Reclamă

4 zodii ale căror relații se îmbunătățesc în această perioadă. Fericirea pe care o meriți e aici

Venus în Fecioară te va ajuta să creezi relația romantică pe care o meriți cu adevărat în săptămâna 2 – 8 octombrie 2023. Ai mai jos lista cu 4 zodii ale căror relații se îmbunătățesc în această perioadă.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 6 octombrie 2023, 7:32

Venus în Fecioară este eficientă și de neclinitit. Acest lucru înseamnă că vei vedea adevărul din relația cu partenerul tău, mai degrabă decât ceea ce ai vrut să distingi până acum.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

4 zodii ale căror relații se îmbunătățesc în această perioadă

Venus în Fecioară este cunoscută pentru perfecționism. Acea energie vine doar din a realiza ceea ce îți dorești și meriți cu adevărat. Așa că, există o modalitate de a profita la maximum de asta. Îmbrățișând energia perfecționistă a lui Venus în Fecioară într-un mod pozitiv, te poți cufunda în ceea ce meriți. Poți permite totodată imperfecțiunilor să contribuie la crearea unui spațiu excelent pentru iubire.

Dragostea este perfectă pur și simplu. Schimbul energetic dintre două inimi le permite oamenilor să înflorească mai mult în adevărul și autenticitatea lor. Relațiile se vor îmbunătăți în această săptămână pentru patru semne zodiacale, mai ales când Venus intră în Fecioară.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Viața ta romantică va deveni destul de activă pe măsură ce Venus se va transforma în Fecioară, conducătorul relațiilor tale romantice. Mai mult decât aducerea de noi pretendenți sau oportunități într-o relație existentă, Venus vine cu provocarea de a iubi mai bine decât ai făcut-o vreodată. A face lucrurile diferit începe de la tine și doar așa poți demonstra tot ce ai învățat.

Reclamă

De când Venus și-a început călătoria în Leu în iunie 2023, atenția s-a mutat către luarea unor decizii mai sănătoase în dragoste.

Pe măsură ce ai trecut prin această perioadă de vindecare în dragoste, ai învățat mai multe despre ceea ce ai nevoie de la o relație romantică. E important să te simți cel mai bun sine. Fie că este vorba de securitate, liniște sufletească, consecvență sau reamintirea blândă că nu ești niciodată singură, această fază te-a pregătit să iei noi decizii în viața ta romantică.

Deși este întotdeauna posibil să ai un nou început într-o relație existentă, cu Venus în Fecioară, poți gravita mai mult spre a începe din nou cu un partener complet diferit.

Reclamă

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În timp ce Venus a fost în Leu, a adus multă reflecție și lecții vieții tale romantice. Cu toate acestea, acum este timpul să creezi spațiu pentru a te bucura de relația ta. Intri într-o fază de primire, în care nu este vorba despre ceea ce trebuie să faci sau să-ți faci partenerul să facă. E vorba despre a îmbrățișa tot ceea ce relația aduce în viața ta.

Pe măsură ce progresezi prin această nouă fază, îți vei da seama că ești mai aproape ca niciodată de reușită. Cele mai sănătoase relații vor trece prin durerile evoluției. Dar cele menite să dureze pentru totdeauna iau fiecare nouă fază drept o șansă de a dezvolta o conexiune mai profundă.

Oricât de normal este să porți momente triste cu tine, este și ceva care poate dăuna unei relații existente. Chiar dacă este complet diferită și sănătoasă. Concentrându-te pe creșterea și vindecarea ta în această fază, ți-ai permis să vezi că te poți deschide pe deplin către iubire din nou. Nu mai ai teama că vei pierde sau vei regreta orice decizie pe care ai luat-o.

Venus în Fecioară îți va transforma relația și va aduce o intimitate și conexiune mai profundă. Aceasta este răsplata pentru că ai trecut prin atât de multe în ultimele luni.

Elibereză-te de grijile sau procesele constante din ultimele luni și treci într-un spațiu de încredere liniștită în relația ta. Îmbrățișează-ți partenerul cu recunoștință și discută ce ai învățat în timpul acestui proces.

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Tu ești singura care știe ce contează cu adevărat și ce nu. În ultimele luni, o parte a procesului tău a vizat adevărul în relația ta. Ți-ai dat seama că nu e nevoie să sacrifici nevoile sau dorințele de dragul iubirii. Acum că ești gata să începi o nouă perioadă în relația ta romantică. Se trece la primirea în sfârșit a bucuriei și dragostei pe care ai sperat întotdeauna să le ai.

În timp ce Venus a fost în Leu, a evidențiat teme de vindecare și familie în relația ta. Este în regulă să faci totul să fie despre tine. Recunoaște că s-ar putea să fi fost cea care s-a schimbat. Vezi dacă partenerul poate apărea în modurile pe care le dorești, mai degrabă decât să ignore ceva ca fiind imposibil.

Pe măsură ce Venus se transformă în Fecioară, te va ajuta să te concentrezi asupra bucuriei tale ca motiv suficient pentru orice decizie pe care o iei. Împreună cu un sentiment din ce în ce mai mare de angajament, această energie te va ajuta mai întâi să te onorezi înainte de a face orice schimbări sau îmbunătățiri în relația ta.

Fie ca acesta să fie un experiment de fericire, în timp ce îmbrățișezi un scop mai înalt pentru tine și partenerul tău.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×