Reclamă

5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024. Nativii care pot ajunge la căsătorie

Fă-ți timp pentru a construi o iubire care va dura pentru totdeauna. Pentru cele 5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024, luna începe cu un accent pe sentimente. Nativii au timp pentru a reevalua ceea ce motivează alegerile din viața romantică.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 26 iunie 2024, 7:52

Neptun retrograd, care are loc în fiecare an timp de aproximativ șase luni, este un moment pentru a te concentra asupra a ceea ce este real versus iluzii sau răni care pot tulbura gândirea. Acest lucru va scoate adevărul la iveală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 zodii ale căror relații depășesc obstacolele în iulie 2024

Optimismul este cel pe care trebuie să te bazezi pentru a construi ceea ce visezi în relația de cuplu. E important să realizezi că numai ceea ce este bazat pe realitate va continua să se îmbunătățească și să crească.

Vărsător

Au fost multe în mintea ta recent și, deși ai încercat să te deschizi față de partenerul tău, nu ai simțit că ai reușit să-ți exprimi punctul de vedere. Îți dorești un nivel mai profund de claritate în relația ta. Nu în ceea ce privește viitorul, ci în anumite probleme care au ajuns să simtă ca o piatră în relație.

Aceasta nu este o situație definitivă, chiar dacă uneori te-ai întrebat dacă vei reuși să o faci să reziste. Dar cu cât aștepți mai mult să vorbești despre ceea ce te deranjează, cu atât te vei simți mai deconectată de partenerul tău. În loc să faci pur și simplu un pas înapoi, creează-ți timp pentru o conversație directă și sinceră. Doar așa vei reuși să lași în sfârșit aceste probleme în urmă.

Reclamă

Capricorn

Pe măsură ce începe iulie 2024, se pune accent nu numai pe comunicare, ci și pe schimbările pe care vrei să le creezi în viața ta de cuplu. O parte din aceasta se referă la acordarea de timp pentru partenerul tău, de care de fapt amândoi aveți nevoie.

Deși nu ați descrie neapărat problemele din relația voastră ca fiind rele, se simte că conexiunea a devenit mai mult de rutină. Și deși rutina face parte dintr-o relație pe termen lung, aceasta nu înseamnă că oricare dintre voi poate merge pe pilot automat.

Reclamă

Ceea ce trebuie să reții este că, dacă vrei o conexiune romantică mai profundă, mai interesantă, atunci ai la fel de multă putere că o pui în practică ca și partenerul tău. E important să vă faceți timp pentru a investi unul în celălalt. Nu trebuie să vă fie teamă să onorați puterea iubirii din viața voastră. Aceasta va ajuta doar să vă îmbunătățiți și să vă aprofundați relația.

Săgetător

Adesea ești acuzată că te pierzi prea repede. Deși poate dura ceva mai mult să te conectezi la realitate, o faci în cele din urmă. Ezitarea vine nu pentru că nu îți dorești o iubire uimitoare, ci pentru că vrei să experimentezi totul pentru a te simți încrezătoare în ceea ce este corect.

Ar trebui să fii liberă să explorezi diferite conexiuni și posibilități, singurul avertisment fiind că trebuie, de asemenea, să te asiguri că oricine din viața ta este pe deplin conștient de alegerile tale.

Marte se va muta în Gemeni sâmbătă, 20 iulie. Tranzitul va aduce claritate și o minte limpede atunci când vine vorba de deciziile tale romantice. Marte în Gemeni îți va permite să te înțelegi pe tine însuți și orice provocări pe care le-ai întâmpinat în relația ta. Te poți concentra pe cum să rezolvi cu adevărat problemele și să treci dincolo de suferință.

S-ar putea să fii nevoită să vorbești despre trecut, chiar implicând chestiuni despre care credeai că au fost deja clarificate. Chiar dacă partenerul tău nu le aduce în discuție tot timpul, asta nu înseamnă că nu le analizează în continuare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii vor avea parte de surprize neașteptate în prima săptămână în care Soarele se află în zodia Leu. Citește horoscopul săptămânii 22 iulie – 28 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Relațiile...
3
Emily Ratajkowski pe străzile din New York în timp ce își plimbă câinele
Divertisment
Vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile
Ea este vedeta care a fost la un pas de un accident vestimentar în timpul unei plimbări. Paparazzi nu au ezitat să o surprindă din toate unghiurile. Diva a fost zărită pe străzile din...
4
Semnul leului pus pe o lună alături de un leu care o privește
Horoscop
10 secrete inedite despre zodia Leu. Surpriza uriașă care se află pe listă
Astrologii au dezvăluit cele 10 secrete inedite despre zodia Leu. A început sezonul acestui nativ din zodic și este o perioadă nemaipomenită pentru a afla mai multe despre el. Înțelegerea trăsăturilor secrete ale Leului...
5
fată frumoasă cu părul scurt stă pe un fotoliu pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024
Astrele aduc surprize incredibile în viața nativilor. Află ce poate manifesta fiecare semn zodiacal până pe data de 28 iulie 2024 și vezi cum să te pregătești. În acest sens, cu toții se vor...
PARTENERI
×