Reclamă

4 zodii chinezești au noroc în dragoste în luna octombrie 2023

4 zodii chinezești au noroc în dragoste în luna octombrie 2023. Hexagrama I Ching a iubirii pentru octombrie este Apă peste foc. Cele mai bune relații trebuie, de asemenea, să facă față încercărilor și necazurilor, fie că este vorba de invidie și comportamentul rău intenționat al celorlalți, comunicări greșite între parteneri sau doar emoții nepotrivite din când în când.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 octombrie 2023, 6:33

Secvența corectă de acțiuni va duce întotdeauna la concluzia corectă. Scopul nu justifică mijloacele dacă mijloacele au fost greșite pentru că mai devreme sau mai târziu, consecințele acestuia fac să dispară în aer concluzia dorită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

4 zodii chinezești au noroc în dragoste în luna octombrie 2023

Astrologii te sfătuiesc să te concentrezi asupra acestei realități în timp ce treci prin întorsăturile vieții amoroase în această lună. Ai mai jos cele 4 zodii chinezești au noroc în dragoste în luna octombrie 2023.

Iepure (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023, 2035)

Nu este întotdeauna posibil să fii tot timpul pe picior de egalitate într-o situație romantică. Uneori, o persoană se poate îmbolnăvi și are nevoie ca celălalt să facă mai mult decât de obicei în timp ce se odihnește și se recuperează. Alteori, o situație poate necesita mai multă compasiune, chiar dacă această considerație nu este returnată.

Dacă ești singură, ține-te de standardul pe care îl dorești de la partenerul tău ideal. Dacă cauți loialitate, întrupezi și tu acest lucru? Luna aceasta, energia este bine plasată pentru a găsi o persoană care te înțelege profund. Dacă va duce la ceva semnificativ, depinde de modul în care interacționați unul cu celălalt.

Reclamă

Dacă ești într-o relație, acum este momentul să discutați despre lucrurile importante din viață, cum ar fi finanțele, sănătatea, locuința, asigurările și multe altele. Asigură-te că tu și partenerul tău sunteți pe aceeași lungime de undă.

Cal (1930, 1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014, 2026)

Energia acestei luni este perfectă pentru a închide ciclurile grele în dragoste și pentru a arunca o privire mai atentă asupra experiențelor tale trecute. Dacă ești singură, ești chemată să-ți rezolvi problemele emoționale și să vezi de ce ai experimentat ceea ce ai făcut în trecut. Există ceva ce poți face pentru a schimba viitorul relațiilor tale? Norocul îți va aduce toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți liniști mintea, astfel încât să te poți vindeca în sfârșit.

Reclamă

Dacă ești într-o relație, ia-ți puțin timp în această lună pentru a petrece timp de calitate cu partenerul, fără ca povara treburilor și a responsabilităților să vină din spate. Mergeți într-o vacanță scurtă și opriți-vă telefoanele pentru câteva zile. Soarta este în favoarea ta acum.

Capra (1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015, 2027)

Norocul tău în dragoste este foarte mare luna aceasta! Așa că asigură-te că îți faci timp pentru dragoste în calendarul tău, ca să nu irosești această energie bună. Dacă ești singură, posibilitatea ca o nouă poveste de dragoste să te răpească este extrem de puternică. Cum poate să funcționeze magia în viața ta dacă refuzi să ieși afară sau să creezi oportunități? Chiar și alegerea mai atentă a hainelor te va alinia în direcția corectă.

Dacă ești într-o relație, ai mai multă grijă în comunicarea cu partenerul tău luna aceasta. Uneori, nerăbdarea și un temperament irascibil pot amenința pacea în relația ta. Nu lăsa asta să se întâmple. Norocul îți va spune când să vorbești și când să te retragi. Ascultă cu atenție când se întâmplă asta.

Bou (1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021, 2033)

Energia norocului îți va face viața amoroasă bună în această lună, dar există o avertizare. Depinde de calendarul tău social. Așa că asigură-te că socializezi cu genul potrivit de oameni și nu cu cei pe care abia îi tolerezi. În caz contrar, negativitatea acelor interacțiuni va otrăvi norocul care așteaptă să îți binecuvânteze viața.

Dacă ești singură, ești mai atentă la sentimentele celor cu care te întâlnești ocazional în acest moment. S-ar putea să fiți străini, dar politețea face multe și poate duce adesea la noi prietenii, chiar dacă ceva nu se întâmplă pe plan romantic. Verdele este norocos pentru tine în această lună și va aduce pace și armonie relației tale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care poartă o rocie albastră de zână și reprezintă una dintre zodiile cu personalități complexe
Horoscop
Zodii cu o personalitate complexă. Nativii lângă care nu poți să te plictisești
Există unele zodii cu o personalitate complexă. Acești nativi sunt creativi, energici și misterioși. Rareori se întâmplă să te plictisești lângă o astfel de persoană. Dacă ai norocul să o întâlnești, atunci vei fi...
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie pentru a ilustra una dintre acele zodii care se enervează cu ușurință
Horoscop
Zodii care se enervează cu ușurință. Nativii care au de suferit din cauza temperamentului lor
Există unele zodii care se enervează cu ușurință. Acești nativi au de suferit uneori din cauza temperamentului lor. Zodiile de foc sunt predispuse la momente în care își pot pierde stăpânirea de sine. Aceste...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă întinsă pe o stâncă în timp ce valurile mării trec pe lângă ea
Horoscop
4 zodii care se gândesc mereu la fostul partener. Nativii care nu reușesc să treacă peste o despărțire
Cele patru zodii care se gândesc mereu la fostul partener se confruntă cu multe probleme. Acești nativi nu reușesc să treacă peste o despărțire și au de făcut mult schimbări pentru a putea merge...
4
îndrăgostiți care stau îmbrățișați pe plajă la mare și zâmbesc
Horoscop
4 zodii care cred în iubirea reciprocă. Află ce spun astrele
Dacă ești de părere că astrologia îți poate influența relația de iubire, atunci ai venit în locul potrivit. Află care sunt acele 4 zodii care cred în iubirea reciprocă și vezi ce spun astrele....
5
Prințul William, la costum, la o petrecere în grădină
Divertisment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Cine a înlocuit-o pe Kate Middleton la eveniment
Prințul William a organizat prima sa petrecere în grădină din 2024. Fiul cel mare al Regelui Charles a înfruntat ploaia torenţială la Palatul Buckingham și a glumit că este „vreme bună pentru înot”. William...
PARTENERI
×