Reclamă

Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări semnificative ce își vor vedea rezultatele în viitor. Sezonul Taurului se încheie, nu înainte de a lăsa în urmă modificări vizibile.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 13 mai 2024, 9:38
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte / Shutterstock

Pe 13 mai are loc o conjuncție a Soarelui cu Uranus în Taur, ceea ce înseamnă că zodiile sunt profund afectate. Va fi o perioadă plină de dinamism, atât pe plan personal cât și profesional. Nu este cazul ca nativii să iasă prea mult în evidență.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024

Evenimentele benefice ale diverselor modificări astrale se vor vedea atât în plan fizic cât și emoțional. Nativii se vor simți mai generoși, cu gândul de a dărui mai departe ce au câștigat pe cont propriu. Vezi ce te așteaptă în funcție de zodia ta din articolul de mai jos.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt determinați să își facă curat în viața sentimentală. Simt că nu se ridică la înălțimea așteptărilor celorlalți și își doresc mai mult de la propria persoană. Vor să petreacă o vreme singuri. Își dau seama dacă au nevoie de o altă prezență în viața lor, strict când vine vorba despre relații. Este posibil să observe lucruri interesante. Au o perioadă norocoasă pe toate planuri.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur sunt foarte entuziasmați în ceea ce-i privește. Această perioadă este extrem de favorabilă, atât pe plan personal cât și profesional. Se gândesc la viitor și fac multe planuri în acest sens. Stabilesc vacanțe cu prietenii pentru perioada verii.

Cei singuri sunt pregătiți să-și întâlnească marea dragoste spre finalul lunii mai. Sunt sfătuiți să se lase purtați de val.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt pregătiți să-și întâmpine propriul sezon cu energie pozitivă. Se bucură de situațiile pozitive din viața lor, iar pe cele negative le traversează cu ușurință. Trăiesc momente frumoase alături de cei dragi. Cei care se află deja într-o relație sunt răsfățați. Pentru cei singuri, este momentul marilor descoperiri.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Pentru nativii Rac este o perioadă complicată. Vor să ia multe decizii și se bazează pe drumul pe care l-au pornit deja. Este recomandat să fie atenți la ceea ce le spun prietenii. Familia le este alături în orice situație, însă aceștia vor să se îndepărteze de toți. Configurația astrelor îi aduce într-un punct de cotitură al vieții. Pentru cei singuri, căminul lor va fi într-un final schimbat.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu au parte de o săptămână dificilă. Planurile pe care și le-au făcut alături de prieteni par să nu dea roade. Descoperă ulterior alți oameni care i-ar putea ajuta să-și ducă la îndeplinire anumite vise. Nu mai știu în cine să aibă încredere și se simt încolțiți din toate părțile, spune Yourtango.com. Pentru cei singuri este vorba despre un eșec amoros care îi va face să sufere.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară sunt înconjurați de oameni dragi în această perioadă, ceea ce îi face să fie mult mai încrezători în forțele proprii. Alături de partenerul de viață discută planuri de viitor care se vor materializa foarte repede. Este foarte important să rămână deschiși în comunicare. Pentru cei singuri, iubirea s-ar putea să-i ia prin surprindere. Trebuie să aibă încredere, asta pentru că pe toate planurile lucrurile merg bine.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt fericiți în această perioadă. Nimic nu pare că le poate strica starea de spirit. La locul de muncă duc la bun sfârșit planurile pe care le-au început, arată Astrology.com. Trăiesc o situație dificilă pe plan personal, însă sprijinul partenerului se observă imediat. Dacă nu sunt într-o relație, vor începe una în scurtă vreme. Se gândesc la ideea de a-și împărți viața cu altcineva.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au parte de noroc la mijlocul lunii iunie. Se gândesc deseori la viitor și fac planuri în acest sens. Vor să facă o achiziție importantă și sunt sprijiniți de partener. Poate fi vorba despre un apartament sau o mașină. Cei singuri au viața dată peste cap și nu prea știu cum să rezolve situațiile stresante. Sunt sfătuiți să se pregătească pentru un carusel de emoții.

Află totul despre nativii Scorpion, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător au parte de conflicte la locul de muncă. Nu-și mai găsesc liniștea, chiar dacă până acum se bazau pe ajutorul colegilor. Vor să-și spună adevărul, însă le este teamă. În cadrul relației par să distrugă ceea ce au construit pe parcurs și se simt vinovați. Cu sănătatea nu stau bine, însă anumite controale de rutină îi pot ajuta în acest sens.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn au de luat o decizie dificilă pentru viitor. Se gândesc să-și înființeze propria afacere. Cu toate acestea, gândul că lasă în urmă ani de muncă în domeniul preferat, îi sperie. Este recomandat să abordeze această situație cu calm. În relație au nevoie de comunicare. Un prieteni mai vechi le oferă un sfat valoros.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător sunt surprinși cu daruri în această săptămână. La locul de muncă se simt cei mai răsfățați. Pot să construiască proiecte importante, asta pentru că și-au dovedit valoarea de-a lungul timpului. Petrec clipe importante alături de partener și își spun dorințele. Este posibil ca cei singuri să întâlnească atracții neașteptate.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești traversează o săptămână interesantă. Se grăbesc să finalizeze anumite proiecte la locul de muncă. Primesc vești din partea unor membrii ai familiei, însă nu știu cum să reacționeze. Atitudinea pe care o resimt din partea prietenilor li se pare jignitoare. În preajma lor, toată lumea pare să se ascundă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
O femeie care se privește în oglindă și se îmbrățișează în timp ce își spune o afirmație puternică
Horoscop
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă. Care este cel mai nou trend în manifestare
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă, așa sună cel mai recent îndemn al experților în manifestare. Trendul a devenit viral în mediul online și nu...
3
Eiza Gonzalez ia masa alături de noul ei iubit
Divertisment
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Cine este bărbatul care a ajuns la inima superbei actrițe
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Actrița a fost fotografiată în Notting Hill alături de bărbatul care se pare că i-a câștigat inima frumoasei actrițe. Partenerul ei actual este modelul Guy Binns. Vedeta de...
4
Pietrele zodicale aranjate pe un calendar al zodiilor pentru a ilustra puterea acestora
Horoscop
Cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Sfaturi simple și utile
Semnele zodiacale pot avea un impact major asupra noastră. Descoperă cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Aceste sfaturi te vor ajuta să manifești în Univers tot ceea ce îți dorești....
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×