Reclamă

3 zodii ale căror relații se îmbunătățesc pe 15 mai 2024. Nativii care vor avea curajul să spună nu

De câte ori ai simțit că oamenii din viața ta nu îți cunosc adevărata valoare? Nu trebuie să consideri aceste lucruri ca fiind orgoliu sau mândrie. Din păcate, ritmul alert în care trăim nu ne mai lasă să punem preț pe anumite lucrui care chiar contează. Cu toate acestea, ai mai jos lista cu 3 zodii ale căror relații se îmbunătățesc pe 15 mai 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 mai 2024, 7:21

În timpul tranzitelor cosmice, nativii de mai jos își vor da seama că cei din jur au profitat de ei și asta nu îi încântă deloc. Chiar dacă nu ai pus preț pe părerea celor din jur, Universul le dă acum curajul de care au nevoie ca să se impună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii ale căror relații se îmbunătățesc pe 15 mai 2024

Totuși, acesta este și punctul de cotitură, deoarece Pluto nu dezamăgește niciodată. În timp ce lecțiile pot dura ceva timp, lecția pe care trei zodii o vor învăța pe data de 15 mai este cea care ne spune să ne apărăm și să o facem dem. Nativii de mai jos sunt îndemnați să ceară respect. Sunt puternici și vor învăța să spună NU dacă asta își doresc.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Te-ai blocat mult când vine vorba de modul în care anumiți oameni din viața ta te tratează. Este suficient și pe 15 mai vei face niște schimbări în viața ta. Știi cine ești. Deși se pare că există unii oameni în jur cărora parcă nu-ți pot aprecia valoarea, este timpul să le întorci spatele.

Luna opusă lui Pluto este despre schimbare. Pe 15 mai vei ști, de fapt, că ai fost devalorizată în fața celor cu care lucrezi, dar nu vei mai accepta. Nu-ți pasă de consecințe pentru că a fi sinceră cu tine însuți este mai important decât a cunoaște concepția altcuiva despre cine ești.

Reclamă

Vei avea parte de o mare surpriză. Când le vei arăta altora că ești o persoană care se respectă și nu va accepta să fie defăimată, vei observa că dintr-o dată, toată lumea te respectă. Uneori, totul este să-i faci pe oameni să înțeleagă de fapt ceea ce vrei tu.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ai văzut cum e să dăruiești și să le dai celor din jur ceea e au nevoie de la tine. Cu toate acestea, nu ești o mașinărie, iar pe 15 mai vei reuși să te impui în fața celor care te-au devalorizat. Ești puternică și înțeleaptă.

Reclamă

În timpul tranzitului Lunii vizavi de Pluto, le vei arăta o dată pentru totdeauna că NU ești o mașinărie. Ești o persoană cu putere și valoare. Îți cunoști valoarea și te vei asigura că toată lumea din jurul tău o simte.

Acesta este momentul în care îți recâștigi stima de sine și o vei purta cu tine tot restul vieții. Să știi că ești o mare putere nu este suficient dacă continui să îi lași să profite de tine. Pune în practică puterea pe care o ai și fă-o cu multă înțelepciune.

Pești: 19 februarie – 20 martie

A fi o persoană blândă și sensibilă nu înseamnă neapărat că ești un om de care cei din jur pot profita. Din păcate, din cauza supunerii tale totale, acesta a ajuns să fie modul în care te percep alții. În realitate ești la fel de puternică, dar partea ta snesibilă i-a făcut pe alții să creadă că ești slabă sau nedemnă de anumite feluri de respect. Asta te enervează, dar tu știi mai bine care e valoarea ta.

Luna opusă lui Pluto te va face să realizezi că ai fost împinsă deoparte de cei care nu te văd ca având curajul să-ți îndeplinești sarcina și pur și simplu nu este adevărat. Simți că oamenii din viața ta nu știu clar cine ești sau ce meriti și vrei să le arăți asta pe data de 15 mai 2024. Ai grijă la deciziile pe care le iei, să nu fie din impuls.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×