Reclamă

Mesaje de „La mulți ani” pentru cei dragi

Mesaje de „la mulți ani” și felicitări transmise cu ocazia unei aniversări aduc mereu zâmbetul pe buzele celor care le primesc. 

Publicat: 18 ianuarie 2021, 13:46 / Actualizat: 20 iunie 2021, 11:56

De aceea, îți oferim o colecție de urări de la mulți ani potrivite atunci când vrei să le transmiți celor dragi gândurile tale bune cu ocazia onomasticei sau a zilei lor de naștere.

Idei de mesaje de „la mulți ani” pentru zilele de naștere

 • „Milioane de gânduri bune, mii de zâmbete, sute de dorințe împlinite, kilograme de tort și multe zile senine! Asta îți doresc de ziua ta! La mulți ani fericiți!”
 • „Oamenii își urează multe lucruri. Eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată trist și întotdeauna fericit. La mulți ani!”
 • „Îți doresc să ai o zi frumoasă, iar viața să îți fie plină de împliniri pe toate planurile și presărată cu mici surprize plăcute! La mulți ani sănătoși!” 
 • „Să primești flori de ziua ta și să înveți de la fiecare floare cum să strălucești, să iubeșți și să aduci bucurie celor pe care îi iubești! La mulți ani!”
 • „Îți urez ca visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, iar orice cădere să fie un pas înainte. Gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!”
 • „Puternică. Determinată. Spirituală. Generoasă. Inteligentă. Senzuală. Echilibrată. Așa îți doresc să rămâi și peste 100 de ani! La mulți ani sănătoși și fericiți, draga mea!”
 • „Îți doresc să mergi pe un drum numit Viața, să te împiedici de un ciob numit Noroc, să cazi într-o prăpastie numită Fericire și să culegi o floare numită Iubire. La mulți ani!”
 • „Nu uita că astăzi e ziua ta și numai a ta. Astăzi trebuie să crezi cel mai mult în visele tale, căci se vor realiza! Crede în speranțele tale, căci se vor împlini. La mulți ani fericiți!”
 • „O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Îți urez ca visele și dorințele tale să devină realitate în acest an. La mulți ani fericiți!”
 • „În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească. La mulți ani cu bucurie!”
Reclamă

Idei de mesaje de „la mulți ani” pentru aniversarea zilei de nume

Și tu cunoști o mulțime de persoane care poartă nume de sfânt? Cu siguranță, unii dintre prietenii de suflet sau membri ai familiei își aniversează ziua onomastică de Sfânta Maria, Sfântul Andrei sau Sfântul Vasile.

Dacă ai nevoie de sursă de inspirație pentru a le transmite un gând bun cu ocazia zilei onomastice, îți oferim câteva urări și mesaje pe care le poți trimite prin SMS.

 • „La mulți ani de Sfântul ___________! Sper să primești multe mesaje de la prieteni, iar lista de apeluri să fie înțesată cu numele dragi!”
 • „Pe măsură ce îmbătrânești, se întâmplă trei lucruri. Primul este că te lasă memoria pe celelalte două nu mi le amintesc. La mulți ani!”
 • „De ziua numelui, îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat că zăpadă. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!”
 • „La mulți ani, dragă ____________! Să ai parte numai de împliniri, iar viața să iți fie o eternă sărbătoare!”
 • „Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc și te ador!”
 • „Îți urez <La Mulți Ani> pentru că porți acest nume și fie că Sfântul _, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericire, liniște și sănătătate.”
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Regina Elisabeta într-o rochie labă cu o diademă din pietre rpețioase pe cap
Divertisment
Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Casa Sandringham. Motivul pentru care a luat această decizie cu puțin înainte de aniversarea celor 70 ani de domnie
Regina Elisabeta a zburat cu elicopterul la Casa Sandringham din Norfolk. Conform publicației People, Majestatea Sa urmează să-și petreacă timpul aici pentru a-l comemora pe Prințul Philip, dar și pentru a celebra aniversarea a...
2
Jennifer Lopez alături de fostul său soț, Marc Anthony
Divertisment
Jennifer Lopez a spus că anxietatea și atacurile de panică au făcut-o să-i ceară divorțul lui Marc Anthony. Declarațiile vedetei privind căsnicia cu fostul soț
Jennifer Lopez a oferit recent un interviu în cadrul căruia a spus că anxietatea și atacurile de panică au făcut-o să-i ceară divorțul lui Marc Anthony. Vedeta latino și cântărețul au fost căsătoriți din...
3
Un blat de lemn pe care se găsesc banane, semințe de chia, pere, nuci, grâne, afine și zmeură alături de câteva cuburi cu litere pentru a reprezenta principalelel alimente bogate în fibre
Sănătate
Alimente bogate în fibre pe care le poți adăuga în dieta ta. De ce este important să le consumi
Fibrele sunt extrem de importante pentru sănătatea ta. Ele pot să-ți îmbunătățească digestia, iar în unele cazuri să te ajute să pierzi în greutate. Un studiu realizat în Amercica a demonstrat fatul că 95%...
4
Prințul Harry alături de Meghan Markle îmbrăcați pentru ceremonia de nuntă din anul 2018 în timp ce fac cu mâna publicului dintr-o trăsură
Divertisment
Jurnalista Camilla Tominey a vorbit despre nunta Ducilor de Sussex. Ce detalii noi a oferit despre evenimentul din 2018
Nunta Ducilor de Sussex a fost așteptată de oamenii din lumea întreagă în anul 2018. Evenimentul la care au participat o mulțime de celebrități și nume importante din Familia Regală Britanică a fost urmărit...
5
Thylane Blondeau pe covorul rou la Festivalul de Film de la Cannes
Divertisment
Thylane Blondeau s-a pozat în costum de baie. Cum arată la 20 de ani tânăra care în copilărie era supranumită „cea mai frumoasă fetiță din lume”
Thylane Blondeau a atras atenția tuturor atunci când s-a pozat în costum de baie. Modelul în vârstă de 20 de ani a distribuit imaginile pe contul personal de Instagram. Fanii s-au bucurat să o...
PARTENERI
×