Mesaje de „La mulți ani” pentru cei dragi

Mesaje de „la mulți ani” și felicitări transmise cu ocazia unei aniversări aduc mereu zâmbetul pe buzele celor care le primesc. 

Publicat: 18 ianuarie 2021, 13:46 / Actualizat: 20 iunie 2021, 8:56

De aceea, îți oferim o colecție de urări de la mulți ani potrivite atunci când vrei să le transmiți celor dragi gândurile tale bune cu ocazia onomasticei sau a zilei lor de naștere.

Idei de mesaje de „la mulți ani” pentru zilele de naștere

 • „Milioane de gânduri bune, mii de zâmbete, sute de dorințe împlinite, kilograme de tort și multe zile senine! Asta îți doresc de ziua ta! La mulți ani fericiți!”
 • „Oamenii își urează multe lucruri. Eu îți urez doar două: niciodată și întotdeauna. Niciodată trist și întotdeauna fericit. La mulți ani!”
 • „Îți doresc să ai o zi frumoasă, iar viața să îți fie plină de împliniri pe toate planurile și presărată cu mici surprize plăcute! La mulți ani sănătoși!” 
 • „Să primești flori de ziua ta și să înveți de la fiecare floare cum să strălucești, să iubeșți și să aduci bucurie celor pe care îi iubești! La mulți ani!”
 • „Îți urez ca visele de azi să devină realitate, speranțele de mâine împliniri, iar orice cădere să fie un pas înainte. Gândul bun și fericirea să te însoțească mereu. La mulți ani!”
 • „Puternică. Determinată. Spirituală. Generoasă. Inteligentă. Senzuală. Echilibrată. Așa îți doresc să rămâi și peste 100 de ani! La mulți ani sănătoși și fericiți, draga mea!”
 • „Îți doresc să mergi pe un drum numit Viața, să te împiedici de un ciob numit Noroc, să cazi într-o prăpastie numită Fericire și să culegi o floare numită Iubire. La mulți ani!”
 • „Nu uita că astăzi e ziua ta și numai a ta. Astăzi trebuie să crezi cel mai mult în visele tale, căci se vor realiza! Crede în speranțele tale, căci se vor împlini. La mulți ani fericiți!”
 • „O zi specială, o persoană specială și o sărbătoare specială. Îți urez ca visele și dorințele tale să devină realitate în acest an. La mulți ani fericiți!”
 • „În această zi frumoasă toată lumea să-ți zâmbească, cei dragi să te iubească, cei răi să te ocolească. La mulți ani cu bucurie!”

Idei de mesaje de „la mulți ani” pentru aniversarea zilei de nume

Și tu cunoști o mulțime de persoane care poartă nume de sfânt? Cu siguranță, unii dintre prietenii de suflet sau membri ai familiei își aniversează ziua onomastică de Sfânta Maria, Sfântul Andrei sau Sfântul Vasile.

Dacă ai nevoie de sursă de inspirație pentru a le transmite un gând bun cu ocazia zilei onomastice, îți oferim câteva urări și mesaje pe care le poți trimite prin SMS.

 • „La mulți ani de Sfântul ___________! Sper să primești multe mesaje de la prieteni, iar lista de apeluri să fie înțesată cu numele dragi!”
 • „Pe măsură ce îmbătrânești, se întâmplă trei lucruri. Primul este că te lasă memoria pe celelalte două nu mi le amintesc. La mulți ani!”
 • „De ziua numelui, îți urez să ai o viață senină ca răsăritul de soare, iar sufletul să-ți fie curat că zăpadă. Îți urez o zi de neuitat și un călduros La Mulți Ani!”
 • „La mulți ani, dragă ____________! Să ai parte numai de împliniri, iar viața să iți fie o eternă sărbătoare!”
 • „Pe o petală de lalea, La Mulți Ani din partea mea, iar pe una de bujor, Te iubesc și te ador!”
 • „Îți urez <La Mulți Ani> pentru că porți acest nume și fie că Sfântul _, al cărui nume îl porți, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericire, liniște și sănătătate.”
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
un cadru de basm într-un deșert cu un bărbat cu aripi care o ține în brațe pe iubita sa frumoasă ce poartă o rochie albă, în timp ce aceasta descoperă că el face parte din acele zodii care își pierd rapid interesul în dragoste
Horoscop
Zodii care își pierd rapid interesul în dragoste. 3 nativi care nu te vor iubi pentru totdeauna
Mulți nativi sunt caracterizați de trăsături care nu întotdeauna sunt pe placul tuturor femeilor. Există câteva zodii care își pierd rapid interesul în dragoste și aleg să părăsească relația încă din primele luni. Acest...
2
Demi Lovato pe covorul roșu de la Premiile InStyle din 2017. Ea a apărut la eveniment într-o rochie mulată, de culoare mov deschis, cu părul negru și lung prins într-o parte. Fundal negru
Divertisment
Demi Lovato a pozat nud, în cadă. Vedeta a dezvăluit „cea mai pură formă” a sa
Demi Lovato a pozat nud, în cadă și fără machiaj, spre încântarea fanilor. Vedeta a dezvăluit că așa se simte și „cel mai sexy” și a vorbit despre dificultățile pe care le-a avut de-a...
3
Eminem, pe scenă la Bonnaroo Music and Arts Festival, în Manchester, în 2018
Divertisment
Imagine rară cu fiica lui Eminem și iubitul ei. Cum arată tânărul care a cucerit-o pe Hailie Jade
O imagine rară cu fiica lui Eminem și iubitul ei a apărut recent pe internet. Informația a fost preluată de întreaga presă după ce Hailie Jade a publicat pe contul de Instagram o poză...
4
Un bărbat cu un tricou albastru care o ține în brațe pe iubita sa frumoasă și blondă și o sărută pe obraz fiinc unul din acele semne că ți-ai găsit sufletul pereche
Relații
Semne că ți-ai găsit sufletul pereche. 5 indicii de care trebuie să ții cont
De cele mai multe ori ne lăsăm ghidate de sentimente și emoții când vine vorba de alegerea persoanei de lângă noi. Cu toate acestea, există câteva semne că ți-ai găsit sufletul pereche pe care...
5
Phoebe Dynevor în rolul lui Daphne alături de ceilalți colegi de scenă care au reluat filmările serialului Bridgerton pentru un sezon 2
Divertisment
Filmările serialului „Bridgerton” – sezon 2 au fost suspendate. Care e motivul din spatele acestei decizii
Lucrurile nu par să meargă foarte bine în industria cinematografică. Filmările serialului Bridgerton pentru cel de-al doilea sezon au fost suspendate după ce producătorii au descoperit câteva probleme printre actori. Conform delcarațiilor care au...
PARTENERI
×