Reclamă

Zodii care trec greu peste o despărțire. Acești nativi nu pot lăsa trecutul în spate

Există anumite zodii care trec cu greu peste o despărțire. Acești nativi sunt extrem de sensibili și nu reușeasc să lase trecutul în spate. Se desprind cu greu de foștii parteneri și au nevoie de o perioadă foarte lungă de timp pentru a-și vindeca rănile.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 noiembrie 2023, 6:08 / Actualizat: 10 noiembrie 2023, 9:35

Mult aspecte ce țin de viața noastră personală sunt influențate de zodia în care ne-am născut. Acest lucru se întâmplă și în cazul despărțirilor. Anumiți nativi se implică în totalitate într-o relație, ar atunci când lucrurile nu mai merg ei nu pot accepta o asemenea situație.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodii care trec greu peste o despărțire

Zodiile care trec cu greu peste o despărțire sunt în general sensibile, dar și orgolioase. Există nativii care nu pot uita trecutul din cauza sentimentelor puternice de dor. Însă există și zodii care nu acceptă că au fost părăsite și se încăpățânează să se întoarcă la fostul partener.

El sunt zodiile care vor să demonstreze co pot salva o relație, în ciuda faptului că aceasta ar putea să devină cu adevărat toxică.

Berbec

Berbecii se numără printre zodiile care trec cu greu peste o despărțire. Acești nativi iubesc cu patos, sunt foarte dedicați și încearcă să se asigure că aleg partenerul potrivit din prima.

Reclamă

Pentru un Berbec este greu să accepte faptul că ar fi putut lua o decizie greșită, fiind unul dintre motivele pentru care acest nativ va încerca să salveze o relație cu orice preț.

Berbecii vor lupta până la final pentru povestea lor de iubire. Atunci când vor ajunge la momentul despărțirii, cel mai probabil ei se vor opune și vor încerca să găsească motive pentru care relația ar putea continua, scrie YourTango.com.

Berbecii nu pot accepta că sunt părăsiți. Aceștia vor prefera să se împace cu fostul partener, iar dacă lucrurile nu vor merge în direcția cea bună se vor asigura că de data aceasta sunt primii care pleacă din relație.

Reclamă

Gemeni

Nativii din zodia Gemenilor iubesc cu tot sufletul. Aceștia cred în iubirea adevărată și încearcă să aibe parte de povești de iubire desprinse din filme. Gemenii nu se îndrăgostesc foarte ușor, dar atunci când o fac se asigură că se implică în totalitate.

Acești nativi vor face mereu tot ce le stă în putință pentru a face lucrurile să funcționeze în relația lor de iubire. Pe cât iubesc de mult, pe atât uită de greu.

Gemenii se hrănesc cu amintirea momentelor frumoase petrecute alături de fostul partener. Atunci când vine vorba de o despărțire, acești nativi trec cu greu peste un eșec în dragoste, după cum scrie Astrology.com.

Pești

Nativii din zodia Peștilor sunt sensibili și empatici. Aceste zodii de apă sunt romantice. Ele își doresc relații înc are să se simtă iubite și să poată oferi iubire. Este greu pentru o astfel de zodie să accepte faptul că o relație a ajuns la final.

Peștii nu vor cere foarte multe explicații, dar vor suferi o perioadă lungă de timp chiar și după o relație care nu a apucat ă se dezvolte.

Pentru ei este greu să treacă singuri peste despărțire. De multe ori au nevoie de sprijinul prietenilor apropiați pentru a se putea pune din nou pe picioare și pentru a vedea lumea cu alți ochi. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×