Reclamă

Zodia nefericită a lunii martie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza dragostei

Astrele dezvăluie care este zodia nefericită a lunii martie 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza banilor, dar mai ales a relațiilor amoroase. Martie nu va fi o lună potrivită pentru a începe proiecte noi sau pentru a ieși la întâlniri. Acest nativ va avea nevoie de o perioadă de liniște pentru a-și vindeca rănile din trecut.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 februarie 2024, 6:28 / Actualizat: 28 februarie 2024, 9:42

Nativul care se confruntă cu probleme amoroase este reprezentat de o zodie de aer. Gemenii sunt cei care întâmpină cele mai multe neplăceri pe parcursul lunii martie, mai ales când vine vorba de iubire. Acești nativi iubesc pătimaș, iar uneori se uită pe ei înșiși în acest proces.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodia nefericită a lunii martie 2024

Gemenii vor trece printr-o despărțire în această lună, scrie Astrology.com. Nativii care aveau o relație de lungă durată s-ar putea să-i pună în cele din urmă capăt. Lucrurile erau deja decise de ceva vreme, însă pare că Gemenii au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a amâna acest moment.

Este o perioadă agitată, cu multe suișuri și coborâșuri. Uneori dragostea se pierde, iar niciunul dintre parteneri nu poate fi invinuit pentru asta.

Lucrurile se pot schimba din mai multe motive, iar neimplicarea în relație îi face pe Gemeni să renunțe treptat la sentimentele lor. Venus, planeta iubirii, arată o adevărată decepție pentru Gemeni. Aceștia vor avea nevoie d eo perioadă lungă pentru a-și vindeca rănile care se deschid în această perioadă.

De altfel, horoscopul lunii martie 2024 nu le promite Gemenilor schimbări prea mari. Aceștia nu-și vor întâlni sufletul pereche în această perioadă și sigur nu încerca să iasă din zona de confort.

Reclamă

Gemenii au nevoie de o perioadă de tranziție înainte de a-și pune din nou încrederea într-o persoană.

Ce lecții vor învăța nativii din zodia Gemenilor

Această perioadă dificilă nu vine doar cu suferință spirituală pentru Gemeni. Aceștia vor învăța cum să-și gestioneze emoțiile.

Reclamă

Totodată, astrele arată că Gemenii vor începe să se pună mai des pe primul loc. Va fi o perioadă în care vor lucra mai mult la dezvoltarea lor personală și profesională. În cele din urmă vor găsi puterea de a trece peste decepțiile din dragoste și pentru a se bucura de viață din nou.

Este o perioadă dificilă, dar importantă pentru viitorul Gemenilor. Aceștia vor începe să atragă în viața lor oameni mult mai potriviți, spune YourTango.com.

Relațiile toxice vor dispărea treptat, iar Gemenii vor fi eliberați de trecutul lor tumultos. De altfel, astrele arată că în cea de-a doua parte a lunii martie Gemenii vor fi mult mai deschiși la oportunitățile car ele ies în cale. Aceștia vor începe să călătorească mai mult și să-și pună fericirea pe primul loc.

Gemenii nu vor mai face compromisuri când vine vorba de timpul și fericirea lor. Își vor dori să aibă în viața lor doar persoane de la care au de învăța.

Viața va fi mult mai frumoasă pentru Gemenii care vor lucra cu ei pentru a-și depăși condiția. Aceste zodii de aer vor fi răsplătite de astre pentru eforturile depuse și vor primi de la Univers lecții importante.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii se vor simți preferați de astre în perioada următoare. Horoscopul săptămânii 8 aprilie – 14 aprilie 2024 vine cu previziuni neașteptate. Există o zodie care are noroc atât la bani, cât și în...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie mov și stă pe unpat de flori de liliac
Horoscop
Zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Nativul care are de luat decizii importante
Astrologii au dezvăluit care este zodia care face cele mai multe sacrificii în luna aprilie 2024. Acest nativ va avea de luat multe decizii importante și va fi pus în situații dificile. Se anunță...
3
Liza Minnelli, dusă acasă în scaun cu rotile
Divertisment
Primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni
Au apărut primele imagini cu Liza Minnelli după mai bine de un an. Vedeta de 78 de ani era în scaun cu rotile, înconjurată de prieteni. Liza a fost surprinsă într-o ieșire publică rară...
4
Hartă astrală cu toate zodiile
Horoscop
Ce spun elementele semnului zodiacal despre tine. Personalitatea în funcție de zodie
Dacă te întrebi de ce simți și te manifești într-un anumit mod, e bine să știi că elementele semnului zodiacal în care te-ai născut au o influență certă. Află ce spun elementele semnului zodiacal...
5
O femeie frumoasă care stă în fața lunii și poartă o umbrelă galbenă pe umăr pentru a ilustra zodia nefericită a lunii aprilie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii aprilie 2024 se va confrunta cu multe probleme. Acesta nativ va avea de luat decizii importante, iar viața s-ar putea să-l surprindă în perioada ce urmează. Este o lună plină...
PARTENERI
×