Reclamă

Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă

Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem, iar atunci când vine vorba de gelozie, zodiile nu se feresc deloc să ascundă un sentiment atât de puternic.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 24 aprilie 2024, 6:54

Unele zodii experimentează gelozia la un nivel mult mai înalt și se folosesc de ea în relațiile pe care le au cu cei din jurul lor. În timp ce gelozia este un sentiment obișnuit și comun, de multe ori ajunge să fie resimțit mult mai puternic de unii nativi. Felul în care fiecare nativ își manifestă gelozia poate varia în funcția de zodia care îl guvernează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se folosesc de gelozie în relații

Zodiile de foc sunt mult mai geloase decât cele de aer, apă sua pământ. Această afirmație a fost făcută de astrologii de la YourTango.com. Tot aceștia susțin că zodiile de foc ar putea să se folosească mai des de gelozie ca o armă în relația de cuplu.

Chiar dacă zodiile de foc pot simți această emoție mai puternică, acest lucru nu înseamnă că sunt singurele care vor recurge la gelozie pentru a-și manipula partenerii.

Taur

Taurul este născut sub semnul pământului. Acesta pune preț pe stabilitate și preferă să aibă relații de lungă durată. Acest lcuru îi face pe Tauri să fie loiali, dar și posesivi.

Reclamă

Acest semn de pământ își privesc partenerii ca pe o parte vitală a vieții lor și își pot simți amenințată siguranța atunci când o altă persoană încearcă să intre în discuții cu partenerii lor.

Un nativ din zodia Taurului poate folosi gelozia ca o armă pentru a-și reafirma teritoriul și pentru a se asigura că relația lor rămâne la fel de stabilă.

Posesivitatea lor este de multe ori un semn al dedicării pe care o au față de partenerul de cuplu.

Reclamă

Rac

Racii sunt extrem de sensibili și au nevoie de o conexiune emoțională puternică. Este unul dintre motivele pentru care se confruntă des cu temerea că și-ar putea pierde partenerul sau că acesta ar puetea găsi pe cineva mai bun.

Racii sunt geloși din fire și pot folosi acest sentiment pentru a-și manipula partenerul de cuplu și pentru a-i îngrădi libertatea. Racii au nevoie constantă de validarea emoțiilor pentru a se simți cu adevărat fericiți și iubiți.

Leu

Leul este o zodie de foc condusă de Soare. Aceștia adoră să se afle în centrul atenției și experimentează imediat sentimente de gelozie.

Gelozia Leilor vine din lipsa încrederii în partenerul de viață. Dacă ieși la întâlnire cu un astfel de nativ este important să-i oferi încredere și apreciere.

Leii așteaptă admirația partenerilor de viață. Lipsa acestor elemente l-ar putea face pe un Leu să se simtă pe locul doi, iar sentimentele lor de gelozie sunt greu de controlat.

Scorpion

Scorpionul se numără printre zodiile cu adevărat geloase. Acești nativi misterioși nu pot accepta faptul că nu sunt preferații persoanelor iubite. Scorpionii simt nevoia de o conexiune profundă cu partenerul de cuplu. Aceștia văd gelozia ca pe o armă pe care o pot folosi pentru a-și ține partenerul aproape. Totuși, dacă ajung să fie geloși prea des, Scorpionii ar putea interpreta comportamentul partenerului ca pe un semn de trădare.

Pești

Peștii se află și ei pe această listă. Acești nativi au sentimente puternice și au nevoie de conexiuni sincere. Gelozia lor este folosită în relația de cuplu ca o armă pentru a atrage atenția partenerului, scrie Astrotalk.com.

Peștii nu experimentează foarte des sentimentele de gelozie, dar atunci când se întâmplă vor să se asigure că și-au făcut gândurile cunoscute. Peștii nu vor aștepta ca partenerul să observe că sentimentele lor de gelozie sunt vizibile.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Loni Willison caută mâncare într-o pubelă albastră
Divertisment
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată
O fostă vedetă de la Hollywood a fost zărită căutând mâncare într-o pubelă. Fanii au fost surprinși de schimbarea neașteptată prin care aceasta a trecut. Blonda, în vârstă de 40 de ani, a încercat...
PARTENERI
×