Reclamă

Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers

În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare se pot bucura de evoluție.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 iunie 2024, 8:46

Hărțile astrologice spun că în această zi, în timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Pluto, schimbarea este inevitabilă, ceea ce înseamnă că la un anumit nivel al vieții noastre schimbarea va avea loc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare

Pluto este legat de ideea de transformare, iar trei semne zodiacale vor prelua acest indiciu cosmic. Ceea ce odată a fost doar o fantezie trecătoare este acum un gând pe care e important să îl manifestăm.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Începând cu 24 iunie, vei renunța la un vechi obicei despre care știi că nu sunt bune pentru tine. În timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Pluto, semnul tău Berbec va fi deosebit de mulțumit de propria ta abilitate de a renunța la negativ. Ai deplină încredere în Univers că tocmai acesta este ceea ce permite schimbarea.

Ești, de asemenea, destul de conștientă de faptul că schimbarea de care ai nevoie necesită o atenție deosebită. Aceasta nu poate avea loc fără efort sau concentrare. Știi ce vrei și vezi acel lucru în mintea ta, iar în timpul conjuncției cu Pluto a Lunii, acea focalizare se manifestă ca transformare și schimbare pozitivă, scrie Astrology.com.

Reclamă

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

De fiecare dată când accepți că schimbarea trebuie să aibă loc în viața ta, treci prin situații până când transformarea este completă. Ești mereu în proces de evoluție. În timpul tranzitului din această zi a Lunii în conjuncție cu Pluto, vei vedea că, încă o dată, ți se cere să te schimbi, să te adaptezi și să progresezi. Ești mai pregătită ca oricând pentru asta.

Ai ajuns să înțelegi că acesta este modul de viață. Nimic nu rămâne pe loc prea mult timp, chiar și tu. De îndată ce apare o schimbare, următoarea este pregătită pentru tine. Luna în conjuncție cu Pluto îți arată că adaptabilitatea te ajută foarte mult.

Reclamă

Pești: 19 februarie – 20 martie

Ai învățat că, dacă îți dorești o viață fără probleme, singura modalitate de a o avea este să accepți totul în viața ta „așa cum este”. Asta înseamnă că poți vedea situațiile supărătoare ca o parte din tot. Pe 24 iunie s-ar putea să descoperi că o astfel de viață începe să aibă loc pentru tine.

În timpul tranzitului Lunii în conjuncție cu Pluto, poți vedea că ceea ce constituie „necazul” în viața ta este doar faptul că nu acceptați că „aceste lucruri se întâmplă”. Cu cât te aștepți ca viața să fie mai ușoară, cu atât devine mai grea. Așa că, trebuie să faci compromisuri pentru a găsi pacea.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×