Reclamă

Zodii care se plictisesc repede într-o relație. Nativii care își doresc povești intense de iubire

Astrologii au dezvăluit care sunt acele zodii care se plictisesc repede într-o relație. Acești nativ își doresc să trăiască povești intense de iubire și se feresc de oamenii care nu le pot aduce zâmbetul pe buze în fiecare zi. Ei sunt nativii care cu greu își întemeiază o familie.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 iunie 2024, 6:12

Ești curioasă să descoperi dacă te numeri printre zodiile care se plictisesc repede? Unii nativi sunt puternic influnețați de astre și sunt predispuși să fie mult mai sensibili. În domeniul astrologiei, anumite semne zodiacale sunt predispuse să se plictisească cu ușurință într-o relație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care se plictisesc repede într-o relație

Unele zodii iubesc cu pasiune, în timp ce altele caută orice metodă să iasă dintr-o relație. Fiecare nativ din zodic este unic în felul său și prezintă anumite trăsături de personalitate.

Dacă îți dorești o familie, poate că ar fi mai bine să stai departe de nativii care se pregătesc repede într-o relație.

Ei nu sunt pregătiți pentru lucruri serioase și își doresc doar intensitatea momentului prezent.

Aceste zodii au nevoie de o viață agitată, plină de surprize. Ele sunt zodiile care iubesc aventura și care își doresc un partener pe măsură.

Reclamă

Rac

Racul, semnul sensibil de apă, este guvernat de Luna. Acest nativ este cunoscut pentru sensibilitatea sa profundă, dar și pentru fatul că se plictisește destul de repede.

Cei născuți sub acest semn zodiacal tind să absoarbă din energiile celor din jurul lor. De multe ori, Racii ajung să fie copleșiți într-o relație.

Reclamă

Este unul dintre motivele pentru care preferă să stea departe de relațiile de iubire. Natura lor empatică face să fie în acord cu sentimentele celorlalți, dr să fie și foarte deranjați atunci când sunt criticați.

Racii nu rămân foarte mult timp într-o relație dacă simt că nu primesc ceea ce și doresc de la partener, scrie Astrology.com.

Fecioară

Fecioarele sunt analitice și atente la detalii. Acestea sunt meticuloase chiar și în abordarea pe care o au față de o relație.

Fecioarele sunt predispuse să nu rămână foarte mult timp într-o relație. Conduse de Mercur, planta comunicării și a intelectului, Fecioarele devin fixate pe defectele mnore ale partenerilor lor. 

Standardele înalte le fac pe Fecioare să fie selective cu partenerii de cuplu. Aceste zodii beneficiază de o flexibilitate aparte în relația de cuplu.

Scorpion

Scorpionii sunt pasionali și secretoși. Aceste semne zodiacale se plictisesc destul de repede lângă un partener care nu le trezește interesul.

Conduși de Pluto, Scorpionii posedă o abilitate înnăscută de a pătrunde însufletul omanilor din juru lor. Totuși, pluto este planeta transformării și a puterii.

Astfel, Scorpionii își pot schimba rapid sentimentele și pot ajunge să se despartă de partenerul care nu le mai îndeplinește cerințele, scrie YourTango.com.

Pești

Peștii sunt zodii de apă. Acești nativi sunt visători și sunt conduși de planeta Neptun. Neptun este considerată planeta iluziei și a spiritualității.

Peștii sunt empatici și se adaptează cu ușurință la emoțiile celorlalți. Peștii se pot fi ușor deranjați de suferința altora sau de realitățile dure ale lumii care îi înconjoară.

Este important ca Peștii să stabilească limite sănătoase în relație. Dacă acest lucru nu se întâmplă, atunci Peștii vor alege să plece din relație. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rochie violet și reprezintă zodia nefericită a lunii iulie 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii iulie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza banilor
Zodia nefericită a lunii iulie 2024 se confruntă cu probleme în această perioadă. Astrologii susțin că zodia care va avea parte de clipe dificile pe parcursul acestei luni este reprezentată de Leu. Această zodie...
2
Dulceață de smochine fără zahăr în borcan cu linguriță
Rețete
Dulceață de smochine fără zahăr. Cum faci un desert delicios din doar 4 ingrediente
Dacă îți plac smochinele și vrei să te bucuri de gustul lor pe tot parcursul anului, le poți conserva la borcan, preparând rețeta de dulceață de smochine fără zahăr. Este o alternativă sănătoasă și...
3
femeie frumoasă îmbrăcată într-o bluză galbenă pe un fndal albastru deschis
Horoscop
Care sunt cele mai pretențioase zodii. Ce așteptări au de la viață
Acești nativi reușesc să întoarcă fiecare situație în favoarea lor. Află care sunt cele mai pretențioase zodii și vezi cum să le gestionezi comportamentul. Fiecare are acel prieten care își dorește fiecare lucru în...
4
Regele Felipe se salută cu fiica sa, Prințesa Leonor
Familia Regală
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer
Regele Felipe și Regina Letizia o copleșesc cu afecțiune pe Prințesa Leonor. Tânăra a absolvit școala militară și a devenit oficial ofițer. Părinții mândri au avut emoții care au trecut dincolo de statutul lor...
5
cerul luminat de luna plină într-o noapte cu nori răzleți
Horoscop
Calendarul fazelor lunii în iulie 2024. Când e Luna Nouă și pe ce dată pică Luna Plină
Fiecare moment al astrului văzut pe cer este la fel de important. Află care este calendarul fazelor lunii în iulie 2024 și vezi cele mai deosebite momente. Atunci când este Lună Nouă este momentul...
PARTENERI
×