Reclamă

Zodiile care se vor confrunta cu mari provocări pe data de 7 noiembrie 2023. Nativii care vor avea parte de nervi și frustrări

Dacă te trezești în această zi a lunii noiembrie întrebându-te cum te cheamă, probabil că te poți gândi mai atent la ce faci cu viața ta. Zodiile care se vor confrunta cu mari provocări pe data de 7 noiembrie 2023. Ei sunt nativii care vor avea parte de nervi și frustrări.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 noiembrie 2023, 7:11

Fiindcă este noiembrie, suntem puși aproape instantaneu în gardă pentru presiunea finalului de an. Cu siguranță fiecare dintre noi va merge la lista de rezoluții de la începutul anului pentru a verifica ce mai are de bifat. Dar până la finalul de an, mai avem zodiile care se vor confrunta cu mari provocări pe data de 7 noiembrie 2023. Nu degeaba se spune că trebuie să ne concentrăm pe ziua în curs și să lăsăm și timpul să rezolve altele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zodiile care se vor confrunta cu mari provocări pe data de 7 noiembrie 2023

Pentru trei semne zodiacale, ziua de 7 noiembrie va declanșa o teamp care nu are neapărat o bază solidă. Astrele spun că dacă astăzi pot ține teama la minimum, se pot numi eroi.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Deși nu vrei să fii cea mai dezamăgită, nu ești încă pregătită să îmbrățișezi ideea că este într-adevăr toamna. Este sezonul pentru genul de veselie pe care pur și simplu nu o ai în tine acum. În timpul tranzitului din pătratul Lunii Neptun, vei avea unul dintre acele momente rare din istoria zodiei tale. Pur și simplu nu vrei să te bucuri de nimic. De fapt, ziua de 7 noiembrie 2023, scoate în evidență tendința din tine de a dori să dormi cât mai mult.

Din păcate, asta nu se va întâmpla, deoarece responsabilitățile nu încetează niciodată să se epuizeze. Cu siguranță toată lumea simte asta la un moment dat. Dar pentru tine, „a te implica” înseamnă doar eliminarea energiei pe care pur și simplu nu o ai.

Reclamă

Leu (23 iulie – 22 august)

Este 7 noiembrie și nu ai de ce să te plângi, deci ce faci? Așa lucrează Moon square Neptun asupra psihicului tău. Dacă nu te simți în conflict cu ceva sau cineva, atunci ai grijă să găsești ceva. Îți vei concentra atenția asupra lui. Din nefericire pentru partenerul tău de cuplu, este mai mult ca probabil să fie el ținta ta.

Simțiți un curent ciudat de energie negativă care se răspândește. Pe măsură ce merge cu tine, îți place să scapi de acea energie prin critică. În timpul Moon Square Neptun, vei descoperi că partenerul tău este ținta perfectă pentru „critica” ta.

Reclamă

Chiar dacă ai o zi liberă și nu poți face absolut nimic, tot vei găsi lucruri de care să te plângi. Păstrează-ți complexul de superioritate pentru tine astăzi, dacă este posibil.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Prima parte a lunii noiembrie îți duce acasă ideea că încă nu ai realizat nimic și deja e sfârșitul anului. Nu e ca și cum n-ai fi făcut nimic, dar acel proiect pe care ai vrut să-l realizezi până acum este încă în standby. Autocritica este cadoul pe care ți-l faci în această zi a lunii noiembrie.

Acest lucru este, desigur, total intim, deoarece nu-ți place să recunoști altora că te îndoiești vreodată de tine. Problema aici este că în timpul tranzitului pătratului Luna Neptun, se pare că ești ținta ta numărului unu și trebuie să faci tot ce poți să scapi cât mai repede de această energie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×