Reclamă

Zodiile care se vor confrunta cu mari provocări pe data de 7 noiembrie 2023. Nativii care vor avea parte de nervi și frustrări

Dacă te trezești în această zi a lunii noiembrie întrebându-te cum te cheamă, probabil că te poți gândi mai atent la ce faci cu viața ta. Zodiile care se vor confrunta cu mari provocări pe data de 7 noiembrie 2023. Ei sunt nativii care vor avea parte de nervi și frustrări.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 noiembrie 2023, 7:11

Fiindcă este noiembrie, suntem puși aproape instantaneu în gardă pentru presiunea finalului de an. Cu siguranță fiecare dintre noi va merge la lista de rezoluții de la începutul anului pentru a verifica ce mai are de bifat. Dar până la finalul de an, mai avem zodiile care se vor confrunta cu mari provocări pe data de 7 noiembrie 2023. Nu degeaba se spune că trebuie să ne concentrăm pe ziua în curs și să lăsăm și timpul să rezolve altele.

Zodiile care se vor confrunta cu mari provocări pe data de 7 noiembrie 2023

Pentru trei semne zodiacale, ziua de 7 noiembrie va declanșa o teamp care nu are neapărat o bază solidă. Astrele spun că dacă astăzi pot ține teama la minimum, se pot numi eroi.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Deși nu vrei să fii cea mai dezamăgită, nu ești încă pregătită să îmbrățișezi ideea că este într-adevăr toamna. Este sezonul pentru genul de veselie pe care pur și simplu nu o ai în tine acum. În timpul tranzitului din pătratul Lunii Neptun, vei avea unul dintre acele momente rare din istoria zodiei tale. Pur și simplu nu vrei să te bucuri de nimic. De fapt, ziua de 7 noiembrie 2023, scoate în evidență tendința din tine de a dori să dormi cât mai mult.

Din păcate, asta nu se va întâmpla, deoarece responsabilitățile nu încetează niciodată să se epuizeze. Cu siguranță toată lumea simte asta la un moment dat. Dar pentru tine, „a te implica” înseamnă doar eliminarea energiei pe care pur și simplu nu o ai.

Reclamă

Leu (23 iulie – 22 august)

Este 7 noiembrie și nu ai de ce să te plângi, deci ce faci? Așa lucrează Moon square Neptun asupra psihicului tău. Dacă nu te simți în conflict cu ceva sau cineva, atunci ai grijă să găsești ceva. Îți vei concentra atenția asupra lui. Din nefericire pentru partenerul tău de cuplu, este mai mult ca probabil să fie el ținta ta.

Simțiți un curent ciudat de energie negativă care se răspândește. Pe măsură ce merge cu tine, îți place să scapi de acea energie prin critică. În timpul Moon Square Neptun, vei descoperi că partenerul tău este ținta perfectă pentru „critica” ta.

Reclamă

Chiar dacă ai o zi liberă și nu poți face absolut nimic, tot vei găsi lucruri de care să te plângi. Păstrează-ți complexul de superioritate pentru tine astăzi, dacă este posibil.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Prima parte a lunii noiembrie îți duce acasă ideea că încă nu ai realizat nimic și deja e sfârșitul anului. Nu e ca și cum n-ai fi făcut nimic, dar acel proiect pe care ai vrut să-l realizezi până acum este încă în standby. Autocritica este cadoul pe care ți-l faci în această zi a lunii noiembrie.

Acest lucru este, desigur, total intim, deoarece nu-ți place să recunoști altora că te îndoiești vreodată de tine. Problema aici este că în timpul tranzitului pătratului Luna Neptun, se pare că ești ținta ta numărului unu și trebuie să faci tot ce poți să scapi cât mai repede de această energie.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Parteneri care stau îmbrățișați în pădure și zâmbesc pe un fundal de toamnă
Horoscop
3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023. Vezi dacă te numeri printre ele
A venit acel momentul al anului în care numărăm zilele până vom ajunge la un nou 1 ianuarie. Până atunci, 3 zodii care au noroc în dragoste pe 2 decembrie 2023 vor finaliza perioada...
2
O femeie frumoasă care stă acoperită cu un cardigan alb cu pene
Horoscop
Ce zodie e în decembrie. Calități și defecte ale persoanelor născute în această lună
Pe măsură ce anul se apropie de sfârșit, cei născuți în decembrie sunt sub semnul zodiacal Săgetător sau Capricorn. Simbolizat de arcaș, Săgetătorii sunt cunoscuți pentru natura lor aventuroasă, curiozitatea intelectuală și deschiderea în...
3
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023. Balanțele își găsesc sufletul pereche
Astrele aduc surprize pentru toți nativii din zodiac la final de an. Astfel, horoscopul dragostei pentru luna decembrie 2023 clarifică multe situații dificile. Între 4 și 29 decembrie, Venus le aduce Balanțelor sufletul pereche,...
4
Imagine de la târgul de Crăciun din Craiova
Timp liber
Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Ce oraș din România se află pe listă
De la Budapesta la Praga, mergi mai departe pentru cumpărăturile tale festive anul acesta. Ele sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Europa de vizitat în 2023. Nu ezita să te bucuri de...
5
O femeie frumoasă care aleargă pentru a ilustra ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi zilnic
Sănătate
Ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi. Schimbările pe care le poți resimți rapid
Oare ce se întâmplă în corpul tău dacă alergi în fiecare zi? Multe persoane care iubesc să alerge și-au pus această întrebare. Au achiziționat aparatele ideale de măsurare a efortului fizic. Pentru mulți alergatul...
PARTENERI
×