Reclamă

3 zodii ale căror relații se îmbunătățesc pe 15 mai 2024. Nativii care vor avea curajul să spună nu

De câte ori ai simțit că oamenii din viața ta nu îți cunosc adevărata valoare? Nu trebuie să consideri aceste lucruri ca fiind orgoliu sau mândrie. Din păcate, ritmul alert în care trăim nu ne mai lasă să punem preț pe anumite lucrui care chiar contează. Cu toate acestea, ai mai jos lista cu 3 zodii ale căror relații se îmbunătățesc pe 15 mai 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 mai 2024, 7:21

În timpul tranzitelor cosmice, nativii de mai jos își vor da seama că cei din jur au profitat de ei și asta nu îi încântă deloc. Chiar dacă nu ai pus preț pe părerea celor din jur, Universul le dă acum curajul de care au nevoie ca să se impună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

3 zodii ale căror relații se îmbunătățesc pe 15 mai 2024

Totuși, acesta este și punctul de cotitură, deoarece Pluto nu dezamăgește niciodată. În timp ce lecțiile pot dura ceva timp, lecția pe care trei zodii o vor învăța pe data de 15 mai este cea care ne spune să ne apărăm și să o facem dem. Nativii de mai jos sunt îndemnați să ceară respect. Sunt puternici și vor învăța să spună NU dacă asta își doresc.

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Te-ai blocat mult când vine vorba de modul în care anumiți oameni din viața ta te tratează. Este suficient și pe 15 mai vei face niște schimbări în viața ta. Știi cine ești. Deși se pare că există unii oameni în jur cărora parcă nu-ți pot aprecia valoarea, este timpul să le întorci spatele.

Luna opusă lui Pluto este despre schimbare. Pe 15 mai vei ști, de fapt, că ai fost devalorizată în fața celor cu care lucrezi, dar nu vei mai accepta. Nu-ți pasă de consecințe pentru că a fi sinceră cu tine însuți este mai important decât a cunoaște concepția altcuiva despre cine ești.

Reclamă

Vei avea parte de o mare surpriză. Când le vei arăta altora că ești o persoană care se respectă și nu va accepta să fie defăimată, vei observa că dintr-o dată, toată lumea te respectă. Uneori, totul este să-i faci pe oameni să înțeleagă de fapt ceea ce vrei tu.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Ai văzut cum e să dăruiești și să le dai celor din jur ceea e au nevoie de la tine. Cu toate acestea, nu ești o mașinărie, iar pe 15 mai vei reuși să te impui în fața celor care te-au devalorizat. Ești puternică și înțeleaptă.

Reclamă

În timpul tranzitului Lunii vizavi de Pluto, le vei arăta o dată pentru totdeauna că NU ești o mașinărie. Ești o persoană cu putere și valoare. Îți cunoști valoarea și te vei asigura că toată lumea din jurul tău o simte.

Acesta este momentul în care îți recâștigi stima de sine și o vei purta cu tine tot restul vieții. Să știi că ești o mare putere nu este suficient dacă continui să îi lași să profite de tine. Pune în practică puterea pe care o ai și fă-o cu multă înțelepciune.

Pești: 19 februarie – 20 martie

A fi o persoană blândă și sensibilă nu înseamnă neapărat că ești un om de care cei din jur pot profita. Din păcate, din cauza supunerii tale totale, acesta a ajuns să fie modul în care te percep alții. În realitate ești la fel de puternică, dar partea ta snesibilă i-a făcut pe alții să creadă că ești slabă sau nedemnă de anumite feluri de respect. Asta te enervează, dar tu știi mai bine care e valoarea ta.

Luna opusă lui Pluto te va face să realizezi că ai fost împinsă deoparte de cei care nu te văd ca având curajul să-ți îndeplinești sarcina și pur și simplu nu este adevărat. Simți că oamenii din viața ta nu știu clar cine ești sau ce meriti și vrei să le arăți asta pe data de 15 mai 2024. Ai grijă la deciziile pe care le iei, să nu fie din impuls.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×