Reclamă

Luna Căpșună 2024 le aduce surprize nativilor din zodiac. Ce schimbări importante vor avea loc

Luna Căpșună 2024 le aduce surprize nativilor din zodiac. Au loc multe schimbări importante, iar astrele dezvăluie cum anume se va transforma viața zodiilor. Luna plină îi invită pe nativi să se conecteze cu emoțiile lor.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 iunie 2024, 6:15 / Actualizat: 20 iunie 2024, 12:43
O panoramă care surprinde Luna Căpșună 2024
Luna Căpșună 2024 le aduce surprize nativilor din zodiac. Au loc multe schimbări importante, iar astrele dezvăluie cum anume se va transforma viața zodiilor / Shutterstock

În fiecare lună, luna călătorește prin cele opt faze ale sale, fiecare aducând o energie distinctă care influențează starea de spirit a nativilor din zodiac. În timpul lunii pline, este momentul perfect pentru a te elibera de energiile vechi. Pentru a face loc începuturilor noi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Căpșună 2024 le aduce surprize nativilor din zodiac

Luna plină din Capricorn vine chiat după solstițiul de vară, amplificând semnificația emoțională a nativilor din zodiac.

În timp energia s-ar putea simți puțin intensă cu luna în Capricorn, nativii nu trebuie să se teamă. Luna căpșună ăi poate ajuta pe nativii din zodic să se afirme.

Luna plină din iunie este cunoscută sub numele d eLuna Căpșună, deoarece coincide cu recoltarea acestui fruct delicios.

Unii spun că Luna Căpșună își trage numele de la nuanță de roșu intens pe care o capătă datorită modului în care lumina soarelui se reflectă pe Lună. Luna Căpșună va avea loc vineri, 21 iunie 2024, în zodia Capricornului.

Reclamă

Este prima din cele două luni pline din Capricorn în această vară. Capricornul, semnul de pământ, va avea parte de cele mai multe surprize în această perioadă.

Capricronul este nativul din zodic care se va afirma pe toate planurile și va reuși să-și întreacă limitele cu ușurință. Însă Luna căpșună nu aduce motive de bucurie doar pentru Capricorni.

Ceilalți nativi din zodiac au și ei puterea de  face o schimbare importantă în viața lor.

Reclamă

Care este semnificația spirituală a Lunii Căpșună?

Luna plină reprezintă finalizarea unui ciclu. Luna Căpșună aduce o perioadă de înflorire și de prosperitate. Spiritual și simbolic, căpșunile sunt legate de plăcere și prosperitate.

Este perioada în care nativii din zodic trebuie să savureze viața și să se conecteze cu abundența din jurul lor. Luna plină în Capricorn marchează punctul culminant al nativilor din zodiac. Este posibil ca zodiile să experimenteze perioade de disconfort emoțional sau confuzie.

Venus și Mercur sunt în Rac în timpul Lunii Căpșună din iunie, aliniind dorințele nativilor și percepțiile lor. Este un moment excelent pentru a experimenta liniștea sufletească. Cei mai mulți nativi din zodiac vor putea face schimbări importante în viața lor spirituală, scrie Parade.com.

Nativii vor trece prin suișuri și coborâșuri și vor încerca să nu se lase puși la pământ de dezamăgirile celor din jur. Este o perioadă a prosperității și calității spirituale. Astfel, nativii din zodiac sunt sfătuiți să fie mult mai atenți al deciziile pe care le iau în această perioadă.

Luna Căpșună este asociată deseori cu începuturile pline de speranță.  Este o perioadă în care nativii din zodic își pot seta obiectivele pentru cea de-a doua jumătate a anului.

Luna Căpșună va lucra în favoarea zodiilor care știu ce își doresc de la viitorul lor și care știu cum să-și atingă obiectivele pe termen lung, menționează YourTango.com.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
icon
Ioana State fotografiată în timp ce stă pe canapea la interviul echipei CaTine.ro
CaTine
Ioana State, sinceră și relaxată: „Nu depinde starea mea de fericire de numărul de kilograme pe care îl am”
Alegem de fiecare dată femei puternice, inteligente și sincere care să-și împărtășească poveștile de viață cu cititoarele noastre. De data aceasta am stat la povești cu Ioana State. Ioana ne-a povestit mai multe despre...
2
Dulceață din nectarine, fără zahăr
Timp liber
Ce îndulcitor poți folosi când faci dulceață. Cu ce poți înlocui zahărul
Există un ingredient cheie care face ca gemul cumpărat din magazin să nu fie benefic sănătății organismului tău: zahărul rafinat. De aceea, specialiștii au venit cu o soluție. Află ce îndulcitor poți folosi când...
3
Cuplu care zâmbește în fața camerei pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
Horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024. Vezi ce spun astrele despre zodii
Nativii vor avea parte de schimbări și acestea se vor vedea cu ochiul liber. Citește horoscopul dragostei pentru weekend-ul 13 – 14 iulie 2024 și vezi despre ce este vorba. Cei mai curajoși vor...
4
Borcan cu castraveți murați la soare
Rețete
Castraveți murați la soare. Rețetă simplă și rapidă
Acești castraveți murați la soare sunt un tip de murături fermentate natural, care se pregătesc în special în timpul verii. Castraveții sunt puși în saramură și lăsați la soare pentru a fermenta, ceea ce...
5
Mai multe cifre care se află pe fundalul unui apus de soare peste mare
Horoscop
Vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Ce spun specialiștii
Numerologii spun că cifrele îți pot da multe indicii despre modul în care poate arăta viața ta. Descoperă vârsta la care viața ta s-ar putea schimba complet, conform numerologiei. Află ce spun specialiștii despre...
PARTENERI
×