Reclamă

Pamela Anderson a reflectat asupra deciziei de a renunța la machiaj: „Știm măcar cum arată o față”

Pamela Anderson a reflectat asupra deciziei sale de a renunța la machiaj. Vedeta este mândră de „mișcarea” pe care a pornit-o și încurajează mai multe femei să aibă curajul să se afișeze fără produse de înfrumusețare.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 noiembrie 2023, 6:15

Pamela Anderson, în vârstă de 56 de ani, își încurajează admiratoarele să se afișeze fără produse de make-up. Vedeta a povestit mai multe despre decizia sa într-un interviu pentru Vogue. Cea mai recentă apariție a devei nemachiată a fost la Săptămâna Modei de la Paris.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pamela Anderson a reflectat asupra deciziei de a renunța la machiaj

Pamela Anderson spune că este mult mai încrezătoare de când a renunța la produsele de make-up. Aceasta a început să apară la evenimentele publice cu tenul natural. Actrița, în vârstă de 56 de ani, își promovează decizia în rândul femeilor din lumea întreagă. Pamela susține că este important să ai curajul să te arăți exact așa cum ești.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă
Pamela Anderson în timp ce este fotografiată într-un costum oversize pe străzile din paris
Pamela Anderson a renunțat la machiaj pentru cina la care a luat parte / Profimedia Images

„Mi-am dat seama că nu o să fac schimbări majore, dar nu au vrut să dau înapoi de la decizia pe care am luat-o. M-am gândit că dacă fetele mă văd fără machiaj vor înțelege că nu este nicio problemă în a fi naturală. De multe ori mă întreb dacă în zilele noastre mai vedem vreodată o față reală, fără toate acele produse de make-up. Asta e tot ce vreau să le transmit fetelor din lumea întreagă”, a spus vedeta pentru Vogue.

Anderson spune că a îndepărtat produsele de machiaj din rutina sa de beauty. Aceasta preferă să folosească produsele de skincare, iar apoi să-și lase tenul cât mai natural.

„Când am ajuns la Paris mi-am pus o întrebare importantă. Prefer să stau trei ore într-un scaun la machiaj sau prefer să mă plimb pe străzile din Paris și să admir arhitectura? Nu îmi este teamă cu cine sunt”, a declarat Pamela pentru People.

Deși actrița spune că ets eo femeie asumată, aceasta spune că a avut mici îndoieli din cauza prezenței fotografilor. Cu toate acestea, Pamela spune că a trecut peste temeri și a zâmbit camerelor de fotografiat cu încredere.

Reclamă

Cum a decis Pamela Anderson să renunțe la machiaj

Pamela Anderson a vorbit de mai multe ori despre dorința sa de a renunța la produsele de make-up. Vedeta a decis să facă o schimbare atunci când s-a întors în locul ei natal, în insula Vancouver din provincia Columbia Britanic, în Canada.

Reclamă

Vedeta a făcut atunci o declarație îndrăzneață. Aceasta a spus că vrea „să se întoarcă la persoana care a fost înainte de a veni în California”. Pamela susține că este mândră de ea și de standardele sale în materie de frumusețe.

„Să-ți asumi astfel de riscuri e ceea ce face ca viața să fie mult mai interesantă. Dacă ai o inimă deschisă și ești vulnerabilă, atunci nu ai cum să pierzi dintr-o astfel de experiență. Aceste momente mi-au dovedit că oamenii au rezonat cu autenticitatea și curajul meu. Mă simt mult mai liberă și mai eliberată acum”.

Pamela Anderson spune că unul dintre scopurile sale de anul acesta este să se simtă fericită în propria piele. Vedeta internațională își dorește să nu-și mai pună singură bariere sau să trăiască după standardele actuale de frumusețe.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×