Reclamă

3 semne zodiacale care se simt mai fericite după o despărțire. Nativii care și-au dat seama ce vor cu adevărat

3 semne zodiacale se simt mai fericite după o despărțire sunt cele care au spus că a venit timpul să-și permită puțină bucurie în viață. Ei sunt nativii care tocmai au încheiat o relație pe termen lung și au realizat că le este mult mai bine așa.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 20 octombrie 2023, 7:34

Nativii care se bucură de statutul de oameni singuri și merituoși sunt cei din lista de mai jos. Ei au speranța și rezistența de care au nevoie nu numai pentru a trece peste replicile despărțirii, ci și pentru a se iubi mai mult pe ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 semne zodiacale se simt mai fericite după o despărțire

După despărțirea lor, aceste trei semne zodiacale se vor simți ce înseamnă cu adevărat dragostea și viața. Nativii aceștia și-au luat inima în dinți și au pus punct unei situații pe care nu și-o mai doreau de ceva vreme.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu e ca și cum despărțirea a fost primul lucru pe care l-ai avut în minte când te-ai întâlnit cu persoana cu care simți că ai petrecut mult prea mult timp în ultimele luni. Pe măsură ce timpul a trecut, ai ajuns să observi că locul tău nu este lângă acest om. A fi în relația din care tocmai ai ieșit a fost o pedeapsă pe care acum o consideri timp pierdut.

Semiluna Crescentă în Săgetător scoate la iveală acele sentimente de libertate și te lasă să știi că ai scăpat din Fecioară. Ar trebui să fii mulțumită de noua ta direcție. Sigur, a fost nevoie de ceva timp pentru a ajunge în acest loc unde totul ți se pare bine.

Reclamă

Poate că a durat mult să ajungi aici, dar te simți fericită. Asta înseamnă că ai făcut ceea ce trebuie. Acum, ieși din lumea aceasta și trăiește-ți viața!

Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Când Luna se îndreaptă spre Săgetător, nu poți să nu simți că toate deciziile tale anterioare de a te despărți au fost cele corecte. Doar tu și numai tu știi prin ce ai trecut în acea dragoste în care te-ai temut. Numai tu poți știi ce înseamnă pentru libertatea. A venit ziua în care vei începe în sfârșit să zâmbești din nou.

Reclamă

S-ar putea chiar să râzi în timp ce te uiți la unele dintre lucrurile pe care le-ai îndurat. Te simțeai groaznic atunci, dar acum simți acest sentiment intens de eliberare, ca și cum ai putea respira liberă pentru prima dată după ani întregi. Energia Săgetătorului încurajează sentimentele de independență.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Probabil că nu te-ai gândit niciodată că va veni ziua în care te vei simți bucuroasă de ideea de a te despărți de cineva. Acum ești mai pregătită ca oricând să începi să zâmbești din nou. S-a întâmplat. Acel moment de „clic” s-a întâmplat în sfârșit. Nu mai porți acel morman de durere în inimă. Este timpul să arunci totul la gunoi și să zâmbești.

În timpul Semilunii în Săgetător, vei simți ca și cum, pentru prima dată te poți simți fericită cu privire la viitorul tău. În timp ce erai cu persoana de care tocmai te-ai despărțit, ai învățat că în viață există mai mult decât să prefaci pentru a le demonstra altora că poți fi „la fel ca ei”. Au trecut vremurile în care trebuie să fii la înălțimea așteptărilor oricui. Astăzi este pentru tine. Viitorul este al tău pentru a cere ceea ce ți se cuvine.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×