Reclamă

Horoscopul chinezesc sau cum să găsești norocul în anul Iepurelui de Apă. Ce spun specialiștii

Citește despre horoscopul chinezesc sau cum să găsești noroc în anul Iepurelui de Apă. Atunci când combinăm succesul cu munca, totul ajunge să se întâmple în favoarea noastră. Reprezintă pacea, răbdarea, longevitatea și norocul în toate aspectele culturii chinezești, dar și astrologiei care o însoțește. Iepurele este tandru, blând și gândește înainte de a-și pune la punct acțiunile. De cealaltă parte, elementele de apă, semnifică puterea, intuiția și instinctele. Inspiră către emoții puternice și valoroase.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 3 februarie 2023, 9:00

În ciclul horoscopului chinezesc se regăsesc 12 semne de animale: șobolanul, bivolul, iepurele, dragonul, șarpele, calul, capra, maimuța, cocoșul, câinele și porcul. Fiecare an are desemnat propriul său animal bazat pe un ciclu complet. Dacă te regăsești în cel de-al patrulea semn, anii pentru nativii născuți în Iepure sunt 1915, 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 și 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul chinezesc sau cum să găsești norocul în anul Iepurelui de Apă

Conform astrologiei chinezești, semnul iepurelui este caracterizat ca fiind liniștit și alert totodată, elegant, dar și gentil. Cu toate acestea, este foarte rapid, răbdător, responsabil și descurcăreț. Nativii născuți în acest semn zodiacal au trăsături similare cu cele ale unui iepure adevărat și în general sunt pozitivi, disciplinați și își iubesc libertatea.

Bărbații născuți în anul iepurelui sunt în general politicoși și gânditori activi, ceea ce îi face buni negociatori și extrem de dornici să aibă succes în carieră. De cele mai multe ori nu acordă atenția cuvenită sentimentelor.

Nu sunt descurajați de situațiile dificile și continuă întotdeauna pentru a-și îndeplini scopurile, indiferent de mijloace, arată Yourtango.com.

Sunt dispuși să ajute la treburile casnice. Femeile născute în anul iepurelui sunt întotdeauna ușor de abordat și lasă întotdeauna eleganță și grație în urma lor. Urăsc violența și comportamentele indecente și sunt foarte atente și talentate la locul de muncă. Personalitatea acestui nativ este caracterizată și de elementul căreia îi aparține: Lemn ( 1915, 1975), Foc ( 1927, 1987), Metal ( 1951, 2011), Apă (1963, 2023) și Pământ ( 1939, 1999).

Reclamă

Iepurele de lemn este rapid în gândire, activ, inteligent, voios, egoist și are o avere constantă. Iepurele de apă este blând, se adaptează ușor, are o stimă de sine scăzută, se adaptează ușor și poate întoarce orice situație mai puțin plăcută în favoarea sa.

Iepurele de foc este tolerant, flexibil, responsabil și niciodată nu încetează să se bucure de viață. Iepurele de pământ este direct, sincer, ambițios, rezervat și plin de resurse. Iepurele de metal este bun la inimă, entuziast, creativ, rezilient și plin de succes.

Culorile norocoase în anul iepurelui de apă sunt roșu, mov, roz și albastru. Numerele norocoase sunt trei, patru, nouă și cele care conțin 35, 49 și 91. Cele mai potrivite direcții în care să ne îndreptăm sunt este, sud-est și sud.

Reclamă

Citește despre lecții karmice în funcție de zodie. Ce semne îți transmit astrele

Cum să găsești succes în anul iepurelui 2023

Chiar dacă anul 2023 aduce succes, avere și toate cele bune pentru cei născuți în anul iepurelui, celelalte animale vor avea un an amestecat. Pot avea un an greu sau pot întâlni dificultăți în relații, carieră și sănătate. Cu toate astea, cu câteva sfaturi, lucruri de care să avem grijă și obișnuințe pentru a le implementa, putem crea un drum mult mai lin.

Dacă semnul tău zodiacal chinezesc este boul, dragonul, șarpele, oaia, maimuța sau cocoșul, ar trebui să ai grijă la banii pe care îi cheltui, spune Astrology.com. Poate dorești să-ți planifici strategia de cheltuieli cu tact. De asemenea, este indicat să gândești înainte de a vorbi și să salvezi orice situație. Poți face orice îți propui și multe altele. Evită să cheltui bani dacă nu este neapărată nevoie.

O altă modalitate de a salva câteva resurse financiar este să-ți gătești și să renunți la comenzi de mâncare. Alegerile alimentare corecte sunt un bun punct de pornire.

Cu toate acestea, cei născuți în anul tigrului, șarpelui, câinelui sau porcului vor reuși să facă schimbări majore. Încearcă să incluzi în dieta ta legume și fructe, dar și modalități de creștere a imunității.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×