Reclamă

3 zodii care au parte de cele mai mari provocări ale vieții în săptămâna 13 – 19 noiembrie 2023. E timpul să acționeze

Este timpul să acționezi sau să rămâi în urmă în săptămâna 13 – 19 noiembrie 2023. Vezi dacă te afli pe lista cu cele 3 zodii care au parte de cele mai mari provocări ale vieții în această săptămână.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 14 noiembrie 2023, 7:23

În săptămâna 13 - 19 noiembrie 2023, trei zodii ar putea simți provocarea în timpul unor situații destul de dure. Chiar dacă totul se poate rezolva, energia pe care o ai s-ar putea să ajungă la minimum după aceste situații destul de tensionate.

3 zodii care au parte de cele mai mari provocări ale vieții în săptămâna 13 – 19 noiembrie 2023

În perioada 13 – 19 noiembrie 2023, vei descoperi că trebuie să te pregătești pentru că vei fi trasă la răspundere nu numai pentru ceea ce ai făcut, ci și pentru ceea ce ai promis că vei face. Săptămâna aceasta a început cu o Lună Nouă în Scorpion, care acționează ca un punct de cotitură pentru multe semne zodiacale. Asta înseamnă că este timpul să acționezi sau să rămâi la nivelul la care ești.

Săptămâna aceasta aduce Luna opusă lui Uranus, ceea ce va pune la încercare simțul individualității. Partea pozitivă este că ultima zi a săptămânii te va face să te bucuri de balsamul vindecător al lui Venus trigon lunar, așa că, într-un fel, orice s-ar întâmpla, totul va fi bine.

Rac (21 iunie – 22 iulie)

Până azi ai fost pe deplin în ideea de pace, liniște și securitate. Deși cu siguranță vei primi ceea ce ai nevoie, s-ar putea să descoperi că obținerea a ceea ce vrei vine pe calea cea mai grea. Toate eforturile tale sunt puse la încercare de oameni care nu au cele mai bune intenții.

Reclamă

Ceea ce vei vedea în săptămâna 13 – 19 noiembrie 2023 este că nu toată lumea este de partea ta, dar asta îți dă și de gândit cu privire la oamenii pe care să-i eviți. Odată ce înțelegi ideea că nu toată lumea este cel mai mare fan al tău, vei realiza simultan că nu ai nevoie de ei în preajma ta și că dacă este cineva aici care te sprijină tu ești singura persoană. Săptămâna aceasta poate fi grea, dar vei reuși, asta e sigur.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Săptămâna aceasta te-a făcut să te joci cu propriile emoții, totul într-o singură zi. Cu Luna Nouă în Scorpion ești deja în defensivă. Știi că ești singura persoană din lumea ta care te va apăra. Dacă ai de făcut o alegere crucială, o vei face chiar în în primele zile în timpul Lunii Noi. Cu toate acestea, în timpul trigonului lui Neptun, s-ar putea să ajungi să regreți alegerea ta.

Reclamă

Întreaga săptămână 13 – 19 noiembrie 2023 este o provocare pentru tine. Acceptă schimbarea pentru a remedia ceva din viața ta despre care recunoaști că are nevoie de schimbare. Totul ar putea avea ceva de-a face cu sfera romantică. Se pare că, profesional, ești pe drumul cel bun.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Ceea ce începe ca o săptămână destul de optimistă, 13 – 19 noiembrie 2023, poate avea capcanele pe alocuri. Trigonul lunar Neptun sosește în același timp cu sextilul lunar Pluto și ambele apar chiar la începutul săptămânii. Acest lucru te va face să te îngrijorezi serios cu privire la o decizie recentă. S-ar putea să ajungi să petreci puțin prea mult timp îngrijorându-te de lucruri precum bani sau facturi.

Pe măsură ce săptămâna avansează, îți vei vedea suișurile și coborâșurile. Dar, în realitate, principala problemă cu această săptămână este modul în care procesezi stresul. Lucrurile s-ar putea să nu fie la fel de rău pe cât le percepi tu. Asta nu te va împiedica să le iei până la capăt.

Vei începe să te simți mult mai bine spre sfârșitul săptămânii. Energiile lui Jupiter revin și îți vor da puțin spațiu de relaxare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Flori și plante care aduc ghinion puse pe o tăblie de lemn
Timp liber
Flori care aduc ghinion. Nu se țin în casă și nu se pun în buchetele pentru evenimente
Felul în care îți decorezi casa poate spune multe despre personalitatea ta. Obiectele de decor trebuie alese cu mare atenție, la fel și plantele. Specialiștii în Feng Shui susțin că există anumite flori care...
2
O femeie frumoasă care stă într-un lac și ține în mâini luna pentru a ilustra ce impact are Luna Plină în Gemeni pe data de 27 noiembrie 2023
Horoscop
Lună Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023. Cum sunt afectate zodiile
Luna Plină în Gemeni pe 27 noiembrie 2023 aduce vești bune pentru cei mai mulți nativi din zodiac. Totuși, anumiți nativi vor fi afectați în mod negativ și vor avea de înfruntat unele probleme....
3
Patru turte cu ceapă verde într-o tavă
Rețete
Turte cu ceapă verde, preparate la tigaie. Rețetă de post
Pentru gustări delicioase și consistente sau pentru a înlocui pâinea la micul dejun, îți oferim o rețetă de turte cu ceapă verde la tigaie. Turtele din aluat de pâine, preparate la tigaie sunt una...
4
Două pahare, unul cu apă plată și unul cu apă minerală cu fructe pentru a ilustra cât de sănătoasă este apa plată în comparație cu apa minerală
Sănătate
Cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au dezvăluit cât de sănătoasă este apa minerală în comparație cu apa plată. Dacă și tu te numeri printre iubitorii de apă carbogazoasă, atunci poate ar fi bine să arunci o privire asupra...
5
O prințesă cu coroniță, zodia norocoasă a lunii decembrie 2023, care ține în frâu un ponei într-o pădure înzăpezită
Horoscop
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023. El este nativul care se afirmă pe toate planurile
Zodia norocoasă a lunii decembrie 2023 este reprezentată de Capricorn. Acest nativ va reuși să se afirme cu ușurință pe toate planurile și se va face remarcat în fața celorlalți. Ultima lună din an...
PARTENERI
×