Reclamă

Ce ai în comun cu semnul zodiacal opus. Află ce spun astrologii despre „semnele surori”

Astrologii cred că anumite situații din viață se bazează exclusiv pe trăsăturile de personalitate ale zodiilor. Află ce ai în comun cu semnul zodiacal opus și o să știi ce putere ai. Se spune că opusurile se atrag, dar oare astrele sunt de acord?

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 18 iunie 2024, 9:48
Cuplu fericit într-o cameră luminată cu cele 12 zodii
Află ce ai în comun cu semnul zodiacal opus și o să știi ce putere ai. Se spune că opusurile se atrag, dar oare astrele sunt de acord / Shutterstock

Mulți dintre noi suntem atrași de parteneri sau prieteni cu calități care nouă ne lipsesc. Experții sugerează că cele mai sănătoase relații vin din aceste diferențe. Este natural să fim atrași de persoane puternice sau cu anumite trăsături de personalitate pe care le-am dori și pentru propria persoană.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce ai în comun cu semnul zodiacal opus

Să fii conectat cu cineva care îți oferă pasiune poate fi extrem de intrigant. Una dintre modalitățile prin care poți explora astfel de relații este cu ajutorul semnului zodiacal opus. Acesta îți revelează ce anume admiri la propria persoană și ce cauți în cadrul personalității celor din jur.

Semnul zodiacal opus este acel semn care este la polul opus față de propria ta zodie, arată Yourtango.com. Perechile create aduce elemente armonioase și o balanță unică. Există semne cardinale, fixe și mutabile. La acestea se adaugă patru elemente: pământ, aer, foc și apă. Fiecare modalitate include patru semne reprezentate de fiecare element zodiacal.

Care sunt modalitățile zodiacale

Astrologii au grupate fiecare zodie în trei astfel de modalități. Avem semne cardinale reprezentate de Berbec, Capricorn, Balanță și Rac. Există de asemenea semnele fixe precum Taur, Leu, Scorpion și Vărsător. Nu în ultimul rând punctăm și semnele mutabile ca Gemeni, Fecioară, Săgetător și Pești.

Reclamă

Elementele zodiacale de cealaltă parte sunt mai des întâlnite în rândul celor care consultă horoscopul. Astfel avem semnele de apă reprezentate de Rac, Scorpion și Pești. Există semne de foc reprezentate de Berbec, Săgetător și Leu. Avem de asemenea semnele de aer care sunt Vărsător, Balanță și Gemeni. Nu în ultimul rând există semnele de pământ ca Taur, Capricorn și Fecioară.

Perechile opuse sunt următoarele: Berbec și Balanță, Taur și Scorpion, Gemeni și Săgetător, Rac și Capricorn, Leu și Vărsător, Fecioară și Pești.

Care sunt diferențele și asemănările dintre perechile opuse

Reclamă

Un nativ poate avea o abordare foarte directă și asertivă, în timp ce altul poate fi foarte diplomatic. Amândoi sunt la fel de vocali și dornici să ducă la bun sfârșit ceea ce și-au propus. Acest mix de elemente face ca în cele din urmă relațiile să funcționeze.

Să te conectezi cu perechea opusă poate fi destul de dificil.

Este important să îmbrățișezi atât calitățile cât și defectele celuilalt și să încerci să înveți din greșelile pe care amândoi le faceți pe parcurs, spune cei de la Parade.com. Aceste elemente opuse creează într-un final o balanță care nu mai poate fi răsturnată.

Află care sunt acele zodii care sunt pregătite pentru o relație serioasă. Nativii care vor să-și găsească sufletul pereche

Care sunt perechile opuse în astrologie

Perechile opuse în astrologie sunt ca o flacără ce stă întotdeauna aprinsă. Sunt două fațete ale unei monede. Perechile se balansează una pe cealaltă, întărind slăbiciunile și fiind forța revelatoare către un viitor strălucit.

Berbec și Balanță

Amândoi nativii sunt extrovertiți și caută să se încadreze în cercuri sociale diverse. Berbecii și Balanțele vor să atingă un nivel de popularitate crescut. Sunt dinamici și plini de energie. Totuși, motivațiile lor pot fi extrem de diferite. Dacă Berbecii se gândesc la propria persoană și vor să facă totul pentru propria satisfacție, Balanțele caută impactul pe care îl au asupra lumii.

Taur și Scorpion

Amândoi nativii sunt introvertiți, emoționali și își doresc să preia controlul. Nu caută acceptare socială și preferă să aibă propriile opinii și păreri. Vor să aibă putere, dar o caută în moduri diferite. Taurii caută puterea în lucruri materiale, pe când Scorpionii caută această idee la nivel spiritual.

Gemeni și Săgetător

Amândoi nativii sunt extrovertiți, sociabili și foarte inconfortabili atunci când vine vorba despre consecvență. Sunt curioși și vor să-și extindă orizonturile. Sunt aventuroși, dar caută această idee în moduri diferite. Gemenii caută răspunsuri la întrebări și merg pe scurtături. Săgetătorii caută să învețe și sunt dispuși să treacă peste furtunile personale.

Rac și Capricorn

Amândoi nativii sunt introvertiți și apreciează valorile emoționale și familiale. Racii au sentimente pure, pe când Capricornii își reprimă emoțiile. Vor să aibă o viață plină de iubire, însă o caută în moduri diferite. Capricornii sunt mult mai autoritarii, pe când Racii sunt empatici.

Leu și Vărsător

Amândoi nativii sunt unici, sociabili și caută să-și dovedească abilitățile. Leii sunt foarte expresibi și se concentrează pe experiențele personale. Vărsătorii caută libertate individuală fără a fi în contexe sociale.

Fecioară și Pești

Amândoi nativii sunt introvertiți, emoționali și sensibili. Sunt răniți foate ușor, dar sunt rezilienți. Fecioarele sunt cu picioarele pe pământ, în timp ce Peștii rămân într-o fantezie continuă. Există un pod în viața acestor nativi care îi conduce atât către lumea fizică, cât și cea spirituală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză porționată pe farfurie, alături de platoul cu ruladă, un dovlecel și usturoi
Rețete
Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză. Gustare de vară, savuroasă
Această ruladă de dovlecei cu cremă de brânză poate fi servită ca un aperitiv sau ca gustare și este ușoară și savuroasă. Este un preparat ușor și rafinat, cu o textură moale și cremoasă....
3
O femeie care bea cafeaua la geam, îmbrăcată într-un halat alb
Horoscop
Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare. Nativii care se pot baza pe Univers
În timpul conjuncției Lunii cu Pluto, schimbarea este inevitabilă. Pe 24 iunie 2024 a avut loc o schimbare majoră care a influențat tranzitele cosmice. Trei zodii care au parte de transfomare în perioada următoare...
4
Un cuplu de îndrăgostiți care ține în brașe un balon cu cuvântul iubire
Horoscop
4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede. Nativii care se află în căutarea sufletului pereche
Cele 4 zodii care se îndrăgostesc cel mai repede se fac imediat remarcate. Acești nativi se află în căutarea sufletului pereche și nu se opresc până nu găsesc persoana potrivită. Descoperă mai jos dacă...
5
portret al unei fete care zâmbește pe un fundal deschis la culoare
Horoscop
3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Vezi dacă te numeri printre ele
Atunci când planetele se aliniază, nativii au parte de zile perfecte. Află care sunt acele 3 zodii care sunt favoritele astrelor în această săptămână. Cu Mercur cu Rac ce vine alături de Saturn în...
PARTENERI
×