Reclamă

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2023. Vărsătorii adoptă o atitudine pozitivă în relații

Pentru nativii din zodiac, horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2023 aduce energii cu totul noi. În horoscopul de mai jos vorbim despre emoție, dar și noroc în dragoste. De asemenea, există și persoane care vor suferi. Sentimentele negative nu îi vor însoți totuși prea multă vreme.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 27 septembrie 2023, 9:00

Fiecare zodie în parte va avea de luptat și se va simți responsabilă pentru propria viață. Astrele le vor sta ca de obicei alături. Disciplina sentimentală, dar și curățenia sufletească este cea care trebuie în prezent să facă parte din rutina nativilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul dragostei pentru luna octombrie 2023

Cei mai mulți privesc dragostea cu alți ochi în cea de-a doua lună de toamnă. Evenimentele astrale din ultima perioadă au reușit să aducă schimbări majore în relații. Pentru cei singuri, va urma o perioadă a căutărilor. Se vor regăsi pe sine și vor continua să se axeze pe dezvoltare. La un moment dat, marea dragoste îi ajunge din urmă.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec reușesc să aducă puțin ordine în viața lor sentimentală. Cu toate că până în prezent haosul le-a condus viața, acum totul se va schimba. Frustrările vor continua să apară, însă nu vor mai fi la fel de puternice. Direcția în care se vor îndrepta va fi cea pe care o doresc cu adevărat. În relațiile de cuplu vor gândi mai matur și își vor exprima sentimentele fără teama de a fi judecați. Cei care nu sunt într-o relație, nu se vor grăbi de această dată să-și găsească marea dragoste.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur își doresc ca în luna octombrie să realizeze tot ceea ce își propun. De aceea, relațiile de cuplu s-ar putea să difere. Eforturile pe care vor trebui să le facă pentru ca partenerul să nu aibă plângeri în această privință vor fi considerabile. Cei care nu se află într-o relație, se pot îndrăgosti în a doua jumătate a lunii octombrie sau pot experimenta o aventură inedită.

Viitorul sună bine pentru cei născuți în această zodie.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni sunt nevoiți să apeleze la precauție în relații. Speranțele pe care și le-au creat în trecut i-a făcut să nu mai creadă atât de ușor în vorbele celorlalți. Partenerul de viață îi sprijină la orice pas. Cei singuri pot experimenta de asemenea dezamăgiri, însă asta doar pentru că nu sunt sinceri în totalitate atunci când își expun motivele căutării în viitor. Astrele spun că limbajul non-verbal este la fel de important și trebuie să fie urmărit.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Relațiile nativilor Rac merg excelent în luna octombrie. Au muncit pentru construirea unor parteneriate de durată și rezultatele se văd în prezent. Chiar dacă ultimii ani le-a adus probleme alături de partener, de data aceasta lucrurile par să meargă în direcția potrivită. Pentru cei care nu se află încă într-o relație, vorbim despre momente în care vor fi atrași de persoane opuse caracterului lor.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își lasă relațiile pe locurile secundare în luna octombrie. O astfel de atitudine poate crea nemulțumiri în ceea ce privește comunicarea cu partenerul de cuplu. Astrele spun că prudența este suficientă pentru o conviețuire ideală. De altfel, și timpul petrecut în doi este la fel de important. O dragoste ca în povești îi poate lovi pe nativii singuri.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară au parte de momente de tandrețe și romantism în luna octombrie. Sunt răsfățați de partener, iar acest lucru nu poate decât să îi bucure. Cu o astfel de atitudine reușesc să-și încarce bateriile pentru viitor. Îi așteaptă o perioadă plină de întâmplări pozitive. Cei singuri își vor căuta asiduu sufletul pereche. Vorbim despre dragoste ce se poate înfiripa alături de un prieten din anturaj.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță sunt distrași de momentele petrecute la locul de muncă și uită de relațiile amoroase. Acest lucru creează diverse discuții cu partenerul și poate duce chiar la despărțire. Marea iubire vine și pentru cei singuri, asta pentru că viața lor socială va fi una completă. Nu este exclus să înceapă o relație. Astrele spun că șansele sunt foarte mari în acest moment, arată Yourtango.com.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion au o atitudine intruzivă în luna octombrie, ceea ce îi poate deranja pe partenerii de cuplu. Vor să cunoască fiecare mișcare a celor dragi, iar asta creează discuții în contradictoriu. Nu reușesc să uite de micile griji nici după mai multe conversații sincere. Stresul și anxietatea îi urmăresc la fiecare pas. Viața cotidiană le creează un ambient nepotrivit. Cei singuri, vor lăsa dragostea pe planul doi și se vor concentra pe afaceri.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător descoperă anumite aspecte negative în viața de cuplu. Cu toate acestea, sunt hotărâți să le rezolve pentru a obține armonia dorită pe termen lung. Nu este un moment propice pentru planurile de viitor. Cei singuri vor porni într-o aventură a căutării de sine care va dura mai multe luni. Au de ales între mai multe persoane pentru a forma un cuplu, iar asta le creează frici interioare.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn se simt mai obosiți ca niciodată din pricina stilului haotic pe care l-au abordat până în prezent. Au de oferit explicații serioase partenerului de cuplu. Pacea și armonia se vor instala în curând, asta pentru că știu să comunice într-o manieră potrivită. Cei singuri își vor cunoaște sufletul pereche în cadrul unor evenimente sociale importante, spune Astrology.com.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Nativii Vărsător se găsesc într-o mare de responsabilități în luna octombrie. Cu toate că au foarte multe lucruri de finalizat la locul de muncă, reușesc să-și găsească echilibrul și în viața de cuplu. Ritmul pe care îl vor susține va fi unul perfect pentru a se dedica complet atât vieții profesionale cât și personale. Certurile vor apărea cu precădere la finalul perioadei. Cei singuri se preocupă de un viitor incert.

Află tot ce trebuie să știi despre nativii Vărsător, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun specialiștii.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești reușesc să trăiască o dragoste ca în povești în luna octombrie. Își găsesc ritmul perfect pentru a comunica cu persoana iubită, iar asta nu poate decât să îi bucure. Vor călători într-o vacanță de neuitat, acolo unde pot primi o propunere neașteptată. Cei singuri vor face pași serioși către relații de lungă durată.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×