Reclamă

Ce carte să citești la plajă, în funcție de zodia în care te-ai născut

Aceste lecturi te pot ajuta să te relaxezi la plajă și să te simți bine sub umbrela, protejată de razele soarelui. Descoperă ce carte să citești la plajă, în funcție de zodia în care te-ai născut.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 16 iunie 2024, 6:11
O femeie care citește pe șezlong la plajă
De la romane de dragoste îndrăznețe până la thrillere pline de mister, există opțiuni nesfârșite pentru a petrece timpul liber așa cum îți dorești / Shutterstock

Vara este aici, aducând după-amiezi calde și însorite. Cu siguranță vei vrea să te ferești de razele arzătoare ale soarelui, dar sub o umbrelă mare te poți delecta cu cele mai frumoase cărți. Există o mulțime de moduri prin care te poți bucura de zilele lungi de vacanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce carte să citești la plajă, în funcție de zodia în care te-ai născut

De la romane de dragoste îndrăznețe până la thrillere pline de mister, există opțiuni nesfârșite pentru a petrece timpul liber așa cum îți dorești.

Sunt lecturi ușoare, care te lasă să le parcurgi lejeritate, dar care îți vor da o stare de bine, atât de dorită în zilele de vacanță.

Berbec: Love Buzz de Neely Tubati-Alexander

Berbecii sunt nativi pasionați și motivați care merg fără teamă prin viață. Succesul este foarte important pentru ei, dar asta nu îi împiedică să aibă probleme din când în când.

Reclamă

Love Buzz de Neely Tubati-Alexander urmărește povestea Serenei Khan, care, în haosul unei petreceri a burlacilor de Mardi Gras, întâlnește un străin misterios care o face să-și pună la îndoială întreaga viață. Ea a crezut că a aflat totul până când Cupidon s-a implicat.

Taur: Nora Goes Off de Annabel Monaghan

Taurul are reputația de a fi cel încăpățânat nativ al zodiacului. Este genul de persoană care are întotdeauna un plan și nu-i lasă pe alții să îl influențeze ușor.

Reclamă

Nora Goes Off de Annabel Monaghan urmărește povestea unei scriitoare care se află în mijlocul unui divorț. Disprețuită, ea se întoarce la arta ei pentru a găsi răspunsuri. Într-un act de auto-vindecare și de răzbunare ușoară împotriva fostului ei soț, Nora scrie un scenariu despre căsnicia ei eșuată, care devine un succes peste noapte.

Gemeni: Romantic Comedy de Curtis Sittenfeld

Gemenii sunt glumeții zodiacului care poate găsi umor în orice. De asemenea, sunt cititori pasionați, ceea ce înseamnă că au la activ foarte multe cărți citite.

Romantic Comedy de Curtis Sittenfeld spune povestea lui Sally Milz, o scriitoare de comedie. Într-o zi, ea scrie o schiță care atrage atenția. Ce se întâmplă când viața lui Sally începe să imite comediile romantice pe care și-a făcut o carieră? Singura modalitate de a afla este să te scufunzi în paginile acestei cărți.

Rac: The True Love Experiment de Christina Lauren

Racii sunt dulci, sentimentali și iubitori și, ca atare, vor fi atrași de muzică, filme și romane despre dragoste. Nu sunt deloc deranjați să verse câteva lacrimi în timp ce întorc paginile dacă asta înseamnă că au parte de un final pe placul lor.

The True Love Experiment de Christina Lauren îl urmărește pe Fizzy, un romancier care se luptă cu blocajul scriitorului. Fanii The Soulmate Equation au fost captivați de Fizzy. Pregătește-te să râzi, să plângi și să te îndrăgostești de această lectură încântătoare de vară.

Leu: The Bodyguard de Katherine Center

Deoarece Leii sunt iubitorii îndrăzneți și teatrali ai zodiacului, ei au nevoie de o lectură pe plajă care să le capteze atenția încă de la prima pagină.

Acest roman al lui Katherine Center pare un blockbuster pe placul Leilor. Hannah este o gardă de corp pentru clienți cu multe de demonstrat. În mijlocul unei drame personale, decesul mamei ei și o despărțire de iubit, Hannah este însărcinată să protejeze o vedetă de cinema importantă care vizitează familia. Ce se întâmplă când granițele dintre personal și profesional încep să se estompeze?

Fecioară: Happy Place de Emily Henry

Fecioara are reputația de a fi semnul practic care are întotdeauna un plan. Deși este fericită să-i lași pe alții să presupună că e perfectă, știe că viața reușește întotdeauna să încurce lucrurile.

Happy Place de Emily Henry este o lectură clasică la care Fecioarele nu pot renunța. Harriet și Wyn au ceea ce pare a fi relația perfectă până când Wyn întrerupe brusc lucrurile. Șase luni mai târziu, cei doi se trezesc împărțind aceeași casă pe plajă cu prieteni care nu știu adevărul despre despărțirea lor. Cât de greu poate fi să te prefaci că ești într-o relație timp de o săptămână? Află din paginile acestei cărți.

Balanță: One Italian Summer de Rebecca Serle

Balanța este semnul despre echilibru și armonie. Nativii acestei zodii sunt idealiști, fermecători și cu multă diplomație. Nimic nu îi face să se simtă mai bine decât legăturile pe care le au cu ceilalți.

În cartea One Italian Summer, după moartea mamei sale, Katy se simte pierdută și îndurerată. Căsnicia ei este, de asemenea, pe un teren instabil. Katy și mama ei, Carol, plănuiseră o excursie pe Coasta Amalfi, unde Carol își petrecuse tinerețea. Hotărâtă să onoreze memoria mamei sale, Katy pornește singură în călătorie. În mijlocul peisajului uimitor și al culturii vibrante ale Italiei, ea descoperă adevăruri neașteptate despre mama ei și se redescoperă.

Scorpion: Bad Summer People de Emma Rosenblum

Scorpionii sunt atrași în mod natural de mister, intrigi și toate părțile mai întunecate ale vieții. Le place să păstreze secretele ascunse și sunt foarte atenți și cu ceilalți.

Bad Summer People de Emma Rosenblum este o lectură de plajădespre în viața dezordonată a unor indivizi bogați care iau decizii foarte proaste. Povestea se concentrează pe newyorkezele Jen Weinstein și Lauren Parker, care decid să evadeze din viața orașului pentru o comunitate de pe Insula Fire.

Săgetător: The Fraud Squad de Kyla Zhao

Săgetătorul este un semn căruia îi place să exploreze și să caute noi experiențe. Ete flexibil și se adaptează la orice situație pe care viața o scoate în calea sa.

The Fraud Squad de Kyla Zhao este o lectură captivantă care ridică întrebarea: cât de departe ai merge pentru a-ți urmări visurile? Această poveste o urmărește pe Samantha Song, o femeie din clasa muncitoare care se infiltrează în înalta societate din Singapore cu ajutorul prietenilor ei.

Capricorn: The Most Likely Club de Elyssa Friedland

Ambițioși și responsabili, Capricornii știu exact ce este nevoie pentru a ieși în față. Sunt persoane care se mândresc cu tot ceea ce au realizat.

The Most Likely Club de Elyssa Friedland este o lectură captivantă care urmărește un grup de prieteni ce se reîntâlnesc la o reuniune de liceu, doar pentru a descoperi că toți nu au îndeplinit așteptările.

Vărsător: The Summer of Broken Rules de K.L. Walther

Vărsătorul nu este numit rebelul zodiacului degeaba. El reprezintă persoane cărora le place să conteste status quo-ul și să pornească pe propriul drum. El vede lumea ca un loc plin de posibilități și nu îi este frică să încalce câteva reguli pentru a obține ceea ce își doresc de la viață.

The Summer of Broken Rules de K.L. Walther este o poveste captivantă despre crearea regulilor pe măsură ce mergi prin viață. După o despărțire de iubitul ei de lungă durată, Meredith Fox este hotărâtă să preia controlul asupra vieții ei. Ea nu caută să se îndrăgostească, mai ales nu de frumosul mire de la o nuntă de pe plajă. Dar soarta are alte planuri când face echipă cu un tip drăguț în timpul unui joc de Assassin.

Pești: The Comeback Summer de Ali Brady

Peștii ar putea fi cunoscuți ca romanticii fără speranță ai zodiacului. Sunt mari visători cu o cantitate nesfârșită de creativitate și inspirație. Uneori, totuși, ei luptă să-și îndeplinească visurile și să găsească curajul de a ieși din zona de confort. Același lucru este valabil și pentru Hannah și Libby din The Comeback Summer de Ali Brady.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
2
cerc pentru horoscop cu toate zodiile pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor exista atașamente puternice pentru fiecare zodie...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
4
Suri Cruise face poze cu prietenii la balul de absolvire
Divertisment
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile, dar ea este o tânără echilibrată. Fiica lui Katie Holmes a...
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×