Reclamă

Mesaje de „La mulți ani” pentru cei dragi

Mesaje de „la mulți ani” și felicitări transmise cu ocazia unei aniversări aduc mereu zâmbetul pe buzele celor care le primesc. 

Publicat: 18 ianuarie 2021, 13:46 / Actualizat: 22 iunie 2022, 13:28

De aceea, îți oferim o colecție de urări de la mulți ani potrivite atunci când vrei să le transmiți celor dragi gândurile tale bune cu ocazia onomasticei sau a zilei lor de naștere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Idei de mesaje de „la mulți ani” pentru zilele de naștere

  • „Milioane de gânduri bune, mii de zâmbete, sute de dorințe împlinite, kilograme de tort și multe zile senine! Asta îți doresc de ziua ta! La mulți ani fericiți!”
  • „Oamenii își urează multe lucruri. Eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată trist și întotdeauna fericit. La mulți ani!”
  • „Îți doresc să ai o zi frumoasă, iar viața să îți fie plină de împliniri pe toate planurile și presărată cu mici surprize plăcute! La mulți ani sănătoși!” 
  • „Să primești flori de ziua ta și să înveți de la fiecare floare cum să strălucești, să iubeșți și să aduci bucurie celor pe care îi iubești! La mulți ani!”
  • „Îți urez ca visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, iar orice cădere să fie un pas înainte. Gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!”
  • „Puternică. Determinată. Spirituală. Generoasă. Inteligentă. Senzuală. Echilibrată. Așa îți doresc să rămâi și peste 100 de ani! La mulți ani sănătoși și fericiți, draga mea!”
  • „Îți doresc să mergi pe un drum numit Viața, să te împiedici de un ciob numit Noroc, să cazi într-o prăpastie numită Fericire și să culegi o floare numită Iubire. La mulți ani!”
  • „Nu uita că astăzi e ziua ta și numai a ta. Astăzi trebuie să crezi cel mai mult în visele tale, căci se vor realiza! Crede în speranțele tale, căci se vor împlini. La mulți ani fericiți!”
  • „O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Îți urez ca visele și dorințele tale să devină realitate în acest an. La mulți ani fericiți!”
  • „În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească. La mulți ani cu bucurie!”
Reclamă

Idei de mesaje de „la mulți ani” pentru aniversarea zilei de nume

Și tu cunoști o mulțime de persoane care poartă nume de sfânt? Cu siguranță, unii dintre prietenii de suflet sau membri ai familiei își aniversează ziua onomastică de Sfânta Maria, Sfântul Andrei sau Sfântul Vasile.

Dacă ai nevoie de sursă de inspirație pentru a le transmite un gând bun cu ocazia zilei onomastice, îți oferim câteva urări și mesaje pe care le poți trimite prin SMS.

  • „La mulți ani de Sfântul ___________! Sper să primești multe mesaje de la prieteni, iar lista de apeluri să fie înțesată cu numele dragi!”
  • „Pe măsură ce îmbătrânești, se întâmplă trei lucruri. Primul este că te lasă memoria pe celelalte două nu mi le amintesc. La mulți ani!”
  • „De ziua numelui, îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat că zăpadă. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!”
  • „La mulți ani, dragă ____________! Să ai parte numai de împliniri, iar viața să iți fie o eternă sărbătoare!”
  • „Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc și te ador!”
  • „Îți urez <La Mulți Ani> pentru că porți acest nume și fie că Sfântul _, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericire, liniște și sănătătate.”
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×