilei de nume

Și tu cunoști o mulțime de persoane care poartă nume de sfânt? Cu siguranță, unii dintre prietenii de suflet sau membri ai familiei își aniversează ziua onomastică de Sfânta Maria, Sfântul Andrei sau Sfântul Vasile.

Dacă ai nevoie de sursă de inspirație pentru a le transmite un gând bun cu ocazia zilei onomastice, îți oferim câteva urări și mesaje pe care le poți trimite prin SMS.

 • „La mulți ani de Sfântul ___________! Sper să primești multe mesaje de la prieteni, iar lista de apeluri să fie înțesată cu numele dragi!”
 • „Pe măsură ce îmbătrânești, se întâmplă trei lucruri. Primul este că te lasă memoria pe celelalte două nu mi le amintesc. La mulți ani!”
 • „De ziua numelui, îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat că zăpadă. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!”
 • „La mulți ani, dragă ____________! Să ai parte numai de împliniri, iar viața să iți fie o eternă sărbătoare!”
 • „Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc și te ador!”
 • „Îți urez <La Mulți Ani> pentru că porți acest nume și fie că Sfântul _, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericire, liniște și sănătătate.”
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Ceas vintage, pe un fundal de toamnă, pus pe o pătură verde
Timp liber
Trecerea la ora de iarnă în octombrie 2021. Când se dă ceasul cu o oră înapoi
Ca în fiecare an până acum, românii sunt obișnuiți ca primăvara și toamna să facă schimbări în program. E vorba despre schimbarea orei. Acum, în octombrie 2021, în ultimul weekend din lună ceasul trebuie...
2
Winnie Harlow într-un sacou negru de piele în timp ce pozează pe covorul roșu
Divertisment
Winnie Harlow a purtat o rochie din plasă. Cum a fost surprins modelul în Los Angeles
Winnie Harlow a atras atenția tuturor atunci când a purtat o rochie transparentă din plasă. Modelul internațional a fost invitat la petrecerea aniversară a artistei Cardi B. Winnie a profitată de ocazie pentru a-și...
3
Prințesa Diana, într--un costum cu dungi albe și albastru închis, pălărie albă. Zâmbește și se uită la cameră, pe fundal e un perete bej
Modă
Cele mai elegante ținute purtate de Prințesa Diana la nunți. Ce rochii au atras atenția tuturor
Cele mai elegante ținute purtate de Prințesa Diana la nunți au atras nu doar atenția invitaților, ci și a publicului internațional. „Prințesa Inimilor” a impresionat nu doar la nunta sa, ci și la evenimentele...
4
Actrița Renee Zellweger într-o cămașă albă și cu un sacou negru la Gala Premiilor Oscar
Divertisment
Renée Zellweger este de nerecunoscut. Cum a fost surprinsă actrița pe platourile de filmare din New Orleans
Actrița Renée Zellweger este de nerecunoscut în cel mai nou rol pe care îl interpretează. Vedeta în vârstă de 52 de ani a fost surprinsă pe platourile de filmare din New Orleans, în timp...
5
Chrissy Metz, îmbrăcată într-o rochie neagră, de gală, vorbește în fața unui microfon
Divertisment
Dieta cu care Chrissy Metz a slăbit aproape 50 kilograme
Fanii lui Chrissy Metz au apreciat-o întotdeauna pe actriță, nu numai pentru talentul său, ci și pentru că aceasta a devenit un simbol al pozitivității corpului. Încă de când a jucat în serialul NBB,...
PARTENERI
×