Reclamă

Zodia nefericită a lunii martie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza dragostei

Astrele dezvăluie care este zodia nefericită a lunii martie 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza banilor, dar mai ales a relațiilor amoroase. Martie nu va fi o lună potrivită pentru a începe proiecte noi sau pentru a ieși la întâlniri. Acest nativ va avea nevoie de o perioadă de liniște pentru a-și vindeca rănile din trecut.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 februarie 2024, 6:28 / Actualizat: 28 februarie 2024, 9:42
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și ilustrează zodia nefericită a lunii martie 2024
Astrele dezvăluie care este zodia nefericită a lunii martie 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai mult probleme / Shutterstock

Nativul care se confruntă cu probleme amoroase este reprezentat de o zodie de aer. Gemenii sunt cei care întâmpină cele mai multe neplăceri pe parcursul lunii martie, mai ales când vine vorba de iubire. Acești nativi iubesc pătimaș, iar uneori se uită pe ei înșiși în acest proces.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodia nefericită a lunii martie 2024

Gemenii vor trece printr-o despărțire în această lună, scrie Astrology.com. Nativii care aveau o relație de lungă durată s-ar putea să-i pună în cele din urmă capăt. Lucrurile erau deja decise de ceva vreme, însă pare că Gemenii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a amâna acest moment.

Este o perioadă agitată, cu multe suișuri și coborâșuri. Uneori dragostea se pierde, iar niciunul dintre parteneri nu poate fi invinuit pentru asta.

Lucrurile se pot schimba din mai multe motive, iar neimplicarea în relație îi face pe Gemeni să renunțe treptat la sentimentele lor. Venus, planeta iubirii, arată o adevărată decepție pentru Gemeni. Aceștia vor avea nevoie d eo perioadă lungă pentru a-și vindeca rănile care se deschid în această perioadă.

De altfel, horoscopul lunii martie 2024 nu le promite Gemenilor schimbări prea mari. Aceștia nu-și vor întâlni sufletul pereche în această perioadă și sigur nu încerca să iasă din zona de confort.

Reclamă

Gemenii au nevoie de o perioadă de tranziție înainte de a-și pune din nou încrederea într-o persoană.

Ce lecții vor învăța nativii din zodia Gemenilor

Această perioadă dificilă nu vine doar cu suferință spirituală pentru Gemeni. Aceștia vor învăța cum să-și gestioneze emoțiile.

Reclamă

Totodată, astrele arată că Gemenii vor începe să se pună mai des pe primul loc. Va fi o perioadă în care vor lucra mai mult la dezvoltarea lor personală și profesională. În cele din urmă vor găsi puterea de a trece peste decepțiile din dragoste și pentru a se bucura de viață din nou.

Este o perioadă dificilă, dar importantă pentru viitorul Gemenilor. Aceștia vor începe să atragă în viața lor oameni mult mai potriviți, spune YourTango.com.

Relațiile toxice vor dispărea treptat, iar Gemenii vor fi eliberați de trecutul lor tumultos. De altfel, astrele arată că în cea de-a doua parte a lunii martie Gemenii vor fi mult mai deschiși la oportunitățile car ele ies în cale. Aceștia vor începe să călătorească mai mult și să-și pună fericirea pe primul loc.

Gemenii nu vor mai face compromisuri când vine vorba de timpul și fericirea lor. Își vor dori să aibă în viața lor doar persoane de la care au de învăța.

Viața va fi mult mai frumoasă pentru Gemenii care vor lucra cu ei pentru a-și depăși condiția. Aceste zodii de aer vor fi răsplătite de astre pentru eforturile depuse și vor primi de la Univers lecții importante.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×