Reclamă

La ce să te aștepți atunci când îi vei spune „te iubesc”. Ce reacție va avea partenerul tău, în funcție de zodie

Astrele dezvăluie la ce să te aștepți atunci când îi vei spune „te iubesc”. Fiecare bărbat va reacționa diferit, iar acest lucru va fi influențat de semnul zodiacal care îl guvernează. Dacă vrei să anticipezi reacția partenerului tău, atunci iată la ce te poți aștepta.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 septembrie 2023, 6:56

Dacă ești pasionată de astrologie, probabil că ai lăsat zodiacul să-ți dezvăluie câteva mici secrete despre tine, dar și despre partenerul de cuplu. Cel mai probabil și tu ai judecat o persoană în funcție de zodia sa. Află dacă ești compatibilă cu partenerul tău, în funcție de zodia lui. Vezi cum va reactiona atunci când îți vei mărturisi sentimentele.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La ce să te aștepți atunci când îi vei spune „te iubesc”

Fiecare femeie așteaptă să audă un „te iubesc” de la partenerul său. Cu toate acestea, există și persoane care își dezvăluie sentimentele înainte de a primi o validare de la partenerul lor. Unele femei preferă să fie ele primele care spun „te iubesc”. În astfel de momente, partenerii lor vor reacționa n mod diferit, iar acest lucru o să difere în funcție de zodia lor.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Berbecii sunt romantici și adoră să fie apreciați de partenerele lor. Acești nativi vor fi profund impresionați de momentul intim în care le vei spune primul „te iubesc”. Replica lui va fi simplă și plină de emoție. Berbecul îți va întoarce sentimentele și îți va spune: „te iubesc și mai mult”.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Taurii adoră să fie înconjurați de oameni reali și sincer. Acești nativi sunt destul de calculați și grijulii, mai ales când vine vorba de alegerea partenerei de cuplu.

Atunci când îi vei spune primul „te iubesc”, partenerul tău din zodia Taurului s-ar putea să pară surprins și să-ți spun: „atât de curând?”.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Gemenii iubesc pasional, dar nu se așteaptă ca partenerele lor să fie la fel de implicate în relație. Primul „te iubesc” va fi extrem de important pentru acești nativi. Cel mai probabil vor fi surprinși de cuvintele tale și îți vor spune: „este minunat”.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Bărbații din zodia Racului au nevoie de validare. Acești nativi sunt familiști convinși, iar de multe ori ajung să aibă inima frântă cu ușurință. Atunci când îi vei spune primul „te iubesc”, bărbatul Rac va fi surprins, dar înduioșat. Acesta va încerca să te întrebe dacă ești sigură de sentimentele pe care i le porți.

Leu: 23 iulie – 22 august

Leii sunt zodii de foc care adoră să se afle în centrul atenți. Bărbatul Leu nu va fi surprins atunci când îi vei spune primul „te iubesc”. Cel mai probabil, acesta te va întreba care este motivul pentru care ți-a luat atât de mult să-i spui aceste cuvinte.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Fecioarele au o gândire analitică. Acești nativi pun sentimente în ceea ce fac, dar partea rațională primează pentru ei. Un bărbat din această zodie va fi destul de rezervat atunci când îi vei spune primul „te iubesc”. Fecioara o să-ți mulțumească pentru cuvintele speciale.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Balanțele nu știu cum să reacționeze în astfel de momente. Acești bărbați devin stânjeniți cu ușurință. Cel mai probabil te vor privi lung și vor începe să glumească, scrie PairedLife.com. Balanțele au nevoie de timp pentru a înțelege sentimentele partenerei sale.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Scorpionii sunt misterioși și adoră acest lucru la ei. Atunci când îi vei spune primul „te iubesc”, Scorpionul nu va reacționa în niciun fel. Deși la interior se va bucura, la exterior nu va lăsa ca acest lcuru să se vadă.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Săgetătorii sunt extrem de iubitori. Acești bărbați abia așteaptă să le spui cele dou cuvinte. Ei îți vor răspunde rapid la sentimente și îți vor spune: „te iubesc și mai mult”. Săgetătorii sunt dedicați relației, mai ales dacă simt că au găsit aleasa.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Capricornii par aroganți, însă acest lucru nu este adevărat. Acești nativi sunt ambițioși și rareori fac gesturi tandre. Atunci când îi vei spune primul „te iubesc”, Capricornul va fi rece și îți va spune că „știa deja”. Trebuie să înțelegi că acești bărbați nu-și exprimă sentimentele cu ușurință.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Vărsătorii vor fi surprinși să audă aceste cuvinte de la partenera lor, scrie YourTango.com. Acești nativi vor să se asigure că sentimentele tale sunt reale. Cel mai probabil te vor trece printr-o serie de întrebări care să le demonstreze că sentimentele tale sunt reale.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Peștii sunt cunoscuți pentru latura lor empatică. Astrologii spun că acești nativi vor fi entuziasmați să le spui că îi iubești. Peștii se vor bucura peste măsură și îți vor răspunde în același fel sentimentelor tale puternice. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×