Reclamă

Trei zodii care nu au niciun filtru. Nativii care se exprimă așa cum simt, indiferent de situație

Indiferent dacă împărtășesc gânduri și opinii sau subliniază cu îndrăzneală un defect, te poți baza pe aceste semne zodiacale pentru a spune exact ce le trece prin cap. În multe feluri, aceasta este o trăsătură bună, dar nativii care sunt așa pot avea și o serie de probleme. Ele sunt trei zodii care nu au niciun filtru.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 30 noiembrie 2023, 7:48

Semnele zodiacale care se află în fruntea listei sunt cele care apreciază să fie directă atunci când vine vorba de comunicare. Nu le place să piardă timpul. În loc să se abțină, vor spune exact ceea ce gândesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei zodii care nu au niciun filtru

Acestea fiind spuse, pentru că aceste zodii nu au filtru, te poți baza pe ele pentru a afla mereu adevărul. S-ar putea să-ți spună că arăți mai bine fără breton sau vor ofta în timpul unei întâlniri și vor anunța că s-au plictisit. Tot ei sunt cei care te vor anunța dacă nu le place cum te-ai tuns sau ți-ai schimbat culoarea părului. Ei sunt nativii care deși știu că vor deranja cu ceea ce au de spus își vor asuma toate consecințele.

Nu intenționează să fie nepoliticoși, dar cu siguranță nici nu vor fi plini de tact. E de apreciat că se simt foarte bine așa cum sunt. Mai jos sunt cele trei semne zodiacale care nu au niciun filtru, potrivit astrologilor.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Te poți baza oricând pe Berbec să spună exact ceea ce gândește. Ei nu se gândesc de două ori înainte de a-și împărtăși gândurile, sentimentele și emoțiile. Totul se datorează energiei lor puternice în semn de foc.

Reclamă

Nu numai că le place să se exprime, dar sunt și guvernați de planeta războinică Marte, ceea ce înseamnă că nu îi deranjează dacă opiniile lor stârnesc o mică dramă sau o dezbatere aprinsă.

Invită un Berbec la o petrecere și poți paria că va menține starea de distracție toată noaptea cu marea lor energie și anecdotele fără perdea.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Reclamă

Dacă cineva are de gând să spună ceea ce simte, este Fecioara. Nativii acestei zodii spun lucruri pe care alți oameni le gândesc, dar nu le-ar spune niciodată cu voce tare.

Ca semn practic de pământ, Fecioara este perpetuu uimită de felul în care alți oameni își conduc viața, motiv pentru care literalmente nu își pot opri părerile. Se știe, de asemenea, că Fecioara dă sfaturi nesolicitate din același motiv.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă nu intră în detalii serioase despre viața lor sau nu vorbesc despre cele mai adânci secrete ale familiei, te poți aștepta să facă multe referi la oamenii din jurul lor. Le place să vorbească despre orice le trece prin minte.

Sunt, de asemenea, comedianții zodiacului și vor spune lucruri ciudate, dar apoi îi vor face pe toți să râdă despre cât de adevărat este ceea ce spun. Săgetătorii s-ar putea să nu aibă niciun filtru, dar sunt foarte amuzanți și toată lumea îi iubește pentru asta.

Reclamă
whatsapp share pinterest share
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×