Reclamă

(P) Ghete pentru bărbați care se potrivesc cu orice – care model va fi cel mai bun pentru toamnă?

Toamna este anotimpul în care dorim să purtăm încălțăminte confortabilă, dar care să arate și bine. Modelele de ghete pentru bărbați, cele până la gleznă, botinele, sunt perfecte pentru acest sezon. Sunt elegante și practice, fiind ideale pentru vremea schimbătoare specifică toamnei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 11 septembrie 2024, 16:23

Nu știi ce să porți toamna aceasta? Descoperă în continuare câteva dintre cele mai populare ghete pentru bărbați, care se potrivesc cu orice ținută.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ghete Chelsea pentru bărbați – modele clasice cu care nu vei da greș

O pereche de ghete până la gleznă reprezintă o investiție cu gust pentru orice garderobă. Sunt pe placul tuturor pentru că pot fi purtate oriunde, de la birou, la întâlniri romantice, la film și chiar la cumpărături. În plus, o pereche de ghete barbati într-o culoare neutră poate fi combinată cu o varietate de ținute, de la blugi și hanorace, la pantaloni chino, pulovere și paltoane.

Un model excelent pentru această toamnă îl reprezintă ghetele Chelsea. Aceste botine elegante, cu elastic lateral, sunt perfecte pentru bărbații care apreciază un stil minimalist.

Realizate din piele naturală sau ecologică, sunt disponibile în culori precum negru, gri sau maro, fiind ușor de asortat cu diferite piese vestimentare.

La CCC, găsești o gamă largă de produse destinate bărbaților. Verifică colecțiile disponibile în magazinele online și fizice și alege modelele care-ți completează perfect garderoba de toamnă.

Reclamă
Un bărbat care stă pe jos și poartă ghete de toamnă
Toamna este anotimpul în care dorim să purtăm încălțăminte confortabilă, dar care să arate și bine / CCC.eu

Ghete din piele întoarsă – eleganță rafinată cu o notă aparte

Încălțămintea din piele întoarsă are un aspect aparte. O pereche de botine realizate dintr-un astfel de material are un aspect elegant, diferit, rafinat.

Reclamă

Purtându-le, vei transforma o ținută simplă cu pantaloni chino sau un costum casual, într-o ținută sofisticată. Ghetele din piele întoarsă sunt disponibile în culori calde, precum cafeniu, maro sau bej, potrivindu-se cu paltoane lungi, cardigane elegante sau jachete de toamnă confortabile.  

Botine Brogue – ghete cu detalii care fac diferența în aspectul final

În general, bărbații adoră încălțămintea de tip Brogue datorită designului ușor mai robust, caracteristic masculin.

Ghetele Brogue sunt, de altfel, perfecte pentru bărbații care apreciază detaliile deosebite pe încălțămintea lor și care își doresc un look mai retro.

Deși nu toate modelele au acele perforații și cusături specifice, extrem de bine detaliate, există articole cu perforații mai subtile care reușesc să emane perfect aerul sofisticat și vintage specific.

Aceste botine sunt ideale pentru a fi purtate cu ținute semi-formale sau smart-casual.

Botine cu șiret – confort întreaga toamnă

Botinele cu șireturi sunt foarte populare datorită confortului și versatilității lor. Sunt potrivite atât pentru zilele umede, cât și pentru cele reci și uscate.

Deși nu au un șiret clasic, asemănător cu șireturile lungi ale ghetelor, aceste modele de ghete de toamnă cu șireturi reușesc să ofere o susținere fermă și un confort sporit. Pot fi purtate cu jeans pentru un look relaxat și chiar și cu pantaloni lejeri și un pulover.

Sport, casual, elegant, smart, indiferent de stilul tău, întâmpină toamnă cu o pereche de ghete până la gleznă care se potrivește perfect cu personalitatea ta. Eleganță clasică, rafinament modern, detalii interesante, confort, botinele îți oferă tot ce îți dorești. Alege modelele preferate, încalță-le cu încredere și creează ținute care să te reprezinte.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Supă de linte alături de ingredientul care te ajută să reduci balonarea
Sănătate
Ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în multe preparate gustoase
Acesta este ingredientul care te ajută să reduci balonarea. Gospodinele îl folosesc în mult preparate gustoase. Experții recomandă folosirea ghimbirului pentru ameliorarea stărilor de greață, însă acest ingredient secret este minuna pentru persoanele care...
2
Trei mereu copate puse pe o farfurie festivă
Timp liber
Ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Cum să prepari rapid desertul preferat al toamnei
Acesta este ingredientul secret pentru cele mai bune mere coapte. Desertul tradițional deschide perfect sezonul de toamnă. Te vei bucura de aromele dulci – acrișoare ale merelor. Descoperă mai departe rețeta simplă și rapidă....
3
Porție de plăcintă cu prune pe un șervețel brodat și una pe o farfurie ținută în mâini
Rețete
Plăcintă cu prune și aluat fraged. Un desert simplu și ușor
Această plăcintă cu prune și aluat fraged este un desert clasic, simplu și delicios, perfect pentru sezonul prunelor. Acest tip de plăcintă combină dulceața și aroma prunelor coapte cu textura ușoară și crocantă a...
4
O femeie care bea băutura proteică care te ajută să pierzi în greutate
Sănătate
Băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Cum reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile
Aceasta este băutura proteică pe care vedetele o folosesc pentru a pierde în greutate. Celebritățile susțin că reușesc să aibă un abdomen plat în doar câteva zile cu ajutorul ei. Victoria Beckham este una...
5
Crinul păcii pus pe pervazul geamului pentru a face flori frumoase
Timp liber
Unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori. Locul din casă unde îi merge cel mai bine
Te-ai întrebat vreodată unde așezi crinul păcii pentru a face cele mai frumoase flori? Acest loc din casă promite să prelungească durata de viață a plantei tale. Descoperă și tu unde îi merge cel...
PARTENERI
×