Reclamă

Luna Căpșună 2024 le aduce surprize nativilor din zodiac. Ce schimbări importante vor avea loc

Luna Căpșună 2024 le aduce surprize nativilor din zodiac. Au loc multe schimbări importante, iar astrele dezvăluie cum anume se va transforma viața zodiilor. Luna plină îi invită pe nativi să se conecteze cu emoțiile lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 iunie 2024, 6:15 / Actualizat: 20 iunie 2024, 12:43

În fiecare lună, luna călătorește prin cele opt faze ale sale, fiecare aducând o energie distinctă care influențează starea de spirit a nativilor din zodiac. În timpul lunii pline, este momentul perfect pentru a te elibera de energiile vechi. Pentru a face loc începuturilor noi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Căpșună 2024 le aduce surprize nativilor din zodiac

Luna plină din Capricorn vine chiat după solstițiul de vară, amplificând semnificația emoțională a nativilor din zodiac.

În timp energia s-ar putea simți puțin intensă cu luna în Capricorn, nativii nu trebuie să se teamă. Luna căpșună ăi poate ajuta pe nativii din zodic să se afirme.

Luna plină din iunie este cunoscută sub numele d eLuna Căpșună, deoarece coincide cu recoltarea acestui fruct delicios.

Unii spun că Luna Căpșună își trage numele de la nuanță de roșu intens pe care o capătă datorită modului în care lumina soarelui se reflectă pe Lună. Luna Căpșună va avea loc vineri, 21 iunie 2024, în zodia Capricornului.

Reclamă

Este prima din cele două luni pline din Capricorn în această vară. Capricornul, semnul de pământ, va avea parte de cele mai multe surprize în această perioadă.

Capricronul este nativul din zodic care se va afirma pe toate planurile și va reuși să-și întreacă limitele cu ușurință. Însă Luna căpșună nu aduce motive de bucurie doar pentru Capricorni.

Ceilalți nativi din zodiac au și ei puterea de  face o schimbare importantă în viața lor.

Reclamă

Care este semnificația spirituală a Lunii Căpșună?

Luna plină reprezintă finalizarea unui ciclu. Luna Căpșună aduce o perioadă de înflorire și de prosperitate. Spiritual și simbolic, căpșunile sunt legate de plăcere și prosperitate.

Este perioada în care nativii din zodic trebuie să savureze viața și să se conecteze cu abundența din jurul lor. Luna plină în Capricorn marchează punctul culminant al nativilor din zodiac. Este posibil ca zodiile să experimenteze perioade de disconfort emoțional sau confuzie.

Venus și Mercur sunt în Rac în timpul Lunii Căpșună din iunie, aliniind dorințele nativilor și percepțiile lor. Este un moment excelent pentru a experimenta liniștea sufletească. Cei mai mulți nativi din zodiac vor putea face schimbări importante în viața lor spirituală, scrie Parade.com.

Nativii vor trece prin suișuri și coborâșuri și vor încerca să nu se lase puși la pământ de dezamăgirile celor din jur. Este o perioadă a prosperității și calității spirituale. Astfel, nativii din zodiac sunt sfătuiți să fie mult mai atenți al deciziile pe care le iau în această perioadă.

Luna Căpșună este asociată deseori cu începuturile pline de speranță.  Este o perioadă în care nativii din zodic își pot seta obiectivele pentru cea de-a doua jumătate a anului.

Luna Căpșună va lucra în favoarea zodiilor care știu ce își doresc de la viitorul lor și care știu cum să-și atingă obiectivele pe termen lung, menționează YourTango.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×