Reclamă

(P) Oh!SALAD se alătură aplicației de food delivery eatZZ

Fiecare zi este o inspirație în aplicația eatZZ. Este ușor să găsești mâncăruri pentru toate poftele tale, dar mai ales pe cele potrivite pentru sănătatea ta.

Publicat: 13 aprilie 2021, 6:30 / Actualizat: 13 aprilie 2021, 14:12

Preparatele gustoase și sănătoase definesc viziunea Oh!SALAD. Victor Dobrescu, manager Oh!SALAD, ne povestește cum au debutat în Horeca, dar și cum au depășit dificultățile în această perioadă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Restaurantul Oh!SALAD se alătură aplicației eatZZ

Astăzi este rândul restaurantului Oh!SALAD să-și spună povestea sa. Restaurantul Oh!SALAD se alătură aplicației eatZZ.

eatZZ.ro: De cât timp sunteți în industrie și care este specializarea voastră?

Victor Dobrescu, manager Oh!SALAD: Suntem în această industrie de Healthy Food de aproximatv doi ani de zile. Prima locație a fost deschisă mai exact în luna mai a anului 2019. Toate produsele noastre au ca public țintă clienții care vor să mănânce sănătos. Dar când am conceput meniul, ne-am gândit ca preparatele să se potrivească tuturor clienților. Linia noastră de salate este pentru toate gusturile, începând cu salatele cu pește, vită, pui, dar și cele vegane.

Am completat meniul cu supe creme, preparate din legume, exclusiv din legume, fără conservanți, wrapuri, dar și meniuri compuse din proteine, carbohidrați și garnitură de salată. În ceea ce privește băuturile, preparăm doar freshuri proaspete și naturale, cel mai preferat de clienți fiind cel de morcovi. Iar dintre tipurile de preparate, cele mai îndrăgite sunt salatele create la cerere cu ingredientele preferate de fiecare client, salata Caesar, urmată de salata de pui cu parmesan și salata cu vită. 

Reclamă

Care a fost impactul pandemiei asupra lui Victor Dobrescu

eatZZ.ro: Care este impactul pandemiei asupra ta, la nivel personal? Dar asupra ta profesional?

Victor Dobrescu: De la începutul acestei pandemii până în prezent viața personală s-a schimbat radical, lucrând foarte multe ore pe zi, ceea ce a însemnat timp mai puțin petrecut cu famila.

Reclamă

Din punct de vedere profesional a trebuit să mă implic foarte mult în afacere, iar acest lucru a dus la multe ore petrecute cu echipa Oh!SALAD, formându-se astfel o echipă frumoasă și unită. Am avut parte de foarte multe provocări, industria Horeca fiind foarte afectată de pandemie, dar cu toate acestea mi-am dorit să îmi păstrez întreg personalul, lucru pe care l-am și reușit.

eatZZ.ro: Ce mănânci foarte des din bucătăria voastră? Sau ce fel de mancare ne recomanzi din bucataria voastră?

Victor Dobrescu: Mănânc des din bucătăria noastră. Îmi place foarte mult salata personalizată pentru că mi-o pot alcătui din ce ingrediente doresc. Recomand această salată personalizată mai ales clienților care doresc să consume zilnic un număr precis de calorii și urmează un stil de viață sănătos.

Ce restaurante preferă managerul Oh!SALAD

eatZZ.ro: Suntem convinși că ești mare iubitor al preparatelor voastre, dar când ai poftă de altceva, ce alegi?

Când am poftă de altceva aleg să mănânc un burger bun, cel de la The PUB este foarte gustos.

eatZZ.ro: Ai un mesaj pentru noi? O poveste? Un sfat?

Victor Dobrescu: Am decis să deschid acest restaurant în urma unei experiențe proprii. Îmi doream să mănânc sănătos, dar nu aveam foarte multe variante. Sunt sigur că oamenii se vor îndrepta în număr cât mai mare către un stil de viață sănătos și, de ce nu, chiar îi sfătuiesc în acest sens. Aplicația eatZZ va veni în ajutorul nostru, dar și al cliențiilor, produsele noastre ajungând mult mai ușor la ei.

Ce este eatZZ

eatZZ, cea mai nouă aplicație de food delivery, este comunitatea prin care susținem industria HoReCa, într-una dintre cele mai grele perioade prin care trece aceasta.

eatZZ, lansată sub sloganul „Unul pentru altul”, îndeamnă utilizatorii să se sprijine unul pe celălalt, pune accent pe respect și ajutor reciproc și încurajează competiția sănătoasă. Fără intermediari, aplicația oferă mai multă siguranță şi comisioane mai mici.

De la preparate tradiționale, cu specific românesc, la bucătăriile internaționale europene și nu numai, eatZZ le propune utilizatorilor o gamă variată de opțiuni pentru mic dejun, prânz, cină și “orice poftă există între ele”, după cum spun chiar ei.

eatZZ este momentan disponibil exclusiv pentru bucureșteni în App Store și Google Play, dar și pe website-ul www.eatzz.ro. Platforma îşi propune ca în viitor să ajungă în cât mai multe zone din ţară.

Este timpul să fim mai mult unul pentru altul. Tu fii pentru noi în aplicația EatZZ. Descarcă! Comandă! Poftă bună!

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×