Reclamă

Zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Nativii care iartă cu ușurință

Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024. Acești nativi iartă cu ușurință și nu se gândesc la consecințele pe care le pot avea deciziile lor. Se anunță o perioadă cu multe provocări pentru acești nativi din zodiac.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 22 iulie 2024, 6:22

Cele trei zodii care au o slăbiciune în ziua de 23 iulie 2024 sunt reprezentate de Gemeni, Leu și pești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acești nativi s-ar putea să se gândească tot mai mult la fostul partener și să ia decizia să-l contacteze. Astrologii spun că este o perioadă agitată pentru acești nativi din zodiac.

Zodii care se întorc la fostul partener în ziua de 23 iulie 2024

Uneori este greu să lași în spate sentimentele de iubire pentru fostul partener. Despărțirile nu sunt niciodată ușoare și pot să vină cu o mulțime de provocări.

Anumiți nativi din zodiac au parte de momente dificile atunci când întorc privirea asupra trecutului cu fostul iubit.

Nativii din zodiac sunt sfătuiți să fie atenți la deciziile pe care le iau și al sentimentele pe care le pun în relații care nu au avut oricum un viitor.

Reclamă

Gemeni

Nativii din zodia Gemenilor sunt copleșiți în această perioadă de sentimente de nostalgie. Pare că lucrurile sunt destul de agitată în viața ta, iar decizia de a-l contacta pe fostul partener nu este cea mai înțeleaptă, spune YourTango.com.

Cel mai bine ar fi să ceri ajutorul unei prietene și să discuți cu ea despre dorința pe care o ai când vine vorba de a discuta cu fostul partener.

Reclamă

S-ar putea ca această decizie să nu fie deloc înțeleaptă și să te pună într-o postură nefavorabilă.

Încearcă să privești viitorul și să te gândești că există un motiv întemeiat pentru care acea relație a rămas în trecutul tău. Nu lăsa nostalgia să te coplesească și să-ți întunece judecata.

Leu

Nativii din zodia Leului sunt puternici, dar au anumite slăbiciuni. Este o perioadă destul de grea pentru tine din punct de vedere emoțional.

Nu reușești să-ți găsești un partener pe care să te poți baza și îți amintești de momentele frumoase din fosta relație. S-ar putea ca pe parcursul acestei zile să încerci să iei legatura din nou cu fostul partener. Lucrurile se vor schimba treptat pentru tine.

Există posibilitatea să reiie legătura cu el și să repari ceea ce în trecut nu a funcționat. Încearcă să iei lucrurile pas cu pas și să le lași să vină natural.

Astrele te sfătuiesc să fii atentă și să nu pui prea mult suflet de la început.

Pești

Nativii din zodia Peștilor sunt cunoscuți pentru sentimentele lor profunde. Astrele spun că această zi te pune pe gânduri și te face să te gândești la momentele frumoase din trecut, spune Astrotalk.com.

S-ar putea ca acest lucru să te facă să-ți dorești să reiie legătura cu fostul partener. Încearcă să nu te simți prost dacă fostul partener nu-și dorește să se întâlnească din nou cu tine.

Există un motiv întemeiat pentru care despărțirea dintre voi a avut loc. Vei vedea că dragostea este mult mai aproape decât crezi, dar în brațele unui alt bărbat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală pe un fundal auriu
Horoscop
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024. Sunt pregătiți să se bucure de viață
Nativii care își găsesc adevărata fericire pe 5 septembrie 2024 sunt mai pregătiți decât oricând să se bucure de viață și să-și urmeze propria cale pentru a obține împlinirea sufletească care i-a cam ocolit...
2
Fată fericită stă pe o canapea cu un laptop în brațe pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024. Vezi dacă te numeri printre ele
Venus în Balanță deschide oportunități pentru optimism și romantism. 4 zodii care sunt favoritele astrelor până pe 22 septembrie 2024 își vor duce planurile la bun sfârșit. Deși nativii vor profita de aceste schimbări...
3
O femeie care prinde soarele în mâini la apus
Horoscop
Zodii care sunt norocoase până pe 8 septembrie 2024. Nativii care au șansa să-și confrunte sentimentele
Ei sunt nativii care sunt sfătuiți să vadă ce au cu adevărat în suflet. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Fecioară care sugerează ce va aduce noul ciclu de eclipsă în...
4
Georgina Rodriguez în costum de baie alături de Cristiano Ronaldo pe un iaht
Divertisment
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată
Cristiano Ronaldo a făcut dezvăluiri neașteptate despre relația sa cu Georgina Rodriguez. Jucătorul de fotbal a fost mai sincer ca niciodată. Presa susține că acesta ar fi dat de înțeles că s-a căsătorit în...
5
Magiun de prune în borcan și în linguriță, alături de prune proaspete
Rețete
Magiun de prune. Rețetă tradițională, românească
Rețeta de magiun de prune este o rețetă tradițională din bucătăria românească, foarte populară și foarte des preparată. Dacă nu ai încercat până acum rețeta, ți-o oferim detaliată mai jos. Magiunul este cunoscut pentru...
PARTENERI
×