Reclamă

Zodii care trec greu peste o despărțire. Acești nativi nu pot lăsa trecutul în spate

Există anumite zodii care trec cu greu peste o despărțire. Acești nativi sunt extrem de sensibili și nu reușeasc să lase trecutul în spate. Se desprind cu greu de foștii parteneri și au nevoie de o perioadă foarte lungă de timp pentru a-și vindeca rănile.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 noiembrie 2023, 6:08 / Actualizat: 10 noiembrie 2023, 9:35

Mult aspecte ce țin de viața noastră personală sunt influențate de zodia în care ne-am născut. Acest lucru se întâmplă și în cazul despărțirilor. Anumiți nativi se implică în totalitate într-o relație, ar atunci când lucrurile nu mai merg ei nu pot accepta o asemenea situație.

Zodii care trec greu peste o despărțire

Zodiile care trec cu greu peste o despărțire sunt în general sensibile, dar și orgolioase. Există nativii care nu pot uita trecutul din cauza sentimentelor puternice de dor. Însă există și zodii care nu acceptă că au fost părăsite și se încăpățânează să se întoarcă la fostul partener.

El sunt zodiile care vor să demonstreze co pot salva o relație, în ciuda faptului că aceasta ar putea să devină cu adevărat toxică.

Berbec

Berbecii se numără printre zodiile care trec cu greu peste o despărțire. Acești nativi iubesc cu patos, sunt foarte dedicați și încearcă să se asigure că aleg partenerul potrivit din prima.

Reclamă

Pentru un Berbec este greu să accepte faptul că ar fi putut lua o decizie greșită, fiind unul dintre motivele pentru care acest nativ va încerca să salveze o relație cu orice preț.

Berbecii vor lupta până la final pentru povestea lor de iubire. Atunci când vor ajunge la momentul despărțirii, cel mai probabil ei se vor opune și vor încerca să găsească motive pentru care relația ar putea continua, scrie YourTango.com.

Berbecii nu pot accepta că sunt părăsiți. Aceștia vor prefera să se împace cu fostul partener, iar dacă lucrurile nu vor merge în direcția cea bună se vor asigura că de data aceasta sunt primii care pleacă din relație.

Reclamă

Gemeni

Nativii din zodia Gemenilor iubesc cu tot sufletul. Aceștia cred în iubirea adevărată și încearcă să aibe parte de povești de iubire desprinse din filme. Gemenii nu se îndrăgostesc foarte ușor, dar atunci când o fac se asigură că se implică în totalitate.

Acești nativi vor face mereu tot ce le stă în putință pentru a face lucrurile să funcționeze în relația lor de iubire. Pe cât iubesc de mult, pe atât uită de greu.

Gemenii se hrănesc cu amintirea momentelor frumoase petrecute alături de fostul partener. Atunci când vine vorba de o despărțire, acești nativi trec cu greu peste un eșec în dragoste, după cum scrie Astrology.com.

Pești

Nativii din zodia Peștilor sunt sensibili și empatici. Aceste zodii de apă sunt romantice. Ele își doresc relații înc are să se simtă iubite și să poată oferi iubire. Este greu pentru o astfel de zodie să accepte faptul că o relație a ajuns la final.

Peștii nu vor cere foarte multe explicații, dar vor suferi o perioadă lungă de timp chiar și după o relație care nu a apucat ă se dezvolte.

Pentru ei este greu să treacă singuri peste despărțire. De multe ori au nevoie de sprijinul prietenilor apropiați pentru a se putea pune din nou pe picioare și pentru a vedea lumea cu alți ochi. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×